en sevdigim oyunculardan biri en sevmedigim takıma gidiyor kimi alırsa alsın barca farketmez şampiyon real no barca go real:))))))))))))
24 Haziran 2007 22:08
sabloncu
kritik soru:
- henry ile ronaldinho yan yana oynar mı?
24 Haziran 2007 22:17
t..j
ben arsenalde kalmasını isterdim şahsen....ama hayırlısı...asıl soru bence ronaldinho ile birlikte oynaması değil..eto ile birlikte oynayabilecekm i?
24 Haziran 2007 22:22
denizhan
eto'o ile birlikte oynayabilir çünkü özellikleri farklı.
henry forvettir, santrafor değil. evet çok iyi bitirici özellikleri var ama direk en uçta oynamaz.
eto'o ise forvetin ucunda oynayan tipte bir oyuncu.
o yüzden birlikte oynamalarında bir sakınca yok gibi görünüyor.
24 Haziran 2007 23:12
seytan ucurtmasi
harika bir transfer..barcelona nın ilk maçını merakla bekliyorum...
24 Haziran 2007 23:41
rammstein-hastasıyız
ii ki arsenalli değilsin, zaten olamazsında...arseanl ruhunu anlamamıssın sen....arsenal hersayin üstündedir...henry i satan arsenali satar demek cok ucuz bi laftır...kulüp menfaattleri için ne gerkiosa o yapılmıştır...yaşlı adam o paraya satılıor tabi...milan da şevayı sattı.......bide fiziği güzel miş...sana ne tövbe tövbe...
round my neck demis ki:
arsenal li olsaydım futbolla ilişiğim kesilirdi,henry gelmiş geçmiş en zeki futbolcu (bence fiziği en düzgün,en hızlı ve teknik olanı da o),bi daha zor bulurlar,... bulurlar
26 Haziran 2007 10:12
souvereign jr.
Dream Team kuruldu. defansı da Lyon'lu Eric Abidal ile sağlamlaştırdılar...
adama sümüklü mendil muamelesi yaptılar bea..
hatta ilk söylentiler de
henry + 30 milyon euro = eto gibi pazarlıklar vardı
ne aşalayıcı yazık...:))
10 Temmuz 2007 12:38
n0ns3ns3
bu çok aşağılayıcı olmuş gerçekten hem henry iyi futbolcudur bi de adamın kaç senelik emeği var arsenal de futbolu da orda bırakıcam diodu ayıp olmuş hattaa
özvaran demis ki:
adama sümüklü mendil muamelesi yaptılar bea..
hatta ilk söylentiler de
henry + 30 milyon euro = eto gibi pazarlıklar vardı
ne aşalayıcı yazık...:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12200
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.