ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  İçki zamları ve AKP

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

willow is blessed
willow is blessed
Arkadaşlar içkiye sürekli zam gelmesini nasıl karşılıyorsunuz? Sizce mantıklı ve yararlı bir uygulama mı sağlık açısından yoksa bu olayları içkiyi yasaklamanın bir ön adımı olarak mı görüyorsunuz?
~ 1005 gün   mesajın adresini al  

jülss..
jülss..
şu bikaç gündür çıkan haberlerden sonra bunun sadece içkiyi yasaklamanın bi ön adımı olarak görüorumm.. turistik yerlerde alkolü yasaklamaya çalışan bi hükümetimiz var.. nasıl bir mantıkla yapıolarsa.. sağlığımızı düşünmekle en ufak bi alakası yok bence.. düşüncelerii açık ve net..

beşiktaş
beşiktaş
ALKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ!!

jülss..
jülss..
tayyip yenilikçi mi sencee??

jülss..
jülss..
bana geçen gün bir mail geldii.. mailda tayyip erdoğanın şiğnmdiye kadar olan sözleri yazıodu.. bir kısmı "yenilikçi"yim demeden önce.. ama yenilikçi olduktan sonra da pek değişmediğini gösteriyodu mail.. mesela oğlunun düğünündeki davetiyede tarih yerinde o günün hicri takvimdekii karşılığıı varmışş.. nasıl bir yenilikçilik bu, ben anlamadım..
şu anki konumunda olmak için "yenilikçi" gibi görünmek zorundaydı.. o da onu yaptıı...

onurr
onurr
yaa ne yaparsın yapsın akp istediği şeye ulaşamz bu kadar basit izin wermesler !!!!

jülss..
jülss..
ya nasıl ya?? o zaman muhafazakar bir ilde hicri takvim uygulansın.. diğerinde içki toptan yasaklansın.. ötekinde herşey serbestt olsun.. herkes kafasına göre takılsın.. kaldırılsın her bir reform.. isteyen takke giysinn filan.. oohh ne ala..

zz
zz
zamanında hapis yatan Ata'mıza ileri geri laflar söleyen biri nası oluo da basbakan oluo bu ulkede..lanet ediorum.. saman altından su yurutuolar frkında diil misiniz?? gundemi farklı seylerle mesgul ediolar AB vs ama ne boklar ceviriolar... içkiye zamın gelmesini ii olarak yorumlamak isterdim ama adamların içleri fesaat amac belliii... bakalım daha neler grcez

zz
zz
oohhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jülss..
jülss..
Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)
Ben tekkeye degil dergaha gittim.
(22.1.1997 Gozcu)
Ata'ya saygi durusunda sap gibi durmaya
gerek yok.
(12.5.1994Hurriyet)

*10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994 Hurriyet)
* Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
* Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
* Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
* Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
* Mayo reklami sehvet
somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet)
* Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994
Hurriyet)
Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz.
(1.7.1994)
Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir. (5.2.1996 Akit)
* Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995
Sabah)
*Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir.
(25.6.1994)
Ben Meclis'in dua ile açılmasından yanayım(8.1.1996 milliyet)

ne kadar yenileyebilir ki kendinii??

abbas
abbas
Rakı içenler ölüyo da; su içenler ölmüyo mu ?

zz
zz
hangi sabit fikirlilikten bahsediosun sen yaa..ne sabit fikirliligi... sen fen akörsun ac gözlerini biraz.. evt tayyibin bi amacı var dediklerimizdeki gibi ve hiç bi bokuna da saygı göstermiorum ben tamammı? vatanı bölmeye calısan dini bi arac olarak kullanıp insanları sömuren cıkarları için kullanan saman altından su yuruterek Ata'nın bize emanet ettigi ulkeyi bok eden ve bu da yetmiomus gibi minnettar olması gerekirken Ata 'mıza saygısızca laflar söliyen hiçbi göruse saygı duymuorm ben !!!!

tuna
tuna
siz-biz??
madem herkes ülkesini sewiyo siz kim biz kim??

zz
zz
turban bi semboldur ... inancın geregi kapanıosan bas örtusu takılır ..bizim gelenek göreneklerimizde bas örtusu tulbent vardır.. turban son 20 yılın modası

jülss..
jülss..
inanca saygımm sonsuzz ve bende inançlı biriyim.. sadece başkalarının inançlarına karışmıorum.. çünkü sadece kişi ve yukarıdaki arasında olan bişi.. 3. kişiyle ilgili bişi değil.. ama onlar kendilerini 3. kişi ilan edip araya girmek istiolar.. ben sana gülmüorumm adem.. keşke gülebilsem..

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008