| |
sod
|
walla çok şey yaptı bence... Adam orucu cinsel ilişkiyle açabilirsin. öpüşmek orucu bozmaz dedi birde açık bir yerde müstehcem fıkra anlatınca koptum ben... siz ne alemdesiniz...
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
murat can
|
adam sapıttı..adam depreşti birden :).adamın bi psikolojik desteğe ihtiyacı var bence..:)
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
sod
|
puhahahaha minareye kılıfı ilk sefer otel odasında film izlerken bulmşutu walla bu seferde bulur :D
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
ada
|
zekeriya beyaz ve atilla koç işte yılın en çok çıkış yapan ikilisi.....yabancı damatın bugünkü bölümünde de zekeriya hocanın oruç açma rituellerine gönderme vardı:)))
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
sod
|
izlemedim yaw. o anda TRT'de film wardı... :D Atilla Koç başka bir olay zaten... Her halde en kültürsüz kültür bakanımızdır kendisi :D
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
ada
|
kimse kültürsüz değildir adamın kendine has ilkel seviyede kendi içinde bütünlük sergileyen bi kültürü var :))) burna sinek kaçması ve oksijen tüpünden solunan hava da orucu bozmuyomuş :D
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
sod
|
:S anlayamadım ama olsun ortam bozulmasın puhahahaha :S
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
ada
|
eserlerini depolarda saklayan antik şehirlerini baraj suları altında bırakan bi ülkeye Atilla Koç gibi bakan yaraşır :))) genelle büyük bi uyum sergileyecek bi tip. Hatırlar mısın bilmem bi zamanlar Yaşar Nuri Öztürk diye bi tip vardı. Zekeriya hocanın balonu da yakında onun gibi söner :D
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
ada
|
Güneye inerken solda güneş yükseliyordu :))))
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
sod
|
Yaşar nuri politikacı oldu milleti politikadan afaroz etti. Şimdi Zekeriye beyazda :)
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
ada
|
Biz kısaca ona Zek diyelim hocamızın modernizmini dinamizmini ifade etsin :))))
|
|
~ 1059 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
Zekeriya Hoca'nın dinden hiç bişey annamadığı açık ve net zaten.
|
|
~ 927 gün
|
|
| |
willow is blessed
|
Kanal kanal gezmesi haricinde dine dair fikirlerini mantıklı buluyorum. Yukarıda yazılan beyanatlardan hiçbirinin de dince yanlış olduğu kanısında değilim, evet oruçluyken oksijen solumak bozmaz orucu veya cinsel ilişkiye varmadığı sürece öpüşmek de bozmaz vs.
|
|
~ 927 gün
|
|
| |
merve
|
bu muhteremi üsküdar civarında bir otopark da gördüm sabahın 9'un da ve günüm gerçekten talihsiz geçti. bir daha görmeyeyim mümkünse
|
|
~ 922 gün
|
|
| |
orlando
|
bu zekeriya hoca hergün esra ceyhanın programına çıkarak bizlere o güzel nur yüzünü hiç unutturmamaya çalışıyor anlattıkları akıllara zarar bilgi!!!!niteliğindeki konularla bizim manevi dünyamıza yaptığı katkılarla zaten hayatımızın çok büyük bi parçası olmuştur kim ona hoca git allah aşkına ya kafa ütüleme dicek çok merak ederim öyle alnı öpülesi bir şahsiyet çıkacak mı merakla beklemekteyim
|
|
~ 922 gün
|
|
| |