| |
°•t£ññur°•
|
bence bizlerden bir farkı oldugu için sanatcı olmuslardır .
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
some kind of monster
|
sanatlarından dolayı göz önündelerse farklı davranmalarını hoş görürüm ancak!
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
abbas
|
Sanatçı topluma yön verir. Bu ne demek: Toplumdan bi adım öndedir demek.
Çok öpüyorum
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
iy@z
|
verdikleri eserlerle halktan farklı olmalıdır, bizleri düşündürmeye ve bilgilendirmeye aynı zmn da eğlendirmeye yönelik olmalıdır ama türkiye de oldukça abartılan yaşam tarzı konusunda halktan biri gibi olsalar daha çok sevileceklerdir...
|
|
1 ~ 418 gün
|
|
| |
ruin
|
hepimiz insanız,onları o mevkiye getiren de biziz...
farklı olduklarını sanmıyorum açıkçası..
ha ama senden benden daha çok iş yapmıştır,daha çok çalışmıştır o yüzden göz önündedir..aradaki fark budur..
yoksa başka bir ayrıcalığı yok onlarda yiyor içiyor s..yor :)
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
ruin
|
tabi biraz da kişisel yetenek meselesi..
olanak meselesi...
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
bigbang
|
90lı yılların başlığı gibi
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
mor menekşe
|
onlar zaten halktan biri...hiç bir farklılıkları yoK..bir sanatçımızın msn adresini aldım..hayranıydım..sanatına..şarkılarına,türkülerine..sonra farkettim ki,oda insan..oda küfür edebiliyo,o da asılabiliyo:Dkızdım bigün tabi saygıda kusur etmiyerek..dedi ki: bizleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz,bizde insanız,herkes yapar siz yapamazsınız demeyin dedi...evet,aynen öyle..şimdi sanatçıları gözümde hiç abartmıyorum:)onlar halktan biri..senin gibi..benim gibi..
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
°•t£ññur°•
|
kesınlıkle farklılar yaratıcılar en azından
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
under a violet moon
|
hiçbir farkları yok sanatçıların.. onlarda halktan biri bence.. onlardan insandışı bi varlık gibi sözedilmesi kadar saçma bişi olamaz!!
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
ruin
|
iyi de belki sen de çok yaratıcısın belki birçok yeteneğin var..ama sanatçı değilsin diye onlar yine senden farklı mı sayılıyor?
o fark kişilerde değil işte,olanak meselesi biraz da..o daha çok çalışmıştır koşulları elvermiştir o yüzden sanatçı olmuştur..yoksa başka bir farkı yok bence..
tennur demis ki:
kesınlıkle farklılar yaratıcılar en azından
|
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
isis
|
halkatan biri gibi ne demek abi ya bu kadar saçma bi form olmaz hakkaten tyebrik arkadaşlar sanatçı dediğiniz şeyi sizne olarak görüyosunuz onlarda halktan biri yiyo içio sçıo ya çok sey yazcam ama üşeniom
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
t..j
|
tennur buralarda harcanıyosun :D
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
°•t£ññur°•
|
yapmayın ya olur mu öle sey onlarda bu yeteneğın doğustan geldığıne inananlardanım ben burdakı sanatcıdan kastım gercek sanatcılardan bahsedıyorum üreten insanlardan
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
°•t£ññur°•
|
t..j demis ki:
tennur buralarda harcanıyosun :D
|
nereye gidiyim
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
°•t£ññur°•
|
isis demis ki:
halkatan biri gibi ne demek abi ya bu kadar saçma bi form olmaz hakkaten tyebrik arkadaşlar sanatçı dediğiniz şeyi sizne olarak görüyosunuz onlarda halktan biri yiyo içio sçıo ya çok sey yazcam ama üşeniom
|
burda parmak bastığım nokta farklı sen farklı bakmıssın olaya daha geniş düşün:)
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
isis
|
evet onlardan biride benim ama yaratılan herkeste yetenek vardır bunu geliştirebilen ve geliştiremeyen gerçek sanatçızatensanatını yapar magazinde boy gösterp lüks yaşam yaşamaz yaşayamaz çünkü tüm parasını sanatı için kullanır yeri gelir bakkkaldan yazdırarak alış veriş yapar korumalarla dolaşmaz
|
|
1 ~ 418 gün
|
|
| |
abbas
|
Niye halk denince herkes içip, sıçmaktan bahsediyor. İşte halk içip sıçıyor, adamlar üretiyor; fark bu. Kendi kendinizle çelişiyorsunuz, lütfen ama..
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
abbas
|
Sen bu mantaliteyle sanatçı olamassın abicim, başka şeylere yönel; ne bileyim bi ağaç dik mesela.
isis demis ki:
evet onlardan biride benim ama yaratılan herkeste yetenek vardır bunu geliştirebilen ve geliştiremeyen gerçek sanatçızatensanatını yapar magazinde boy gösterp lüks yaşam yaşamaz yaşayamaz çünkü tüm parasını sanatı için kullanır yeri gelir bakkkaldan yazdırarak alış veriş yapar korumalarla dolaşmaz
|
|
|
~ 418 gün
|
|
| |
mor menekşe
|
çok büyütmeyin gözünüzde ya...aylarca gece gündüz türkülerini dinleyip,uyumadığım,sandalyelerde sabahladığım,yolda duyduğumda durup dinlediğim,müzik evine girip bir parçasını çalmaları için ısrar ettiğim,insanlara sürekli anlattığım şahsı tanımak için her yolu denedim...sonra bide baktım ki...anaaa....o da neee...ben kimi dinlemişim yahuu dedim:Stürküleri hala güzel,evet,sanatıda güzel...ama aylarca abarttığım kişi meğer öyle abartılacak biri değilmiş..vayy beee...yaşayan bilir...abartmayı8n..onlarda insan..sen ben gibi işte..
|
|
~ 418 gün
|
|
| |