ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Daniel, öğrencilerinin kendisiyle alay ettiği, kendi küçük dünyasında hemen hemen kimse tarafından ciddiye alınmayan yalnız ve genç bir öğretmendir. Daniel’in makus talihi, Juli ile tanıştığında değişecektir. Juli ilk görüşte aşık olduğu Daniel’in falına bakmış ve Daniel’i çok kısa zamanda hayatının aşkını bulacağına ikna etmiştir. Maalesef işler Juli’nin planladığı gibi yürümez ve Daniel bir Türk Kızı olan Melek’e aşık olur. Daniel, Melek’in peşinden gerçek aşkı bulmak üzere İstanbul’a gitmeye karar verir. Juli ise Daniel’in peşindedir. Juli ve Daniel Almanya’da başlayan ve Ortaköy’de sonuçlanacak bir maceraya doğru yelken açarlar. İstanbul’a yani gerçek aşka uzanan bu zahmetli yolculukta ikili hem kendileri hem de yaşadıkları dünya hakkında pek çok şey öğreneceklerdir. Tesadüflerin, büyümenin ve sevgiyi kabullenmenin o keyifli yolculuğu her geçen an Juli ile Daniel’i sarmalamaktadır.
Almanya’nın en önemli yönetmenlerinden kabul edilen Fatih Akın, tüm dünyaca takdir toplamış “Temmuzda” sayısız festivalde gösterilmiş bol ödüllü bir yapım. Türk sineması için rekor sayılabilecek olan 5 Milyon Mark bütçe ile çekilen “Temmuzda” yıldız oyuncu kadrosu ve bir çok ülkeyi kapsayan öyküsüyle de dikkat çekiyor.
Fatih AKIN'ın senrayosunu yazdığı ve yönettiği muhteşem bir filmdir..Çevremden gelen tavsiyeler sonucu geçen yaz izlediğim ve en sevdiğim filmlerden biri olan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim..Yönetmen,İstanbul-Almanya arasında gelişen olayları,müthiş bir kurgu eşliğinde izleyicilerle buluşturuyor..
325 Haziran 2007 21:04
aslan67
125 Haziran 2007 21:07
kertenkelebek
Çok etkilendiğim filmlerin başında gelir.. Ve gerçek aşkın her halde seni bulacağına inandırır adamı.. Hele bir sahnesi vardır ki , çiftimiz yan yana uzanırken birden uçmaya başlarlar.. Filmlerde en sevdiiğim detaylar.. Amelie'yi , cesaretin var mı aşka'yı benim için özel kılan durumlar.. Bu arada değinmeden de edemicem.. Juli'yi çok beğendim :)
25 Haziran 2007 21:09
aslan67
youtube videosunda çalan parça da idil üner'in yorumladığı güneşim adlı parçadır..bu kadife sese dikkat:)
25 Haziran 2007 21:11
ruin
ah çok güzel filmdi doğrusu..
25 Haziran 2007 21:43
hayda.bre
Ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu elemanla aynı konuda çekilen bir film vardı televizyonda da verildi hatta, film güzeldi tabi :)
25 Haziran 2007 21:48
tohunç
kader kısmet dedirtio insana :D
25 Haziran 2007 21:55
:():
mükemmel bir filmdi.filmin dvd sini gördüğümde arkadaşım hatırlat da bu filmi indirelim çok güzel olduğunu duymuştum dedi.bense hatırlatırken i'm juli dedim.sonradan düştü tabi jeton bende ama hala i'm juli demek gelir içimden bu güzel filme :D
25 Haziran 2007 22:01
denizhan
aşk üzerine gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir filmdi.
sahilde söylenen şarkının yanında filmde çalan brooklyn funk essentials'ın ska-ka bop'u da güzel bir şarkıdır .. filme de tam gitmiş.
ayrıca sevdiğimiz alman aktör moritz bleibtreu ve mehmet kurtuluş da tam döktürüyorlar.
25 Haziran 2007 22:21
stabil
tüm duyguları yaşatan harika bi film...
25 Haziran 2007 22:53
nilii
bak nası izlememişim hemen isliorum :D :D
25 Haziran 2007 22:57
aex
izlemeye değer bir film. hani şu das experiment te oynayan meşhur alman aktörü oynuyor baş rolde . o adam iyidir .
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12253
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.