şekeyy pancayııı=) demis ki:
müzik sosyolojisi dersinin vizesinde bir arkadaşın yazdığı kompozisyonu hoca çok beğenmiş we final sınawını başlatmadan önce arkadaşlar aranızda gerçekten çok yaratıcı arkadaşlarınızın olduğunu gördüm mesela falanca arkadaşınızdan(falanca arkadaşımız da kendini metal müziğe adamış dünyayla hiçbir bağlantısı olmayan okuldan ewe ewden okula giden bütün derslerden kalan hatta 3görünümlü 2.sınıf öğrencisiydi)hiç beklemezdim böyle bir kompozisyonu tebrik edrim dedi we sınawı başlattı.neyse olduk falan sınawı 2 hafta sonra hocayı gördüm bana dedi ki işte o falanca arkadaşınız nerde? bilmem ki dedim. söyleyin ona derhal yanıma gelsin yoksa bu dersten bırakıcam dedi ben de neden ki hocam bi sorun mu war dedim?hocanın cümlesini aynen aktarıyorum:
lavuğa bak bana kafa tutuyor!!!sınaw kağıdına'hocam siz siz olun insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmeyin daha fazla şok olmamanız için bu kompozisyonu yazmayacağım'yazmış =)
21 Haziran 2007 11:20
pretty woman:/
çok güsel şeyler...:))
sınaw kagıdıma cewaplarından başka bşey yazdığımı hatırlamıyorum..hee bi de ad soyad no...
:PPP
21 Haziran 2007 11:31
trojan
bende sinav kagidimin altina herhangi bir not yazmadim simdiye kadar..ama cok yaratici ark.lar varmis aramizda alkis..
21 Haziran 2007 11:49
time is money
bn de yapmıştımm..meramfende lise 1defizik babalar gibi kalmak üzereyim..son sınawvına girdim gene bişey yapamdım ve:
hocam bu dersim 1 düşerse snıfta kalacağım.yapmayı çok isterdim ama yapamadım.demekki ben fiziği anlamıyorum..ama noolur bırakmayııınnn!!
21 Haziran 2007 12:19
time is money
süpersin ;)))
sevenyearitch demis ki:
bilgisayar programlama dersi;
1. sınıfın vizesi çan yaptım finale çalışmadım azcık bişeyler yazdım altınada frukonun üstünde ki adamın resmini çizdim.kaldım.
aynı ders 2. sınıf bi soruda şunu nasıl çalıştırırsınız dedi.yöntemin o olmadığını bile bile yazdım bişeyler (ki bence çok mantıklıydı yazdıklarım).altınada not düştüm hocam öyle çalışmazsa da bi şekilde çalıştırırım,bu sefer geçmem lazım.kaldım.
aynı ders 3.sınıf baktım not bırakmakla olmuyo,ilk derse daha önce o dersi geçen 2 arkadaşımla beraber girdim en öne oturduk.hoca sınıfa girdi,2 dakka sonra bizi farketti yanımıza geldi.geçen arkadaşlara sordu oğlum siz kaldınız mı yine diye.arkadaşlar yok hocam geçtik dediler.ne işiniz var o zaman dedi.bende hocam 3 senedir tek geldim derse geçemedim bu sene 3 kişi geldim geçicem dedim.sınıftan atıldık.kaldım.
dün yaz okulu kaydında yine aldım o dersi.bu sefer ne not bırakıcam ne bişey söylicem.ilgi görünce şımarıyor...
21 Haziran 2007 12:23
sümüklü
ben karikatür cizmiştim sıkılıp bi sorum yarımdı hepsini yapmıstım sınaw sonucu 100 vermş cok hosuna gitmişti :)
21 Haziran 2007 12:43
yokannn
'hocam sürem kalmadı...bu işlemi yapmıyorum..bu kadar işleme ne gerek var ki hemde..mantığı kawramak yeterli..değil mi ama?'...bilgilendirdiğin için teşşekkürler demişti hoca sonraki dersde...
21 Haziran 2007 13:42
felrow
biz hep yapariz, arkadasim 90 bile aldi bos kagitla
21 Haziran 2007 14:04
'ekaitz'
ben boş kağıtlara genelde 0-10 arası notlar alıyorum.. eksiklik..
21 Haziran 2007 14:25
tsigalko
sevenyearitch demis ki:
bilgisayar programlama dersi;
1. sınıfın vizesi çan yaptım finale çalışmadım azcık bişeyler yazdım altınada frukonun üstünde ki adamın resmini çizdim.kaldım.
aynı ders 2. sınıf bi soruda şunu nasıl çalıştırırsınız dedi.yöntemin o olmadığını bile bile yazdım bişeyler (ki bence çok mantıklıydı yazdıklarım).altınada not düştüm hocam öyle çalışmazsa da bi şekilde çalıştırırım,bu sefer geçmem lazım.kaldım.
aynı ders 3.sınıf baktım not bırakmakla olmuyo,ilk derse daha önce o dersi geçen 2 arkadaşımla beraber girdim en öne oturduk.hoca sınıfa girdi,2 dakka sonra bizi farketti yanımıza geldi.geçen arkadaşlara sordu oğlum siz kaldınız mı yine diye.arkadaşlar yok hocam geçtik dediler.ne işiniz var o zaman dedi.bende hocam 3 senedir tek geldim derse geçemedim bu sene 3 kişi geldim geçicem dedim.sınıftan atıldık.kaldım.
dün yaz okulu kaydında yine aldım o dersi.bu sefer ne not bırakıcam ne bişey söylicem.ilgi görünce şımarıyor...
gülmekten ağzımdaki dikişler patlıyodu:=))))
121 Haziran 2007 14:28
unifb84
Elektronik devreler final sınavında en baba soruyu çözmeye çalışırken zamanımın cogu gitmişti. baktım zaman yine yetmicek ama 2 soru daha biliyorum. Soruların başına Hocam 2.soruda cok ugraştım ve zamanım kalmadı. 1. ve 3. soruların tam cevaplarını cıkaramayacağım ama sırasıyla formülleri yazıyorum. umarım kabul edersiniz yazdım ve 55 aldım:)
21 Haziran 2007 15:21
narrative
sınav kaııdı altına not düşmektense ceap aralarında laf sokmayı tercih ediyorm tabe hocasına göre.. bi de kaııdı kimin okuycaı önmeli asistan flnsa dikkat etmek gerek çünkü yaratıcı düşünce yok onnarda :d veaabını bilmediim sorulara ne düşünürsem onu yazıyorm... aslında böle olmalı dierek hane sen bunu sordun ama inanmadıım şeyi yazmam istersen bırak der gibi ama içten içe geçir die yalvarırcasına ve geçiyorum :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12156
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.