ayırca ip adresine bakınca sadece hosting isimli datacenterda oldugu anlaşılıyor kısca istanbulda makine ve bu yüzden aylık 250 ytl yi ben 150 ytl olarak degiştirmek istiyorum :P :D
2 Temmuz 2007 22:57
iksir
bu kadar arastırmaya gerek yok bence, kıme sorsan gösterır :p
profili bozuk insan demis ki:
ayırca ip adresine bakınca sadece hosting isimli datacenterda oldugu anlaşılıyor kısca istanbulda makine ve bu yüzden aylık 250 ytl yi ben 150 ytl olarak degiştirmek istiyorum :P :D
2 Temmuz 2007 23:01
!...wtf...!
Valla kusura bakma ben sanin kadar yakın degilim :P ayrıca can sıkıntısından neler yaptıgımı görsen diycem ama bişey yapamıyorum canım sıkılıyorrrr =D
2 Temmuz 2007 23:08
iksir
düğün nsldı düğün :p
Valla kusura bakma ben sanin kadar yakın degilim :P ayrıca can sıkıntısından neler yaptıgımı görsen diycem ama bişey yapamıyorum canım sıkılıyorrrr =D
2 Temmuz 2007 23:12
!...wtf...!
ne dügünü be ? daha evlenmedim iksir evlenirsem ki sanırım 7 8 yıl var o zaman söylerim =D
2 Temmuz 2007 23:17
iksir
sıkılmak böle oluo baksana o nerden cıktıysa manyadım :p
ne dügünü be ? daha evlenmedim iksir evlenirsem ki sanırım 7 8 yıl var o zaman söylerim =D
2 Temmuz 2007 23:24
!...wtf...!
heeee anlamadım =D ama konudan uzaklaşmayalım lütfen :P
2 Temmuz 2007 23:30
güveeen
günde 1000 kişi girse kişi başına 50 ykr sırf googledan gelse 500 ytl gelir,
reklam gelirleri de ne olur bilmiyorum...
2 Temmuz 2007 23:41
sabloncu
3 5 bişeyler sebepleniyorlardır.
2 Temmuz 2007 23:58
hayda.bre
Allah daha çok versin :)
3 Temmuz 2007 00:03
!...wtf...!
abi sadece yandaki kafe indirimden çok iyi gelirleri vardır diye düşünüyorum :D ayrıca garantidende anasayfa için para var bide yukarda ki banner desey valla iyi gelir var bu işte :D bende bi site açıyım sadece ünililer için diye düşünmüyor degilim =D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12456
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.