ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Hayatı boyunca fantastic maceralar peşinde koşmuş olan Larry Daley, unların ona hiçbir çıkar sağlamadığını ve bu yüzden işssiz kalıp oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark edince gerçek bir iş arayışına girer. Rüyalarındaki büyük hayalin bir gün onu bulacağından emindir. Fakat böyle bir hayalin bu kadar canlı ve heyecanlı gerçekleşeceğinden tabii ki haberi yoktu. İşindeki ilk gecesinde büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım klavuzu ile koskaca müzede tek başına kalır. En azından o yalnız olduğunu düşünmektedir.
Fakat bir dakika, bu ses de ne? Larry bütün şaşkınlığı ile koskoca müzedeki tüm yaratıkların teker teker canlanmasına şahit olacaktır. Dünya tarihinin en korkunç yaratığı T-Rex, Hun İmparatoru Atilla, kaplanlar, maymunlar ve bir müzede tarihe karıştığını düşündüğünüz her şey taker taker koridorlarda dolaşmaya başlayacaktır. Tarihin sayfaları içinden çıkan yüzlerce karakterin içinde yalnızca Teddy Roosevelt ona bu kaosun sebebini ve çözümleme yolunu gösterecektir. Tekrar işini kaybetmekten ve bu yüzden oğlu Nick'i görememekten korkan Larry müzeyi zarar görmeden korumaya ve işine devam etmeye karar verecektir.
2~ 434 gün
nilii
dedım kesın bu baslıgı aslan67 acmıstır..yanılmadım:D
~ 434 gün
aslan67
Başlarda bir dram gibi görünen;fakat sonradan süper bir komediye dönüşen film..
~ 434 gün
aslan67
:D daha bir sürü film sizleri bekliyor:)
nili// demis ki:
dedım kesın bu baslıgı aslan67 acmıstır..yanılmadım:D
~ 434 gün
nilii
ben begenmedım ama bunu :D
~ 434 gün
aslan67
ben de bayılmadım zaten:Dhani varsa kardeşiniz yeğeniniz falan izletirsiniz diye:P
nili// demis ki:
ben begenmedım ama bunu :D
~ 434 gün
panik_yok
ben stillerin filmi dimi izleyemedim ya ama kesin izleyecem
~ 434 gün
!...wtf...!
arkadaşlar tek link halinde film indirmek isteyenler benle temasa geçsin lütfen =) bir öneride bulunucam onlara =)
~ 434 gün
aslan67
Yönetmen:Shawn Levy
Senaryo:Ben Garant-Thomas Lennon
Oyuncular:Ben Stiller-Carla Gugino-Dick Van Dyke-Mickey Rooney-Bill Cobbs-Jake Cherry-Ricky Gervais-Robin Williams-Kim Raver-Patrick Gallagher
Tür:Aile - Aksiyon - Fantastik - Komedi
Görüntü Yönetmeni:Guillermo Navarro
Müzik:Alan Silvestri
Gösterim Tarihi:29 Aralık 2006 Cuma
Ülke:ABD
Yıl:2006
~ 434 gün
!...wtf...!
yaw kardeşim işin gücün yok bunlarla mı ugraşıyorsun gel sana 2 kod gösteremde para kazan bari =D
~ 434 gün
lord of drinks
baya eğlendirmişti bu film beni.
~ 434 gün
ßµ®ãk
yine ömer yine ömer :D
~ 434 gün
!...wtf...!
şşş ömere laf yok adam dışarı kızların yanına gitti yerine ben bakıyorum :P :D
~ 434 gün
ostia puta
Ankara IMAX sinemalarında gösterilen t-rex isimli (yamulmuyorsam) 3 boyutlu filmin konusuyla aynıymış bununki de.. çok klasik. ama tabi efektleri harikadır sanatsal açıdan bakılmalıdır vs vs bilemem.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12379
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!