ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > susam sokağı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

haltunkaynak
haltunkaynak
kurabiye canavarına bayılırdım. sepetinden hiç çıkmazdı garibim :)
23 Nisan 2006 03:44   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
vay bee demek minik kuşun adını bilmeyenler de varmış :))
23 Nisan 2006 03:54   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
sen canavar hamdi'yi hiç bilmezsin şimdi .. çok az bilinen bir karakter o
23 Nisan 2006 03:54   mesajın adresini al  

haltunkaynak
haltunkaynak
onu bilmiyorum vadi ama benim bildiğim "ders sevmez hamdi" wardı. üç beş sene önce görmüştüm miço dergisindeydi galiba. hala war mı bilmiyorum.
(miço dergilerini okudugumdan değil yeğenimden biliyorum sadece:))
23 Nisan 2006 04:20   mesajın adresini al  

yagmur
yagmur
Kucuklugume dair nadir hatirladigim seylerden biri. Bir de televizyon, cizgifilm vs pek sevmezdim ama Susam Sokagini hic kacirmazdim.
"Hepsi benimmm..... Senin hicc yyokkkk.....!" : )
28 Nisan 2006 07:32   mesajın adresini al  

roland
roland
tahsin usta ile bakkal ya da kitapcı bir sakallı amca vardı. bir de mahallenin şeker abisi, çocukların sevgilisi Hakan Abi ile kzın adından emin diilim ama Zeynep Abla idi sanırım, bu ikisinin birbirine açılma çabaları ve romantik anları vardı.
28 Nisan 2006 08:38   mesajın adresini al  

roland
roland
ha birde susam sokağının hemen ardından başladığı için ona dahil olduğunu zannettiğim "atlı karınca" adlı çocuklara yönelik pembe dizi vardı. hayme pahilyo falan vardı. hatta kuzenimle hayme pahilyo diye dalga geçince biraz hırpalamıştı beni vakti zamanında.
zengin çocuğunun mercedes akülü arabası vardı, fakir zenci çocuğu vardı, babası marangoz. sonra bu zenci marangoza piyango çıkınca zenci velette porche bir akülü araba alıyordu... geçmiş zaman olur ki.
28 Nisan 2006 08:41   mesajın adresini al  

maslahatguzar
maslahatguzar
kırpık'ın belden aşağısını gören var mıdır?
28 Nisan 2006 18:55   mesajın adresini al  

niko
niko
susam sokağı ile buyuduk biz şimdi yeni nesil pokemon falan felan butun çizgi filmlerde şiddet başka bişey yoq şimdi kaç tane susam sokağı gibi program var ki...yeni nesile şimdiden geçmiş olsun
1 Mayıs 2006 18:46   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
eeetttt..hiç bi forumu okumak bu kadar zevk vermmeişti.. zaten başka hiçbi forumun 4 sayfasını da okumadım zaten..

en sevdiğim sayıııı.. altııııııı!!!!
1 Mayıs 2006 23:39   mesajın adresini al  

quixotic
quixotic
bende çok severdim susam sokağını ama net olarak hatırlayamıorum ne olup bittiğini, küçüktüm, bde edili büdülü yastık yüzleri wardı onlara bayılırdım=)
karekterlerin küçük bir mahalle gbi bir yerde yaşadıklarını hatırlıorum, ayrıca bde sepet olmalı, onu da belli belirsiz biliorum=) ama kısa sürüodu sanki, sevilen şeyler kısa sürüo=(
2 Mayıs 2006 14:51   mesajın adresini al  

iksir
iksir
arad bı trt ıntte rastlıorum ay ne gusel dı ya, kacırmadan izlerdım, kurabıye canavarı ve kırpık resmen askımdı:)
2 Mayıs 2006 14:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008