gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - nedir bu erasmustakilerin gezme merakı
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
quixotic
quixotic
Erasmus programıyla zaten avrupada olup baska bir ülkeye geçen arkadaşlar bu ülkeyi ellerinden geldiğince gezmeye ve tanımaya çalışıyorlar çünkü onların dolaşım özgürlüğü var oysa biz hazır elimizde vize varken ve gezmeye fırsat da varken bunu diğer ülkeleride görerek değerlendiriyoruz. Açıkçası henuz öğrenciyken ve elde fırsat varken yapılan bu geziler hem diğer ülkeleri tanıma hem de güzel vakit geçirme niteliğinde. Zaten insanın ruhunda seyyahlık varsa erasmus bahane gezmek şahane.

1 Temmuz 2007 15:50  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
lan ben olayı kopartıyom gezmeyen ölsün bence

1 Temmuz 2007 15:52  mesajın adresini al  
bitterfly
bitterfly
gezmek var ölmek yok valla gittiğim yerin etinden sütünden sonuna kadar yararlanırım. portekiz'e gidicem gitmişken ispanya'ya da geçmeyi düşünüyorum allah ne verdiyse ölümüne gezicem valla... arkadaş polonya'ya gitti gitmişken italyayı çıkarmış aradan valla alkış rica ediyorum bu arkadaşıma...

1 Temmuz 2007 19:26  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
ewet arkadaşın haklıymış yol üzeri sanıyorum polonyaya giderken uğramış olacak:P

2 Temmuz 2007 00:21  mesajın adresini al  
sultana (sayko)
sultana (sayko)
olumune gezdim, hala geziyorum, bi daha gitsem gene gezerim.
hedefimiz baska programlar

13 Temmuz 2007 13:29  mesajın adresini al  
yyudumm
yyudumm
bu programın ana amacı bu zaten.gidilir,gezilir ve gelinir.cuma-cumartesi patileri cabası tabi :)

13 Temmuz 2007 17:40  mesajın adresini al  
muja
muja
bce bu olay yarışa döndürmüş bazı arkadaşlar...

26 Temmuz 2007 20:51  mesajın adresini al  
nichewo
nichewo
adı üstünde merak işte..

26 Temmuz 2007 23:44  mesajın adresini al  
metaligram
metaligram
erasmus bence öğrenci değişim programından çok öğrenci gezişim programı direk.tabi bölümüne de bağlı

27 Temmuz 2007 19:17  mesajın adresini al  
veela
veela
benim 2.dönemki oda arkadaşım erasmusla gelen bi kanadalıydı ve sürekli geziordu süper bşy olsa gerek=)))

31 Temmuz 2007 16:00  mesajın adresini al  
alperyeshil
alperyeshil
yok bölüme falan deil giden insana bağlı birasda paraya tabi ama gidipde gezmemek yada gelipde görmemek mallık bence!

1 Ağustos 2007 00:28  mesajın adresini al  
bl@ir
bl@ir
alkışlamak istedim ama 100 msj gerekiyormuş! :)
şak şak şakkkk!!!!

nefertari demis ki:

Erasmustakilerin gezme merakini soyle aciklayabilirim, sadece son 8 ay icinde 10 ulke gordum.. gezmekle gormekle adam olunmaz ama bu yasta bu kdr yer gormek de benim hedefimdi, cunku insanin bunu genc yasta elde etmesi kolay bir sey dgldir. ilerde de gezilir tabii ama ayni olmaz. paran olunca gidersin turla otelde kalirsin aksam da gzl bir restoranda yersin. ama hostel ayarlamak, arkadaslarinla canta tasimak, icabinda havaalaninda ya da istasyonda uyumak, harita okumayi ogrenmek, bak oglen orda yeriz ama aksama biskuviyle idare edelim demek, bunlara ragmen acayip yorgun ama mutlu olmak o yasta tadilacak seyler dgl. ama seyahatlarim yuzunden okula pek adapte olamadim Erasmuscular parti fln yapip durdular bir basta vardim bir de sonda.

