| |
£hl-i keyf
|
sınavda herkez kopya cekıyodu ve
hoca kendı sınavına kendısı gırmıstı
ben de kopya cekmemıstım
sole bı not yazdım
hocam ben kopya cekmedım bıldıklerımın hepsı bu
ve kalmıstım:)
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
lithium
|
bizde bi hoca var olasılığı 1den büyük bulan sittin sene dersimden geçemez der..
bizim de bi ark. 1den büyük bulmuş, altına da not yazmış: hocam yapıyorum yapıyorum 1den büyük çıkıyor. yaptığım yöntem doğru biliyorum ama sanırım işlemde bi hata yapıyorum. o yüzden böyle bırakıyorum. yoksa biliyorum 1den büyük olması imkansız yazmışş.. hoca tam not vermişti:)
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
£hl-i keyf
|
komik:D
valla eleman ıyı baglama cekmıs
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
lithium
|
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
mona roza
|
siyaset psikolojisimiydi neydi..arkdalı önlü 4 sayfa kadar yazmıştım daha soru bitmedi not düştüm..
-hocam biliyorsunuz , biliyorum ama daha yazamıcam..kolumu hissetmiyorum..saygılarımla
|
|
1 ~ 444 gün
|
|
| |
atalay
|
bir sınavda hoca 2 soru sordu. ders kamu maliyesi pek de sevmem aslında.
2 soruyu da bilmiyordum kalacam kesin dedim.
tüm bildiklerimi yazdım. hayatımda ilk kez yaptım, hocam lütfen geçirin...
geçtim :)
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
mona roza
|
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
w@hhshe
|
babamın bi öğrencisi 'hocam kusura bakmayın tükenmez kalem kullandığım için yazım biraz çirkin oldu' yazmıştı..
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
bonaventure
|
bi sınavdan hiç bi şey bilmiyorum. o gün 2 sınav var diğerine çalışmıştım. o kötü geçti diğerine de formaliteden giriyorum. sınavın başlamasını bekliyoruz. bi arkadaş kopya hazırlamış ama çekmekten vazgeçmiş. verdi bana ben yapamayacam herhalde dedi. 2 konu var kopyada hoca 2 soru sordu. biri ordan çıktı. bi de önümdekinden baktım ve dün öğrendim ki 70 almışım. daha ne!
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
doktor
|
anatomi pratik sınavıydı. cins bir hocamız hep piyeste iğnenin en uç noktasındaki yapıyı yazın derdi. biz de (daha önceden anlaşmış yaklaşık 15 arkadaş) karaciğer piyesinde lobus hepatis dexter facies diaphragmatica yerine hepatocyte yazmıştık...
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
w@hhshe
|
o değil de bi Kıymet Yener vardı..
kızın anlamlı tek cümlesi yok..
alakasız kelimeleri bi araya getirip doldururdu kağıdı..
soradan öğrendim ki kız göçmenmiş ve dilimizi pek konuşamıyomuş..
ama o kızdan sonra pek çok arkadaşla aramızda biri bozuk bi cümle kurunca kıymet yenerlik yapma demeye başladık :))
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
mona roza
|
buna benzer bişeyi ben de yazıyorum..hocam sorun olursa çağırırsınız fln diye..cidden anlaşılmıyor yazım:S
w@hhshe demis ki:
babamın bi öğrencisi 'hocam kusura bakmayın tükenmez kalem kullandığım için yazım biraz çirkin oldu' yazmıştı..
|
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
godmode
|
doktor demis ki:
anatomi pratik sınavıydı. cins bir hocamız hep piyeste iğnenin en uç noktasındaki yapıyı yazın derdi. biz de (daha önceden anlaşmış yaklaşık 15 arkadaş) karaciğer piyesinde lobus hepatis dexter facies diaphragmatica yerine hepatocyte yazmıştık...
|
anlamadım..
|
|
11 ~ 444 gün
|
|
| |
godmode
|
bilmiyorum ama sınavdan sonra kesin öğrencem..
e tabi bu yazıyı porospu çocuğuna yazarsan sonuçlarına katlanırsın..
|
|
~ 444 gün
|
|
| |
lithium
|
takdir ettim.. ayakta alkışladım!! önünde saygıyla eğildim..:p
mona roza demis ki:
siyaset psikolojisimiydi neydi..arkdalı önlü 4 sayfa kadar yazmıştım daha soru bitmedi not düştüm..
-hocam biliyorsunuz , biliyorum ama daha yazamıcam..kolumu hissetmiyorum..saygılarımla
|
|
|
~ 444 gün
|
|
| |