varsa yoksa vodka-baileys-şarap =cP
rakı içme girişimim olmamıştı hiç =)
ayrıca işin sırrı olinde... iki kere rafine ! xD
yavruş :)dişikartal demis ki:
ooo aslanım yaa çok geç kalmışın yaaa :)))) ben sana bu işin sırrını vereyiimm gitmeden bana bi uğraa puahahaha
19 Ekim 2007 10:01
yavruş :)dişikartal
:))))))))) ben de ııımm aşk bu mu sevda bu mu şarkısını söletçemm ben seni unutmak için sevmedim ii söletçemm o şarkı bana hep annemi hatırlatır... annemin ilginç aşk hikayesi adınaa ona hitaben isticemm :p
54 kişi katılmış 5 kişi vazgeçmiş 49 kişi olmuşuz o zaman ben bugün gidiyorum 50 kişilik yer ayırttırıyorum beyler bayanlarr :)
19 Ekim 2007 11:42
ruzar
ablacımmmm .. biz 4 ki$i gelicez haberin ola.
19 Ekim 2007 14:20
çemberimde gül oya
size üzücü son dakika gelişmeleri
çınarda yer yokmuş bir ay önceden bi adam o tarihe kapattırmış çınarı
zeynep başka yerlerede bakıyo falan filan
19 Ekim 2007 21:22
ewet fiyat araştırması yapıorummm :( adama bak yaa koca salonu 1 ay önceden almış herhaldee bir yaşlı beyefendinin doğum günü fasılla kutlamak istemiş :S
19 Ekim 2007 21:41
çemberimde gül oya
geri
19 Ekim 2007 21:46
:)))) sokak başına baktım orda yemeksiz sadece meze we2duble içki 25 ytl
yemekli35 çokk pahalı yaa adama 50 kişi getirçem diom yaptığı fiyata bakk ben arşatırıom yrna ben size iyi hbrlerle dönmeye çalışıcam....
kafamda 2 mekan daha warr arkadaşlarr sizin için ekonomik olnı tabii ki kaliteli olanı yapmaya çalışıorum...
19 Ekim 2007 21:51
gülin l'angelo
maydonosu kapatın bari cebecideki :D
19 Ekim 2007 22:16
ruzar
27 si olsun lütfennn
19 Ekim 2007 22:27
ruzar
27 sinde diye tatilimi ona göre ayarlıyordum... $u an antalyadayım. yapmayın bokunuzu yiyim. ev ahalisi olaraktan orda olucaktık.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12311
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.