ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| 27 Ekim 2007, Ankara |
yavruş :)dişikartal - aktivite sahibi, sorumlu kişi |
ayrıntılar, notlar, buluşma saati
saat 18.30 da hep birlikte toplanıyoruz............
meze,arasıcak,yemek,meyve ve 2 duble içki 22 ytl ektradan içenler onlara ektra olarak ekleme yapılacaktır... herkes girişte parasını ödesin... ektra içenler olursa istekleri esnasında ödemeler yapsınlar ki.. hesaplar karışmasın...
arkadaşlar ben istiyorum ki... bu son olanlardan doayı.. vur patlasın çal oynasın biraz kötü olacak... istiyorum kii.. herkes siyah giysin(bu şart değildir ama olursa iyi olur)... erken yani18.30da toplanıp ortakantin sessiz protestosunu yapalım...
müziğimiz 8 de başlıyor ve 12 de bitiyor.... biz hem şehitlerimizin matemini tutucaz.. isteklerimizi türk sanat müziği doğrultusunda yapıcaz... ben pek havamda olmam trürk snaat müziğine eşlik ederim... bu fasılı o kadar ayarladım ertelemek istemiyoruz.. o zaman ağır bi fasıl olsun görüşündeyim....
mekan, adres
kıbrıs evi.... yerini hemen tarif edeyim... mithaşpaşanın ordaki maltepe dershanelerinin olduğu sokağa sapıyorsunuz o sokağın bitiminde... kolejden tarif edelim... çoklu otoparkların arka tarafı.... meşrutiyetten anlatalım.. meşturiyetten yukarı çıkıyorsunuz.... meşrutiyet sonunda sola sapıyorsunuz ordan mithatpaşadaki maltepe dershanelerini görene kdr gidiyorsunuz... ordan tek yön olan sokağa sapıyorsunuz o sokağın sonu.... sorusu olan sorsun yanıtlarız.....