ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  türkiyede güzel şeyler de oluyor
bacasiz sanayii dogal zenginlikler tarih kumsal yaz turizm
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

doktor
doktor
TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, Türkiye'nin turizmde dünyada 8. büyük ülke olduğunu söyledi

Türkiye yükseliyor
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, Türkiye'nin turizmde dünyada 8. büyük ülke olduğunu söyledi.

Barut, Türkiye, artık dünya turizminin birinci liginde dedi.

Barut, Türkiye'nin turizmdeki yeri itibariyle turistlerin beklentilerinin arttığını, sadece güler yüz, alt yapı, temiz servisin yetmediğini, artık profesyonelleşmek gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin her yönüyle büyük bir turizm ülkesi haline geldiğini yineleyen Barut, şöyle konuştu:

Türkiye, turistlerin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek düzeye geldi. Turizmdeki standartlarımız arttı. Gerek hizmet, gerek alt yapı, gerekse tesis açısından iyi duruma geldik, ancak mükemmele yakın olmalıyız. Turizm hata affetmiyor. Bu nedenle hep iyi olmalıyız. Turistlerin beklentilerini çok iyi bilip ona göre çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız. Türkiye'nin turizmdeki en büyük avantajı yeni ve lüks otelleridir, ancak sadece bu yetmez. Bir bütün içinde olmalıyız.
~ 444 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Ben karşıyım arkadaş. Elin rusu gelip 5 yıldızlı hotelde geceliği 50 dolara kalırken, ben neden 80 dolara kalıyorum?
Yerli Tursite saygı istiyorum. Neden ben daha fazla para veriyorum ülkemde? Yerli turist de kaçar oraya buraya tabii...
8. olmuşuz helal olsun.
Ben de işte şikayetimi dile getirdim.

ßµ®ãk
ßµ®ãk
hiçkimse yerli turisti düşünmüyor,atıyorum 50 dolara 10 gun 5 yıldızlı oteller de tatıl yapan yabancı tursit yanında yine aynı yerde yerli turiste geceliği 150 mılyon lıraya konaklama imkanı!üstelık oteller cevresınde dandik malları yüksek fiyatla yerli turiste 15 yabancı turiste 45 ytl den satan esnaf zihniyeti!bunlar değişmedikçe turizm benim gözümde ilerleme katedemez.

utanmaz'adam'
utanmaz'adam'
yılın ilk 5 ayında 6,4 milyon turist gelmiş ülkeye..bu rekor bir rakam gösteriliyor.en son 2005'de ilk beş ayda 6,2 milyon turist giriş yapmış.

bacasız sanayide gerçekten iyi.

sedobik
sedobik
olaya yerli yabancı gözüyle bakmayın artiq.Çünkü erken rezervasyonda inanılmaz ucuza tatil yapabiliyoruz.. Ayrıca yabancı tursitlere ucuz olmasida normal cunku onlar geldiklerinde bizden daha cok daha fazla harciyorlar.Bi sekilde onlari buraya cekmek lazim..
 1   ~ 444 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk

sedobik demis ki:

olaya yerli yabancı gözüyle bakmayın artiq.Çünkü erken rezervasyonda inanılmaz ucuza tatil yapabiliyoruz.. Ayrıca yabancı tursitlere ucuz olmasida normal cunku onlar geldiklerinde bizden daha cok daha fazla harciyorlar.Bi sekilde onlari buraya cekmek lazim..

yerli turıst donem oncesi ucuza tatıl yapıyor yoksa temmuz agustos ayında ucuza tatıl yapılan bı yer gormedım ben,birde bılınenın aksıne ucuza turkiyeye gelen turist zaten maddı durumu orta ve altı durumda olan turist onlar da para olmadıgı ıcın yıllardır esnaf bu durumdan şikayetçi,tabi bir de hersey dahil sıstemı olunca demın yukarıda bahsettıgım esnaf da resmen sinek avlıyor.

sedobik
sedobik
her ne kdr maddi durumu orta duzeyde de olsa biliyorum yani yasadim ben bir iciosam adam 5 icio ki hersey dahil sistemle de sinirli kalmio adam cikip dolasio gece bi yere gidio disarda yemek yiyo..esnafın beklentisi zaten onlardan yerliden bişi beklemioki adam ztn.Ama katiliorumki dönem icinde bize harbiden ii geciriolar tatilleri genelde.. ayip oluo ama :)

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ben bı tatılde alman bir aile gordum baba rahat 150 kılo adam oglen sıcagında 8 bıra icti arka arkaya yanında oglu o da en fazla 14-15 yasında 3 birayı kafa dikti :D adamlar sünger ötesi yav (((:

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bir de birayı şöyle içenler varki içme de yanında yat misali :P

1   ~ 444 gün   mesajın adresini al  

sedobik
sedobik
resim cok seyi aciklio:)

hightower
hightower
sayı olarak ööledir belki ama kazanç olarak ööle olmadığı çok aşikar..

ayrıca bn anlamıorum..bnm ailem alanyalı vegeçen sene alanya tarihinin en kötü sezonunu geçirdi..herkes top attı..kaçan göçenin biri bin para..nası oluor bu 8.lik anlamıorum..

Ayrıca Dünyanın turizm geliri en yüksek 8. ülke nie olamıoz bn anlamıorum..neye göre 8.lik.:S

luca leotardo
luca leotardo
Neye gore arkadasi turistten turizmden kazanilan gelire gore iste:S

Sen gormedin diye olmadi mi yani?
Alanya dan baska yerler de vardir. Belki onlar cekmistir gecen sene...

hightower demis ki:

sayı olarak ööledir belki ama kazanç olarak ööle olmadığı çok aşikar..

ayrıca bn anlamıorum..bnm ailem alanyalı vegeçen sene alanya tarihinin en kötü sezonunu geçirdi..herkes top attı..kaçan göçenin biri bin para..nası oluor bu 8.lik anlamıorum..

Ayrıca Dünyanın turizm geliri en yüksek 8. ülke nie olamıoz bn anlamıorum..neye göre 8.lik.:S

:)siempre...
:)siempre...
:(:(:(

hightower
hightower
walla burda hiç ööle bişi yazmıor..sadece büyüklük dior..daha soora otel anlatmaya başlıor..:S

fatiii
fatiii
durmuş saat bile günde 2 defa doğru söylüyor ona bakarsak :) daha genel düşünmek lasım bazı konularda.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008