herşey dahil ssitemiyle geliyor coğu yaf ne harcıyor allasen, hiç tatil yöresinde kalmadım ama mantık yürütmeyle en harşey dahil yabancı bi ülkede tatil yapsam dışarda 5 kuruş anca harcarım.
sedobik demis ki:
olaya yerli yabancı gözüyle bakmayın artiq.Çünkü erken rezervasyonda inanılmaz ucuza tatil yapabiliyoruz.. Ayrıca yabancı tursitlere ucuz olmasida normal cunku onlar geldiklerinde bizden daha cok daha fazla harciyorlar.Bi sekilde onlari buraya cekmek lazim..
22 Haziran 2007 16:20
atalay
ben anlamam ya turistin zengini tercih etmiyor işte burayı
22 Haziran 2007 16:40
atalay
turzimciler de bunun acısını yerli turistten çıkarıyor
22 Haziran 2007 16:40
kapsül
2 gün önce Side'den geldim.kaldığımız oteldeki tek Türk bizdik :))cennet gibiydi valla :D
22 Haziran 2007 20:53
kazma tohunç
please give me
22 Haziran 2007 20:56
ali baba
yemişim böyle güzelliği.bu memlekete vergi veren hizmet etmeye çalışan benim ucuz tatili başkası yapıyo sonra da neymiş turizmde 8.ymişiz.başkasına peşkeş çeke çeke 8. olursun tabi.yerli turist ne kadar gidiyomuş bi de ona sıralama yapsınlar
23 Haziran 2007 14:49
sprue
Biz milletçe böyleyiz. Geliştiğimiz bir şeyde dahi bok atıyoruz ya. Bir şeyler buluyoruz. Hep buluyoruz. Hep buluyoruz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12179
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.