ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Aşırı Sıcak Can Aldı
kalp krizi afrika sicaklari kavurucu sicak
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, evli ve 3 çocuk babası orman işçisi 47 yaşındaki Abdullah Demirci, aşırı sıcak nedeniyle kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.
Fethiye'nin Kabaağaç Köyü'nde orman işçisi olarak görev yapan Abdullah Demirci, dün öğle saatlerinde kesim işi yaparken aniden fenalaştı ve bir süre sonra arkadaşlarının gözü önünde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, orman işçisinin 40 dereceye varan hava sıcaklığına bağlı geçirdiği kalp krizi sonrası öldüğünü açıkladı.
Meteoroloji yetkilileri, çöl sıcaklarının birkaç gün daha etkili olacağını, bu nedenle vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını ve gerekli önlemleri almalarını istedi.

Fethiye'de sıcaklık 51 derece

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü'nün dijital termometresi bugün öğlen saatlirenide 51 dereceyi gösterdi. Antalya'nın Kemer İlçesi'nde de yerli- yabancı turistler ise havuzları doldurdu.
Çöl sıcakları tüm yurtta etkili olurken, Fethiye'de Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait dijital termometre 51 derece sıcaklığı gösterdi. Sıcaktan bunalan yerli- yabancı tatilciler plajlara, koylara ve havuzlara akın etti. Bazı vatandaşlar ise bahçe hortumuyla serinlemeye çalıştı.
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ise öğle saatlerinde hava sıcaklığının 50 dereceye ulaştığı belirtildi. Oteller, tatilciler için havuzda çeşitli aktiviteler düzenlemeye başladı. Serinlemek isteyen yerli- yabancı turistler tüm vakitlerini havuzda geçiriyor.

BODRUM VE MARMARİS 50 DERECE

Bodrum, Marmaris ve Muğla’da, hava sıcaklığı 45 ile 50 derece arasında ölçüldü.
Muğla kent merkezi ile Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Datça ilçelerinde sıcak hava, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.
Hava sıcaklığının 50 derece olarak ölçüldüğü Bodrum, Fethiye ve Marmaris’te, sahiller ve havuzlar serinlemeye çalışanlarla doldu.
Hava sıcaklığının 45 dereceye ulaştığı Muğla, Datça ve Ortaca’da ise sıcaktan bunalan turistler, kovalarla taşınan buz ve sularla serinlemeye çalışıyorlar.
Ortaca Fethiye karayolunda hava sıcaklığının 45 dereceye ulaşmasından sonra eriyen asfalt yola, Karayolları ekipleri, olası bir kazayı önlemek için kum döktüler.

Kaynak:www.milliyet.com.tr

Hakikaten yaz mevsimine çok kötü başladık..Afrika sıcaklarını ensemde hissediyorum..
24 Haziran 2007 16:36   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
50 derece ne demek ya.. :o/
24 Haziran 2007 16:39   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
yakında benimkini de alacak
24 Haziran 2007 16:39   mesajın adresini al  

kupa kızı
kupa kızı
aman allah'ım... ben temmuz'da tatil için fethiye'ye gitmeyi düşünüyorum... bi daha düşünsem iyi olacak sanırımm...
24 Haziran 2007 16:40   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
tükettiğim suyun haddi hesabı yok,sonumuz hayrola...
24 Haziran 2007 16:41   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Ya zamanında pederin görevi nedeniyle Şırnak'ta,Gaziantep'te falan kalmıştım..gölgede 51 derece görmüştük arabanın göstergesinde;ama oranın sıcağı etkilemiyor insanı fazla..Muğla'da nem de eklenince gel de mortu çekme arkadaş:S
24 Haziran 2007 16:41   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
yalıkavaktayım bende..bizim balkon esiyor güzel de dışarısı berbat..güneş de yavaş yavaş geliyor balkona doğru..sağdan sağdan.. :l
24 Haziran 2007 16:42   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
allah taksilatını affetsin ölene rahma,et kalanlara sabır ihsan eylesin ...

sıcaklarada bi çözüm yolu bulsun
24 Haziran 2007 16:42   mesajın adresini al  

blitzkrieg bop
blitzkrieg bop
alır abi benimde canımı aldı walla
24 Haziran 2007 16:43   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
eve çocuk havuzu alacağım ya ben:)
24 Haziran 2007 16:43   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila

bence sığmazsın :))

aslan67 demis ki:

eve çocuk havuzu alacağım ya ben:)

24 Haziran 2007 16:44   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bence sığmazsın :))

yok ben zaten bu sıcakla 2-3 beden inceleceğim baba:D
24 Haziran 2007 16:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008