ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
fotoğraf güzel olmuş tennur.. bi de ayrılmak istiyorum dersen biter bence.. bi dene .. hı?
1~ 424 gün
t..j
s.g
en kısası bu olur herhalde :Pp
~ 424 gün
fralulet.gozde
seni sewmiorum senden nefret ediorum olabilir=)
~ 424 gün
unifb84
Ayrılmak istemek ve ayrılamamak çok kötü bi duygu :s :s
Üzmeden ayrılmak istiyosan ki en yakışanı da budur...
Ayrılma pat die olursa üzer.. nasıl diyip nasıl ayrılıcan onu söylemek kişiden kişiye göre değişir bi genelleme dogru olmaz bence..
~ 424 gün
denizhan
ilişkinin boyu kısaysa kısa yoldan bitirmenin yolu da kolaydır.
basitçe durumu açıklarsan kabulleneceğini sanıyorum, öteki durumda fazla yüzsüz olur ki o da istisnadir.
ilişkinin boyu uzunsa da zaten kısa yoldan bitirmek diye bişey olmaz .. illa ki acı çekilecektir.
~ 424 gün
kucuk bir kiz cocugu
acı yok!
~ 424 gün
lazuka
kiz bunu ol orta soyleme kaza kursununa gidersin...
queenece demis ki:
aldattım seni derim erkekse bırakmasın=)))))
~ 424 gün
bloodlust
game over baby..
~ 424 gün
bad religion
ayrilcam derken dayak yeme de..
queenece demis ki:
aldattım seni derim erkekse bırakmasın=)))))
2~ 424 gün
anthony casso cesare
Acilen nikah isterim ama bizde kizin ustune damat bir ev, bir araba alir, trabzon burmasi takar, anneme 5 i bir yerde, kuzenlerime bilezik, erkek cocuklara roleks saat alir de...
~ 424 gün
ruin
alıp karşına konuşmak.
istemiyorum demek dürüst dürüst..
~ 424 gün
kucuk bir kiz cocugu
bitsin..
~ 424 gün
şekeyy pancayııı=)
bana yapılmasını istemediğimi ben de yapamam başkasına...olmayacağını yürütemediğimi söylerim
~ 424 gün
hightower
arama sorma hemen ayrılıorlar..hemde o ayrılmış oluor..:D
~ 424 gün
aslan67
sıkıldım..monoton bir ilişkmiz var:P
kesin karşı taraf bunlara kıl olur ve illa ki ayrılır:)
~ 424 gün
bad religion
ya benim anlamadigim bisey var.. nedense kantin uyeleri hep ayrilan taraf oluyor.. hic siktir yiyen yok mu kantinde.. bulunmaz hint kumaslari miyiz.. :)
6~ 424 gün
swashbuckler
bad religion demis ki:
ya benim anlamadigim bisey var.. nedense kantin uyeleri hep ayrilan taraf oluyor.. hic siktir yiyen yok mu kantinde.. bulunmaz hint kumaslari miyiz.. :)
geçmiş her zaman iyi şeyler getirmez zaten, böyle herkese açık bir yerde de çıkıp sktiri yedim ben üç kere, budur benim hikayem diyecek kişi sayısı herhalde azdır =)
sanırım sorunun cevabı aldatmak ve bunu aleni bir şekilde, üstünü örtmeye yalan söyleyip gizlemeye çalışmadan yapmak olur ama =)
1~ 424 gün
0doğa6
Benden en kısa şekilde ayrılan eski kız arkadaşım eski erkek arkadaşına dönmüştü zaten bir kızın ilk aşkından korkmak gerekirmiş bunu öğrendim.Doğal olarak bir şey söylemesine gerek kalmadı.Benim en kısa lafımsa yapamıyorum kusura bakma hakkını helal et.
~ 424 gün
arkeolog irem
çok ii bi başlık arkadşlarr..ama korkak gibi olmamak lazmm ilşki ne durumda olursa olsun açıkça sölenmeli asla yalan sölenmemeli......:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12249
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!