belli, iki kelime okuma zahmetinde bulunsan, baykali sevmedigimi bilirdin
1~ 433 gün
buz mavisi-lilith
iyice atışmaya donmus burası:)
ulkemdeki siyasetten o kadar iğrenıorumki artık ne tkp nın nede herhangı bı partının seçim bildirgesine zerre kadar ınanmıorum.seytan dıo gıt bos at kımseye verme ama işte yapamıosun bunu yapmak demek suan kı hukumetın ve onun gıbılerın ekmegıne yag surmek demek.solda tek bı partı altında duzgun bı olusum gereklı bence aklıbasında ınsan gerekli..diorum ben ama kaynıcak gıdecek heralde atısmanın arasında nese yazayımda kalmasın içimde:)
~ 433 gün
tilbac
dogru soluyosun da kım ıste o zat-ı muhterem?
~ 433 gün
_volkan_
iste hep anlatmak istedigimi ozetledin abi
bende diyorum ki, belki su hukumeti adam akilli, chplisi, odplisi, bilmem nelisi, birlesip basimizdan atabilirsek
onumuzdeki sene boyunca adam akilli bir solda birlesmeyide yaratabiliriz bence.
ama adim adim..
buz_mavisi demis ki:
iyice atışmaya donmus burası:)
ulkemdeki siyasetten o kadar iğrenıorumki artık ne tkp nın nede herhangı bı partının seçim bildirgesine zerre kadar ınanmıorum.seytan dıo gıt bos at kımseye verme ama işte yapamıosun bunu yapmak demek suan kı hukumetın ve onun gıbılerın ekmegıne yag surmek demek.solda tek bı partı altında duzgun bı olusum gereklı bence aklıbasında ınsan gerekli..diorum ben ama kaynıcak gıdecek heralde atısmanın arasında nese yazayımda kalmasın içimde:)
1~ 433 gün
buz mavisi-lilith
yani son noktayı ben mi koydum vay bee:)
~ 433 gün
_volkan_
simarma :D
~ 433 gün
tilbac
benım korkum da su:
bir donem necmettın erbakan ticaret odası baskanı secılır...gorev suresı dolmus ve secımıde kaybetmıstır...ancak secımı kaybetmesının uzerınden 1 hafta gecmesıne ragmen koltugunu terketmemiş polis zoruyla makamından terkettirilmıstır:)))aynı seyı baykalda yapacak dıye korkuyorum:)))
~ 433 gün
buz mavisi-lilith
tilbac demis ki:
dogru soluyosun da kım ıste o zat-ı muhterem?
tam karsınızda duruo benim işte ben sizi birleştırdıme gore soluda bırlestırrım:)saka bı yanada bılmıorum ya ama bole aklı basında koltuk sevdalısı olmayan ınsanlardan bırı olmalı hatta bırılerı..
~ 433 gün
_volkan_
erdoganin zorla koltukta kalmasindansa baykalin kalmasini tercih ederim : 1
baykal chpde bile secime gerek duymadan istifa etmis, sonra secimle tekrar baskanliga gelmistir : 2
baykal aptaldir, kotu mhalefet yapar vs.. ama necmettin erbakan kadar hasiyetsiz biris degildir : 3
dedigin sey olmaz : 4
tilbac demis ki:
benım korkum da su:
bir donem necmettın erbakan ticaret odası baskanı secılır...gorev suresı dolmus ve secımıde kaybetmıstır...ancak secımı kaybetmesının uzerınden 1 hafta gecmesıne ragmen koltugunu terketmemiş polis zoruyla makamından terkettirilmıstır:)))aynı seyı baykalda yapacak dıye korkuyorum:)))
~ 433 gün
-glycerine-
ya baykal neden bu kadar önemli insanlar için onu anlamıorm?neden hep baykal tartışılıo?
tilbac demis ki:
benım korkum da su:
~ 433 gün
tilbac
ya bu bızım baykal deılmıydı sarıgule onur plaketı verıpte sonra koltugu sallanınca partıden kovan:)))aynı baykaldan bahsedıyoruz dımı?:))
~ 433 gün
tilbac
valla ya tamam adamın baslıgının ıcıne ettık olay yıne canımdan cok sevdıııım baykala dondu:)burayı p.ç etmeyelım tamam
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12398
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!