ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Bugun 2 Temmuz, Her yer Sivas, Peki ya medya da?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

rogerian
rogerian
ee abi bu ülkede adamına göre muamele yapılıorr maleseff

agresif tohunç :) demis ki:

ayni sivasın köylerinde deniz gezmiş haftalarca saklandı, saklayanlarda sivasın köylüleriydi...

paşalar yakaladı sonra onları ;)

2 Temmuz 2007 19:33   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
adamına göre muhabbet kısmını anlayamadım ya kusura bakma?
2 Temmuz 2007 19:36   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Not dusmek istiyorum
Az once Kanal D'de Gunun yorumunda Mehmet Ali Birand'in sozleri

Bugun o muze olmasi gereken yerde kebabci olmasi, bizim halkimizin hem dalga gecmesini, hemde cabuk unutan bir halk oldugunu gostermektedir
Ama unutmamaliyiz, eger bunu unutursak yarin herhangi bir ideoloji adina, cinayet isleyenleride unuturuz
37 cani hemde allahin adini agzina alarak olduren canilerden, sadece 3,5 tanesini cezalandirmakta sonuc degil, Bu vahseti yapan canilerin hepsi cezalandirilmalidir dedi.
2 Temmuz 2007 19:42   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
birand efendide kedi olalı bi fare tutmuşş :))
2 Temmuz 2007 19:43   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
halkın bu hale gelmesi cuntacı faşistlerin eseridir.
2 Temmuz 2007 19:46   mesajın adresini al  

elmalı pasta
elmalı pasta
çok dogru söylüorsun..elbette sana katılıyorum..fakat barbarca ya da acımasızca insanları b.kuma benzetmekte insancıl olmayan bir davranış uamrım bunu sen de biliorsundur..
ne demek istedin burda biraz daha açık yazar mısın?
2 Temmuz 2007 19:49   mesajın adresini al  

my eraser pişişik
my eraser pişişik
biras önce atv haberde gördüm
2 Temmuz 2007 20:00   mesajın adresini al  

osge
osge
yaa böle medyadan daha ne bekliosunuski arkadaşlar hepsi birilerinin kuklası olmuş yayınlanıcak haberleri belli ana haber diorus magasin programı gibi çıkıo hepsi gereksiz bilgilerle dolu gaseteler medyadan duyarlılık beklemeyin bence hayal kırıklıından başka bi işe yaramas çünkü
2 Temmuz 2007 20:06   mesajın adresini al  

tech-n9ne
tech-n9ne
oyunuzu cem uzana verin :D zamanında ecevitin baykalın :D bahçelinin kendi kasasına geçirdiği paraları o :D kendi kasasına koymayacak :D işsize 350 -350 dağıtacakmış :D daha ne işte kendi devletimizi birazda biz dolandıralrım çare yok ki hepsi de hıyar bunların :D
2 Temmuz 2007 20:37   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
sivas olaylarinin medyadaki yansimasiyla alakasi nedir arkadasim?

ati-eti demis ki:

oyunuzu cem uzana verin :D zamanında ecevitin baykalın :D bahçelinin kendi kasasına geçirdiği paraları o :D kendi kasasına koymayacak :D işsize 350 -350 dağıtacakmış :D daha ne işte kendi devletimizi birazda biz dolandıralrım çare yok ki hepsi de hıyar bunların :D

1   2 Temmuz 2007 20:39   mesajın adresini al  

eella (
eella (
yangının arabalardan sıçrayan alevlerle çıktığına dair haberler falan yapıldı, ki aynı haberlerde yak ulan yak sesleri de duyuluyordu. .. madem böyle haber yapacaksınız o sesi niye duyuruyorsunuz. duyurmayın da inansınlar değil mi ama.
2 Temmuz 2007 20:42   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
kantindeki arkadaslarla sohbet ettikce, sivas olayinin vahsetini daha iyi algiliyorum

kac kisi 9, 10 yasindaki olaylari cok iyi hatirlar ki? 10 yasindaydim, bi cogunuz da asagi yukari benim yasimdaydiniz, ve herkes ayni seyi soyluyor, Hala TVde gordugum o goruntuler aklimda..

cocuk halimizde aklimizdan silemedigimiz bu vahset goruntuleri, kimileri arsivden bile silmis ya. hepsine yaziklar olsun
2 Temmuz 2007 20:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008