ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Eğer ciddi bir ilişki içindeyseniz ve başka biriyle seks yapıyorsanız...
Farklı alan kodlarında olmanız aldatmak sayılmaz.
İlişkinizi hatırlamayacak kadar tükenmiş olmak aldatmak sayılmaz çünkü hatırlayamıyorsanız o ilişki hiç bir zaman gerçekten var olmamıştır.
Aynı anda iki kişiyle birlikte olmak aldatmak sayılmaz çünkü ikisi birbirini nötrler.
Fakat bunu video'ya kaydederseniz ve bir arkadaşınız kaseti yanlışlıkla kız arkadaşınıza gönderirse... İşte bu kesinlikle aldatmaktır ve Josh'un başına gelen durum da aynen böyledir.
Bu hatayı farkeden Josh yanına iki arkadaşını ve gelmeye hevesli olmayan ama bir arabası olan genç bir çocuğu alarak hayatının aşkını kurarabilmek için Ithaca, New York'tan Austin,Texas'a kadar 1800 millik uzun bir yolculuğa çıkar.
Gençlik filmlerinin içinde açık ara önde olduğunu düşündüğüm filmdir..Hele sonunda 'anneeee' diye bağıran veledi hatırladıkça gülüyorum:)
1~ 417 gün
boorish
izlediğim en iyi gençlik filmi diyebilirim buna.
~ 417 gün
tbc
eğlenceli bi film.. tom green de cabası..
~ 417 gün
purplepain
gebermiştim gülmekten :D
~ 417 gün
parnassius
Aynı anda iki kişiyle birlikte olmak aldatmak sayılmaz çünkü ikisi birbirini nötrler.
su cümle beni benden aldı koptum valla
~ 417 gün
the illuminati
bizdeki versiyonları da var:
çılgın dersana gibi...
seks + eğitim + cıvıklık
al sana türkiş road trip...
bence bilinçaltında başka hedefleri var
~ 417 gün
blam_
gusel fılm
~ 417 gün
ufoozgur
tom green derim başka birşey demem. zamanında mtv'de tom green show vardı. jackass'in fikir babası bu adam aslında. bam margera'yı falan görüyorum şimdi aptal salak işler yapıyor. şimdilerde internet üzerinden yayınlanan bir şovu var.
~ 417 gün
ø.z.
Bu filmin uzantısı niteliğindeki Euro Trip (Avrupa Muhabbeti) bence en iyisi...
~ 417 gün
ufoozgur
bir de bunun aynı alan kodlarında değilseniz bu aldatmak sayılmaz. diye bir versiyonu da vardır.
bengüsu demis ki:
su cümle beni benden aldı koptum valla
~ 417 gün
ertu '
It is not cheating, unless you got caught... die bi sozu war, Al Bundy'nın...
1~ 417 gün
emperor84
hep bu tür filmler çekiliyo, baymaya başladı artık hep bel altı vuruyolar.
~ 417 gün
anthony casso cesare
Super bir film:D
~ 417 gün
aslan67
hahaha:D
demin yine izledim de harika ya:D
tom green'in performans süper:D
~ 90 gün
aslan67
bir de bunun aynı alan kodlarında değilseniz bu aldatmak sayılmaz. diye bir versiyonu da vardır.
bir de kyle'ın 'hayalarınıza fıstık ezmesi sürüp köpeğinize yalatmanız aldatmak sayılmaz' cümlesi var ki dehşet:D
sene 2002 de bir grup genç salon kiralayıp bunu izlemiştik. sonra bula bula bunu mu izledik diip o arkadaşlarımla bir daha görüşmeme kararı verdim(aslında tamamen raslantı)
yine de hemşirenin muayenesini , danışmadaki görme engelli kadını unutamıyorum (aynı film di mi. malum 6 sene doldu)
bi de bilmemkaç saatte bir maymunun bile japonca öğrenebileceği söylendiğinde aramızdaki japonca kursuna giden kızla bayağ dalga geçmiştik :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12436
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!