ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sen de fırsatını bulsan sen de gezerdin..
buradan söylemesi kolay..
(3) 30 Haziran 2007 21:45
windowsmediaplayer
Niye gezmiyim ki?
30 Haziran 2007 21:45
windowsmediaplayer
Hmm..o zaman paranoyaklaiman için bi sebep olmalı gibime geldi..nedir acep
(1) 30 Haziran 2007 21:51
windowsmediaplayer
Kenny sevgilin erasmusta mı?
(1) 30 Haziran 2007 22:12
roxelanne
erasmus=avrupa turu :D
30 Haziran 2007 22:46
çokrail
gayet doğal bir davranış. mezun olun, işe girin, bırakın yurt dışını, ülke içinde bile gezecek fırsatınız olmayacak.. o yüzden fırsatları değerlendirmek gerekiyo.. erasmus tu, interrail di work and travel di falan.. ne bulursanız çökün başına ^^
30 Haziran 2007 22:53
bradford
o iş yaş ya bır suru gusel kız paranoya fısfıkleyıcısı gıbı olmasın ama bır suru ortama gırersen bırsuru fırsat yenı ve temız bı cewre ewden uzakta... benım de ole bı durumum olmustu böhüüüüü :(( oldum ama sora yattı gıdemedı :)
30 Haziran 2007 22:55
kupa kızı
hazır fırsat varken gezip tozmak kadar doğal bişey yok ki... asıl yurtdışına gidip gezmemek garip yahu :) farklı yerler ve kültürler görmek çok güzel olsa gerek ben de gidiciğim inşallah bi gün...
(2) 30 Haziran 2007 22:58
kretzsche
özellikle avrupadayken diğer ülkeleri gezmek çok ucuz ve rahat oluyor
bu yüzden gitmişken bol bol gezip görmek lazım
özellikle almanya, hollanda gibi ülkelerden birisindeyseniz ucuz uçak şirketleri inanılmaz imkanlar sunuyorlar. bir de konum olarak da avrupanın merkezinde oluyorsunuz
30 Haziran 2007 23:16
kaan dinçer
abi bu nedir yaa:S
millet sevgilisini özlüyo tribe giriyo burda forum açıyo sen olsan gitmiycekmiydin kenny kardeşim ciddi soruyom kız arkadaşımdan 5 ay ayrı kaldım bu süre içinde 3-4 gün kadar rusyaya gitti letoınyadan ve bir gün bile türkiyeye gelmedi.kimseye dönüp de bişi demedim bazen bazı durumlarda bvencillik etmemek gerek bence.neyse bu da benm fikrim.sadece türkiye şartlarında her estiğinde interraille gezilmeyeceği fikrindeyim.en azından benim ailemin maddi duruömu bunu kaldıramaz sanırım.
hayırlısı bakalım
(6) 30 Haziran 2007 23:24
kretzsche
maddi durumu da geçtim bir de türkiyedeyken vize almak zorunluluğu var
oysaki avrupada yaşıyorsanız schengen vizesi ile bir sürü ülkeye serbestçe girebilirsiniz
vize gereken yerlere bile vizenin çıkma prosedürü çok basit, ve birkaç gün içinde vize elinize ulaşmış oluyor
30 Haziran 2007 23:38
kremali ordek
kenny bildigim kadariyla bolumun itibariyle sen de amerikaya gidiceksin ordan catlatirsin insanlari gezerek :)
1 Temmuz 2007 00:03
denizhan
ne yapıcam erasmusla gidince gezmeyip de ?
bi de bari gittiğin şehirde kal demişsin .. onu da yaptım, hiç gitmesem daha iyi, öyle söyleyeyim.
gittiğin şehir genelde sıkıcı oluyor çünkü, erasmusun en güzel zamanlarına gezdiğinde tadına varılıyor.
(3) 1 Temmuz 2007 00:14
under a violet moon
bi gidiym erasmusla yurtdışına varyaaa acaip gezecemm :)) nihahaha..
1 Temmuz 2007 00:31
iksir
baslığı görür görmez dedim bu basak, iso yine yandı:p
1 Temmuz 2007 00:42
'ekaitz'
seneye ikinci dönemm litvanyada olcaz bakalım.. ne kadar avrupaya uzakda olsa artık gezeriz baltık denizindeki adacıkları.. :D
1 Temmuz 2007 00:45
seraphic
hehehe bende gitcemm bende gezcem sevgilim giderse de gezsin tabiki...kimsenin hayatı kimsenin tekelinde değil kusura bakmayın da çok doğal bi olay bu...zaten erasmus öğrencisi yurt dışına eğitimi için gitmez esasen eğitim için gidiyo olsa bile kimse kimseyi kandırmasın...
(4) 1 Temmuz 2007 01:14
gaea
romaya gidiorum 1 yıl romada kalacak değilim tabi ki.. hem herşeyden indirimli yada bedava faydalanıcam hem de gezicem.. bkn: hem gezerim hem de okurum! kıskananlar, yarası olanlar diğer erasmusçulara laf atmasın
(1) 1 Temmuz 2007 01:17
thuringwethil
bırakın gezsin insanlar
1 Temmuz 2007 01:45
bad religion
gezebilir, gezmelidir.. bu genc yasinda gezmeye yeterli gucu parasi varken gezebildigi kadar gezmelidir.. bunda alinacak gucenecek bir sey yok.. gezmek demek her gittigin yerde baska birisiyle sevismek demek degildir.. hem belki kaldigi yerde vardir? hepsini gectim turkiye`de hatta istanbul`da olsa bile aldatmayacagindan nasil emin olabilirsin.. kisacasi `guven` denen bir olay var hani `sevgililer` arasinda olur.. senin hic olmamis galiba kenny..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12407
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!