bana yapılmasını istemediğimi ben de yapamam başkasına...olmayacağını yürütemediğimi söylerim
25 Haziran 2007 19:50
hightower
arama sorma hemen ayrılıorlar..hemde o ayrılmış oluor..:D
25 Haziran 2007 19:51
aslan67
sıkıldım..monoton bir ilişkmiz var:P
kesin karşı taraf bunlara kıl olur ve illa ki ayrılır:)
25 Haziran 2007 19:54
bad religion
ya benim anlamadigim bisey var.. nedense kantin uyeleri hep ayrilan taraf oluyor.. hic siktir yiyen yok mu kantinde.. bulunmaz hint kumaslari miyiz.. :)
625 Haziran 2007 19:56
swashbuckler
bad religion demis ki:
ya benim anlamadigim bisey var.. nedense kantin uyeleri hep ayrilan taraf oluyor.. hic siktir yiyen yok mu kantinde.. bulunmaz hint kumaslari miyiz.. :)
geçmiş her zaman iyi şeyler getirmez zaten, böyle herkese açık bir yerde de çıkıp sktiri yedim ben üç kere, budur benim hikayem diyecek kişi sayısı herhalde azdır =)
sanırım sorunun cevabı aldatmak ve bunu aleni bir şekilde, üstünü örtmeye yalan söyleyip gizlemeye çalışmadan yapmak olur ama =)
125 Haziran 2007 20:07
0doğa6
Benden en kısa şekilde ayrılan eski kız arkadaşım eski erkek arkadaşına dönmüştü zaten bir kızın ilk aşkından korkmak gerekirmiş bunu öğrendim.Doğal olarak bir şey söylemesine gerek kalmadı.Benim en kısa lafımsa yapamıyorum kusura bakma hakkını helal et.
25 Haziran 2007 20:27
arkeolog irem
çok ii bi başlık arkadşlarr..ama korkak gibi olmamak lazmm ilşki ne durumda olursa olsun açıkça sölenmeli asla yalan sölenmemeli......:)
25 Haziran 2007 20:29
daisy=) **solminör**
bi deilşki veya bu tarz aşk meşk başlıkları açılınca herkes döküyo içini yau=))
btün acı çeken insanlar burda mı yau?:D
kısa yoldan ilşki bitrmenin yolu bitti demek...
25 Haziran 2007 20:48
nazmıcan
ben seninle gorusmek istemiorum dersin olur biter :))) bu kadar basit dii miii ??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12249
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.