ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  savage garden
kalite darren hayes savage garden
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Darren Hayes in rahatlatıcı sesi,kaliteli guzel şarkıları olan dinlenilmesi gereken bir grup.

savage garden - Truly madly deeply

Savage Garden - I Want You

savage garden - Affirmation(Version 3)

Savage Garden - Crash 'n' Burn

Savage Garden - Two Beds and a Coffee Machine

savage garden - To the moon and back(version1)

savage garden - I knew I loved you

~ 439 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ilave olarak darren hayes ın bu sarkısınıda dinleyin,oldukca guzel.

Darren Hayes - Insatiable

seraphic
seraphic
pek sever dinlerdim kendilerini ayrılmışlardı dimi? =)

çok saol burak hatırlattığın için yeniden :)

kupa kızı
kupa kızı
Savage garden - Truly madly deeply
Darren Hayes - Insatiable

çok severim bu şarkıları yaa :)) burak bu kadarına da pes diyorum :P:P

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Grup Hakkında

Alıntıdır.

Son yıllarda çıkardığı başarılı grup ve şarkıcılarla, müzik dünyasına yeni soluklar katan Avusturalya’dan çıkıp patlama yapan en iyi grup şüphesiz Savage Garden... Albümleri çıkalı uzun zaman olmasına rağmen grup hâlâ gündemde. Buna sağlam müzikal altyapılarını sebep gösterebiliriz. Ayrıca sıkı sözler,iyi bir vokal ve görsel açıdan tatmin edici olmaları da başarılarının nedenlerinden bazıları. Olayı en başından anlatma taraftarı olmakla birlikte,doğumlarının özel hayat kapsamaına girmesi sebebiyle sadece tanışmalarından başlamayı uygun bulduk. Grubun vokalisti (medyatik eleman) Darren Hayes. Diğer eleman(yani her şeyi çalan)utangaç ve sarışın Daniel Jones. Darren ve Daniel’ın yerel bir barda tanışmasıyla temeller atılmış. Darren’ın bir grup kurmak istediğini duyan Daniel bu konuya ilgi gösterince grup kurulmuş.

Nihayet albüm yapmaya karar verdiklerinde sağlam bir adım atarak Columbia ile anlaştılar. Albümleri grupla aynı adı taşıyordu. Doğal olarak işe bir single ile başlamalılardı. Herkes onları To The Moon & Backle tanısa da ,ilk singleları I Want You idi. Çıkış tarihi 96 sonlarında oldu. Hoş bir parçaydı tabii ki. Ama asıl patlamayı ikinci single gerçekleştirdi. Malum hepimiz onları bu parçayla tanıdık,sevdik : To The Moon & Back! Bizce de en sıkı parça bu. Bu parça listelerde hızla yükseldi. Bu büyük başarı onların dünyaca tanınmasını sağladı. Ve arayı uzun tutmadan üçüncü single olan derin aşk şarkısı Truly Madly Deeply yi yayınladılar. Böylece slowlarda da iyi olduklarının kanıtladılar. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Brake Me Shake Me ve son olarak Tears Of Pearls. Şu anda oldukça popüler olan grup Japonya’da da çok seviliyor. Tüm bu single başarıları, aldıkları çuvalla ödül yetmezmiş gibi bir de film müziği yaptılar. Bizde de gösterilen The Other Sister adlı filmin OST’sine The Animal Song ile katıldılar.

Albümün genelinde bir rock havası sezilse de zaman zaman popa kayan ritmler var. Zaten her parçanın bir çok remixi yapıldı. Bu nedenle tek bir tarzda değerlendirmek yanlış olur. Elektronik imkanları da başarıyla kullandılar. Çıkan singlelar dışında Carry On Dancing adlı parçayı da dinlemenizi öneririz.

çılgın bi nick
çılgın bi nick
truly madly deeply en başarılı şarkılarından biri.
 1   ~ 439 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aha yine tutturdum:)biliyodum senin açtığını:P nıhoho

aslan67
aslan67
evet katılıyorum,şahane bir parça..

merfee demis ki:

truly madly deeply en başarılı şarkılarından biri.

aex
aex

çok güzeldi metroda çektikleri klip , sanırım modjo nun lady si ile yanı dönemdeydi o parça .

aex
aex

evet darren hayes tek başınada süperdir .

Darren Hayes - Insatiable iyi tespit .

kertenkelebek
kertenkelebek
burak.. çek elini arşivimden dememiş miydim sana :))))))))

kertenkelebek
kertenkelebek
i knew i loved you ilk aşık olduğum döneme denk gelir :)) Ahh ahh.. Arada yad ederim hala.. En sevdiğim parçalarından..

ßµ®ãk
ßµ®ãk

kertenkelebek demis ki:

burak.. çek elini arşivimden dememiş miydim sana :))))))))

(:

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bu arada Affirmation sarkısını dınleyin efenim oldukca eglenceli bir sarkı (:

_queen®_        
_queen®_        
gene yanılmadım görür görmez tahmin etmiştim burak açmış başlığı=)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008