Dostum neler geçti neler. bak geçmişe, dün still loving you çalıyoduk sana aşağıda terastan ambiyans olsun diye :) alarma, unforgiven, not my kinda scene, bomfunk, another day in paradise, sözlerimi geri alamam, hepsi kafamda dönüp duruyo :) nereye gidiyoruz ulan diyorum... kaç telden çalmışız, hangi yönlere baş çevirmişiz, ne zaman başımız ağrımış, ne zaman ağlamışız, ne zaman gülmüşüz.
Durmayan dişliler, kasnaklar gibi. Pervasız geçio anlar. Günler 32 saat olsa diyorum bazen içimden :)
farklımı olurdu bilmiyorum...
11 Temmuz 2007 03:15
-can-
Yaa sen ne diyosun, şöle durup düşününce ne günler ne anılar geçmiş... We eskiden en ufak şeyden bile o kadar tat alırken artık bi çok şey kabak tadı wrmeye başladı :S ama not my kinda scene ve Sözlerimi geri alamam olayını asla unutamam heralde.. :D Atıyorum 3lükleri CAFF die :D :D Olsun bea hacı, yaşlansakta biz senle napar neder dünyanın dier ucunda bile olsak kopmayız.!!
kutay_ demis ki:
Dostum neler geçti neler. bak geçmişe, dün still loving you çalıyoduk sana aşağıda terastan ambiyans olsun diye :) alarma, unforgiven, not my kinda scene, bomfunk, another day in paradise, sözlerimi geri alamam, hepsi kafamda dönüp duruyo :) nereye gidiyoruz ulan diyorum... kaç telden çalmışız, hangi yönlere baş çevirmişiz, ne zaman başımız ağrımış, ne zaman ağlamışız, ne zaman gülmüşüz.
Durmayan dişliler, kasnaklar gibi. Pervasız geçio anlar. Günler 32 saat olsa diyorum bazen içimden :)
farklımı olurdu bilmiyorum...
1 Temmuz 2007 04:30
-can-
Ayrıca, insanın hayatında 1 tane bile olsa bu lafları edebileceği birisi olması ne güzel birşeymiş... Walla hoşuma gitti bu başlık iiyiki açmışım :Pp
1 Temmuz 2007 04:30
grubble
babam geçen gün sen ne zaman büyüyeceksin dedi.
baba ne diyosun insan evladının büyümesini ister mi dedim? orası öyle de telaşım bitmiyor ki dedi... seni her açıdan dimdik görene kadar büyüdüğüne inanmayacağım...
yaşlanmak ayrı yaş almak ayrı büyümek apayrı...
hiç büyümedikten ve hiç yaşlanmadıktan sonra yaş almak ne ki?...
bundan 20 sene sonra (ki eminim çok çabuk gelecek), çocuğumun yaptığı türlü yaramazlıklara büyümüşlüğün, yaşlanmışlığın ardına sığınarak kızmayacaksam hatta aynısını ben de onunla yapacaksam benden genci, benden mutlusu olmaz=))
1 Temmuz 2007 14:02
souvereign jr.
biz büyümüş de küçülmüş kategorisine giriyoz, çünkü hepimiz hala bi çocuğuz...
17 Haziran 2008 01:49
deniz_can
ya takılın içinizdeki çocuk ne istiyorsa onu yapın ne büyiceniz bokmuı var büyüyüpte
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12404
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.