ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevdiğinin evleniyor olması
ne de guzel olmussundur beyazlar icinde sen bendeki ask degil ibadet nikah masasi gelin olmus gidiyorsun mesk ask evlilik
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang
2 Temmuz 2007 17:52   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
ne güzel olacaktır oysaki bulsanız içinizdeki filizi yeşertecek sevgiyi,aşkı.. siz ektiniz tohumu zaten, hafif suladınızda ama çiçeklenmiyor işte karşınızdaki de eşlik etmeyince. ..
ama birşekilde dallandıysa yüreğinizde köklerini saldıysa içinize işte zordur kabullenişi olmayacağını. budamak kolay mıdır bir yürekten sevgiyi?! ona söylenen ne çok şarkı vardır aslında. ne çok cümlenin altı çizilmiştir okunan kitaplarda..hep satırbaşlarınız vardır,son noktayı koymakta elinizin bi türlü varmadığı. hayır ya , ya belki o da beni sever ya,ya belki ... hem neden olmasın.... aynaya bakılır...hani bu durum lisede olsaydı ;nasıl olsa bu çocukla ayrılırlar,ya da ünivde olsaydı; ayrı şehrlere düşecek yolları sonu yok ilişkilerinin diyerekten umut hep içeride bekletilir ve doğru an kollanırdı.
ama şimdi evleniyor sonu yok bunun umudu da... lise üniv halleri zaten geçilmiştir.. ilkokuldaki gibi yok ya ben büyüyünce evlenmem dersiniz artık...ya da belki biri bulunur sevilir evlenilir belki görücü usulü(az mı?) cüzdanın en altında ömür boyunca bakılmayacak bi fotoğraf saklanır.ya da kızınız olunca adı selen değil de seden olur..
 1   2 Temmuz 2007 17:53   mesajın adresini al  

t..j
t..j
 3   2 Temmuz 2007 17:55   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
amaan evlensin=D
2 Temmuz 2007 17:58   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
süslenip püslenip gayet kendine güvenli düğününe gitcem..tebrik ettikten sonra o meşhur bakışı atıp,attıra attıra çıkıcam..
2 Temmuz 2007 17:58   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
iyice arabeske bağlamışsınız siz yahuu :D
 1   2 Temmuz 2007 18:01   mesajın adresini al  

ivy
ivy
saolun ya mahvettiniz beni...duygusal anımdayım benim durumum bu değil ama sevdiğinden ayrılmak zor be.... :(
2 Temmuz 2007 18:02   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
altın bile takarım..
2 Temmuz 2007 18:03   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
Allah mesut, bahtiyar etsin..
nikah masasınaaa otuuuurdun işteeeee
bi de ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde.. falan filan da erkekler için olan bi versiyonu nie yok ki bu şarkıların? :s
2 Temmuz 2007 18:03   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
:(
2 Temmuz 2007 18:07   mesajın adresini al  

ange
ange
seninle bişey konuşmak istiyorum derken evlenme tekliifi edeceğini beklersin..ama o arada birisi onun düğün davetiyesini eline tutuşturuverir..1 hafta sonraki düğününün....anılarımı çok fena debreştirdin tebrik ederim böyle psikopat bi konu bulduğun için...gelsin rakılar .......
2 Temmuz 2007 18:13   mesajın adresini al  

mojo child
mojo child
sevgilim dargın mısın?
yoksa gidiyor musun?
demek terk ediyorsun,
o yoldan gidiyorsun.
o yol bayır aşşağı,
girsin götüne dinazor taşşağı
 3   2 Temmuz 2007 18:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008