gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - nedir bu erasmustakilerin gezme merakı
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
hırpık
hırpık
sen de fırsatını bulsan sen de gezerdin..
buradan söylemesi kolay..

3 defa alkışlanmış (3)  30 Haziran 2007 21:45  mesajın adresini al  
windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Niye gezmiyim ki?

30 Haziran 2007 21:45  mesajın adresini al  
windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Hmm..o zaman paranoyaklaiman için bi sebep olmalı gibime geldi..nedir acep

1 defa alkışlanmış (1)  30 Haziran 2007 21:51  mesajın adresini al  
windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Kenny sevgilin erasmusta mı?

1 defa alkışlanmış (1)  30 Haziran 2007 22:12  mesajın adresini al  
roxelanne
roxelanne
erasmus=avrupa turu :D

30 Haziran 2007 22:46  mesajın adresini al  
bradford
bradford
o iş yaş ya bır suru gusel kız paranoya fısfıkleyıcısı gıbı olmasın ama bır suru ortama gırersen bırsuru fırsat yenı ve temız bı cewre ewden uzakta... benım de ole bı durumum olmustu böhüüüüü :(( oldum ama sora yattı gıdemedı :)

30 Haziran 2007 22:55  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı
hazır fırsat varken gezip tozmak kadar doğal bişey yok ki... asıl yurtdışına gidip gezmemek garip yahu :) farklı yerler ve kültürler görmek çok güzel olsa gerek ben de gidiciğim inşallah bi gün...

2 defa alkışlanmış (2)  30 Haziran 2007 22:58  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
özellikle avrupadayken diğer ülkeleri gezmek çok ucuz ve rahat oluyor

bu yüzden gitmişken bol bol gezip görmek lazım

özellikle almanya, hollanda gibi ülkelerden birisindeyseniz ucuz uçak şirketleri inanılmaz imkanlar sunuyorlar. bir de konum olarak da avrupanın merkezinde oluyorsunuz

30 Haziran 2007 23:16  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
abi bu nedir yaa:S
millet sevgilisini özlüyo tribe giriyo burda forum açıyo sen olsan gitmiycekmiydin kenny kardeşim ciddi soruyom kız arkadaşımdan 5 ay ayrı kaldım bu süre içinde 3-4 gün kadar rusyaya gitti letoınyadan ve bir gün bile türkiyeye gelmedi.kimseye dönüp de bişi demedim bazen bazı durumlarda bvencillik etmemek gerek bence.neyse bu da benm fikrim.sadece türkiye şartlarında her estiğinde interraille gezilmeyeceği fikrindeyim.en azından benim ailemin maddi duruömu bunu kaldıramaz sanırım.
hayırlısı bakalım

6 defa alkışlanmış (6)  30 Haziran 2007 23:24  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
maddi durumu da geçtim bir de türkiyedeyken vize almak zorunluluğu var

oysaki avrupada yaşıyorsanız schengen vizesi ile bir sürü ülkeye serbestçe girebilirsiniz

vize gereken yerlere bile vizenin çıkma prosedürü çok basit, ve birkaç gün içinde vize elinize ulaşmış oluyor

30 Haziran 2007 23:38  mesajın adresini al  
kremali ordek
kremali ordek
kenny bildigim kadariyla bolumun itibariyle sen de amerikaya gidiceksin ordan catlatirsin insanlari gezerek :)

1 Temmuz 2007 00:03  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
ne yapıcam erasmusla gidince gezmeyip de ?
bi de bari gittiğin şehirde kal demişsin .. onu da yaptım, hiç gitmesem daha iyi, öyle söyleyeyim.
gittiğin şehir genelde sıkıcı oluyor çünkü, erasmusun en güzel zamanlarına gezdiğinde tadına varılıyor.

3 defa alkışlanmış (3)  1 Temmuz 2007 00:14  mesajın adresini al  
under a violet moon
under a violet moon
bi gidiym erasmusla yurtdışına varyaaa acaip gezecemm :)) nihahaha..

1 Temmuz 2007 00:31  mesajın adresini al  
iksir
iksir
baslığı görür görmez dedim bu basak, iso yine yandı:p

1 Temmuz 2007 00:42  mesajın adresini al  
'ekaitz'
'ekaitz'
seneye ikinci dönemm litvanyada olcaz bakalım.. ne kadar avrupaya uzakda olsa artık gezeriz baltık denizindeki adacıkları.. :D

1 Temmuz 2007 00:45  mesajın adresini al  
seraphic
seraphic
hehehe bende gitcemm bende gezcem sevgilim giderse de gezsin tabiki...kimsenin hayatı kimsenin tekelinde değil kusura bakmayın da çok doğal bi olay bu...zaten erasmus öğrencisi yurt dışına eğitimi için gitmez esasen eğitim için gidiyo olsa bile kimse kimseyi kandırmasın...

4 defa alkışlanmış (4)  1 Temmuz 2007 01:14  mesajın adresini al  
gaea
gaea
romaya gidiorum 1 yıl romada kalacak değilim tabi ki.. hem herşeyden indirimli yada bedava faydalanıcam hem de gezicem.. bkn: hem gezerim hem de okurum! kıskananlar, yarası olanlar diğer erasmusçulara laf atmasın

1 defa alkışlanmış (1)  1 Temmuz 2007 01:17  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
bırakın gezsin insanlar

1 Temmuz 2007 01:45  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
gezebilir, gezmelidir.. bu genc yasinda gezmeye yeterli gucu parasi varken gezebildigi kadar gezmelidir.. bunda alinacak gucenecek bir sey yok.. gezmek demek her gittigin yerde baska birisiyle sevismek demek degildir.. hem belki kaldigi yerde vardir? hepsini gectim turkiye`de hatta istanbul`da olsa bile aldatmayacagindan nasil emin olabilirsin.. kisacasi `guven` denen bir olay var hani `sevgililer` arasinda olur.. senin hic olmamis galiba kenny..

3 defa alkışlanmış (3)  1 Temmuz 2007 10:20  mesajın adresini al  
atalay
atalay
gidip gezmek lazım elbette, yerinde oturmak da ne oluyor :))

1 Temmuz 2007 14:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008