11 Eylül 2007 09:45  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
iyi güzel gezmişsin de sanki biraz erasmusla interraili karıştırmışsın gibi geldi bana..keşke erasmus yaptıgın yere, parti kısmına fln biraz daha adapte olsaymışsın..ordan da çok güzel anılar çıkıyor:)sırt cantanı alıp her zaman gezebilirsin de 25 ayrı milletten insanla sabahlamalar, derin muhabbetler, birlikte sınava calısıp sızmalar falan zamanla oluyor o zaman da sadece erasmus sürecinde oluyor..
tercih meselesi tabii ki..

nefertari demis ki:

Erasmustakilerin gezme merakini soyle aciklayabilirim, sadece son 8 ay icinde 10 ulke gordum.. gezmekle gormekle adam olunmaz ama bu yasta bu kdr yer gormek de benim hedefimdi, cunku insanin bunu genc yasta elde etmesi kolay bir sey dgldir. ilerde de gezilir tabii ama ayni olmaz. paran olunca gidersin turla otelde kalirsin aksam da gzl bir restoranda yersin. ama hostel ayarlamak, arkadaslarinla canta tasimak, icabinda havaalaninda ya da istasyonda uyumak, harita okumayi ogrenmek, bak oglen orda yeriz ama aksama biskuviyle idare edelim demek, bunlara ragmen acayip yorgun ama mutlu olmak o yasta tadilacak seyler dgl. ama seyahatlarim yuzunden okula pek adapte olamadim Erasmuscular parti fln yapip durdular bir basta vardim bir de sonda.

11 Eylül 2007 14:48  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
ayrıca başlıga cvp: erasmustakilerin gezme merakına şengen vizesini bulmuşken sömürme merakı da diyebiliriz:))

11 Eylül 2007 14:50  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
şengenim yoktu ingilterede erasmus yaparken, o yüzden bayağı ağlanmıştım.
ama dünden önceki 20 günde interrail yaparak bunun acısını çıkardım diyebilirim.
ayağı alışıyormuş insanın :)

11 Eylül 2007 15:36  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®
ben simdiden planimi yaptim,once Almanya da belli yerlei,ordan viyana,sora venedik - roma - floransa - napoli,sora nice,ordan paris,ordan bruksel ordan da amsterdam :))))

12 Eylül 2007 10:40  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®
bir de kraliyet vizesi alablrsem ark.ma londraya ...

12 Eylül 2007 10:40  mesajın adresini al  
atacan
atacan
Aradan Brezilyayı da çıkarırsın belki yol üstü:) Affetme..yannız azcık pahalıya patlayabilir.Sanırım en ucuz ulaşım aracı otobüs avrupada.Ben de Almanya Nürnberg'de erasmusum,amsterdama bi tane otobüs bileti buldum 58€ git gel.Tren bundan min. 100€ daha pahalı.Uçak erken rez. yaptırırsan mantıklı ama ben bulamadım pek amsterdama.Böle dandik charter olur,kampanyalı bişiler olur mesela condorun arada 4€ ya falan uçuşları oluyo,onları öğrenebilceimiz site(ler) var mı ki?

Evet sordum :)

12 Eylül 2007 19:16  mesajın adresini al  
gs_elif_gs
gs_elif_gs
___gezmekten dogal ne var ya,bilmediginyere gelmissin,gez kulturunu ogren,kendini kat kat gelistr,,onemli olan sirf egitim deil ki...

6 Ocak 2008 19:09  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
almanya'dan ucuz uçak ile gezmek için

germanwings
airberlin
corendon
ryan air
easyjet

aha bunları aratın derim

atacan demis ki:

Aradan Brezilyayı da çıkarırsın belki yol üstü:) Affetme..yannız azcık pahalıya patlayabilir.Sanırım en ucuz ulaşım aracı otobüs avrupada.Ben de Almanya Nürnberg'de erasmusum,amsterdama bi tane otobüs bileti buldum 58€ git gel.Tren bundan min. 100€ daha pahalı.Uçak erken rez. yaptırırsan mantıklı ama ben bulamadım pek amsterdama.Böle dandik charter olur,kampanyalı bişiler olur mesela condorun arada 4€ ya falan uçuşları oluyo,onları öğrenebilceimiz site(ler) var mı ki?

Evet sordum :)

6 Ocak 2008 21:00  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008