ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnter'in yeterli görmediği Adriano, tecrübe kazanması ve şampiyonlar ligi ön eleme tecrübesi kazanması için, bir yıllığına fenerbahçeye kiralanıyor. Büyük başkan, sadece yaşlı futbolcu değil, geleceğe yönelik de transferler yapmak istediğini ve Adriano'nun tecrübe kazanması için en doğru adresin Fenerbahçe gibi bir evrupa kulubü olduğunu belirtti. Fakat bazı taraftar kitleleri, sırf Adriano tecrübe kazanacak diye, Genç Semih'ten vazgeçilmemesi gerekitiğini belirtti. Kaynak: fotospor
Sizce genç Türk futbolcuları çapsız Brezilyalı futbolcular için harcanmalı mı, harcanmamalı mı ?
çapsız brezilyalı futbolcular için harcanmamalı,,çap ne oluyosa?:D
22 Haziran 2007 22:52
abbas
Abi Denizlideki Adriano olacak dğeil ya, İnterdeki dandik Adriano
22 Haziran 2007 22:53
luca leotardo
hahhahaa :D
Abi adriano mu tecrubesiz:D
22 Haziran 2007 22:54
buraak
yok ebesinin ... :)) ali sami alkış gibi konuşturmayın beni :D
22 Haziran 2007 22:54
abbas
Abi winingte yaptığı tecrübeye bakmayacaksın, Fener bi gömlek üstün her türlü.
pyjamus demis ki:
hahhahaa :D
Abi adriano mu tecrubesiz:D
22 Haziran 2007 22:56
tbc
Adriano iidir abbas.. yapma şimdi..
22 Haziran 2007 23:00
abbas
Tecrübe kazanması gerekiyor Fener'de ;)
122 Haziran 2007 23:00
ßµ®ãk
gs fb olayı değil,genel olarak bu kadar cok yabancı oyuncu olması turk futbolunu nasıl gelistirir bılınmez,belkı daha sonra beledıye sunnet torenı gıbı toptan hepsini türk vatandaşlıgına geçiririz al sana brezilya cıkması milli takım!
22 Haziran 2007 23:01
şimdilik_x_diyelim
adriano onu durdurmak için sahanın ışıklarını söndürmek lazım :))
122 Haziran 2007 23:08
polater
genc semih fener çapında bi oyuncu degil (en azından şimdilik) . ben olsam kiralardım semihi bi anadolu takımına.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12189
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.