ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Bu adam yalan haber yazmış başkanım.
besiktasli durusu transfer fb bjk rustu
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

berdush®
berdush®
Bu adam yalan haber yazmış başkanım!
Beşiktaş'ın yeni transferi Rüştü, Sabah Gazetesi Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç'i Başkan Yıldırım Demirören'e şikayet etti

Sabah Gazetesi Gürcan Bilgiç'e hiçbir açıklamada bulunmadığını belirten Rüştü Reçber, Fenerbahçeli Kalacağım başlıklı haberi yalanladı. Demirören'i sabah saatlerinde arayan tecrübeli file bekçisi, Sayın Başkanım Beşiktaş'a imza attığım için gururluyum. İmza attığımdan bu yana 3 gün geçti ve her geçen gün Beşiktaş'a gitmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı daha iyi anlayıorum. Beşiktaşlı hemen hemen her futbolcu beni arayarak tebrik etti. Sezonun başlamasını ve Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'na çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum dedi. Rüştü şöyle devam etti: Bugüne kadar profesyonel çizgimi hiç kaybetmemeye çalıştım. Eski takımımda taraftarlardan dayak yerken bile görevimi yapmaya çalıştım. Bugün Gürcan Bilgiç hayal mahsülü bir röportaj yayınlamış. Bilgiç'in bu haberi kime yaranmak için yazdığını siz de tahmin ediyorsunuzdur. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Ben artık Beşiktaşlı Rüştü'yüm. Bana çok zor bir dönemimde sahip çıkan camiayı incitecek bir söz söylemek aklımın ucundan geçmez dedi. Başkan Demirören bu sözler üzerine bir hayli rahatladı. Rüştü'nün transferiyle doğru bir karar verdiğine bir kez daha inandı.

Rüştü öğle saatlerinde Beşiktaş'ın resmi internet sitesine şu açıklamayı yaptı;

Beşiktaş'a transfer olduğum günden itibaren hiçbir medya kuruluşu ile röportaj yapmadığım halde, bugün Sabah Gazetesi'nde ismim kullanılarak, asla söylemediğim ifadelere yer verilmiştir.

Fenerbahçeli bir yazarın imzası ile yayınlanan bu hayali röportajın, beni ve Beşiktaş'ı yıpratma amacı taşıdığına inanıyorum. O gazetecinin, Beşiktaş'a imzayı attığım ilk günden itibaren yıpratma çabası içinde olmasını da maksatlı buluyorum.

Milli Takımımız'ın kalecisi olarak Türk Sporu'nda örnek ve etik davranmaya her zaman önem verdiğimi, profesyonelliğin gereği olarak formasını giydiğim takımın ruhuyla hareket eden bir oyuncu olduğumu, Beşiktaş'a transferim gerçekleştiği andan itibaren Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaşlı duruşuna uygun olarak davrandığımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Beni ve Beşiktaş'ı yıpratmaya çalışanları kınıyor, Beşiktaş Camiası'ndan ve taraftarından bu tarz asılsız haberleri ciddiye almamalarını rica ediyorum.

Kalesini koruyacağım takımımdaki arkadaşlarım ile birlikte, Beşiktaş'ı büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,

Rüştü Reçber

www.kartalhaber.com
~ 446 gün   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
Mario Berk Vatan Gazetesi için sessizliğini bozdu
Vatan Gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in yakın arkadaşı Mario Berk, bu transferin tüm perde arakasını anlattı
BEŞİKTAŞ'IN 3 yıllık sözleşme yaptığı kaleci Rüştü konusunda yönetimden farklı sesler yükseldi. Rüştü operasyonunu sadece başkan Yıldırım Demirören, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in bilmesine tepki gösteren yöneticileri yine arkadaşları ikna etti. Başta genel sekreter Kenan Öner, mali işler sorumlusu Ertunç Soğancıoğlu ve asbaşkan Levent Erdoğan'ın rahatsız olduğu bu transferle ilgili olarak Başkan Demirören muhalif arkadaşlarına Sakin olmanız lazım. Bu transfer çok ani gelişti. Hemen bitirmek zorundaydık. Rüştü ile Bosque döneminde anlaşmıştık ama hoca istememişti. Kısmet şimdiymiş. Hepiniz destek olmanız gerek dedi.

'1 YIL AVANTAJLIYIZ'

BAŞKAN Demirören'in ardından Mario Berk de Rüştü transferinde ne kadar doğru bir adım attıklarını açıkladı. Rüştü'nün transferini bir gece de bitiren ve günlerdir Celal Kolot ile birlikte transfer çalışmaları içinde olan genç yönetici Mario Berk, camiadan gelen tepkilerin yersiz olduğunu belirtti. Mario Berk'in yarısı peşin yarısı da garanti para verdikleri Rüştü ile ilgili ince bir hesap yaptığını detayları ile şöyle anlattı: Runje bizden yılda 900 bin euro alıyordu. Rüştü 1.5 milyon alacak ama Runje'nin ayrılmasından dolayı 1 milyon Euro bonservis bedeli alacağız. Böylece aradaki fark kapanıyor ve 1 yılda kara geçiyoruz. Tepkiler olabilir ama biz Rüştü'ye güveniyoruz. Rüştü hala milli takım kalecisi üstelik milli takımın 2. kalecisi Hakan da biz de. Kalemizde hiç sorun yok. Ayrıca kontenjanı boşaltarak ön liberoya da bir yıldız alabiliriz.

Kartal'ın bir diğer kaleci alternatifinin ise Sakaryaspor'un başarılı file bekçisi Martinez olduğu öğrenildi. Runje'nin ayrılmak isteğinden sonra gizlice kaleci arayışlarına giren Beşiktaş'ın Kolombiyalı file bekçisini almak için nabız yokladığı ama Martinez için 3.5 milyon Euro istenmesi nedeniyle vazgeçildiği öğrenildi

sphinx®
sphinx®
artık boku çıktı yalan haber işinin.hadi yalan transfer neysede yalan bi röportajı gtünden sallayabilmek de ilginç...takdir ettim...

comandante
comandante
Milli takımın 2. kalecisi de bizde derken?? Hakan Arıkan ne zamandan beri Volkan Demirel'in Ve Serdar Kulbilge'nin önüne geçti? Hazırlık maçında aldı diye Fatih terim'in kaleyi Hakan'a vereceğini düşünmek sadece komiktir. Üstelik öteki şerefsizin milli takım kalecisiyken üstün başarısını da görüyoruz. Bosna maçında harikalar yaratarak malubiyet mimarı oldu. Kimse kendisini kandırmasın. Beşiktaş Zico'nun da daha önceden söylediği gibi Fenerbahçe'nin 3. kalecisini almıştır.

berdush®
berdush®
hecelemeden okursan ümit milli takımının 2. kalecisi diyo.
zicoS zicoS yaranamıyoz demiş atalarımız=))

comandante demis ki:

Milli takımın 2. kalecisi de bizde derken?? Hakan Arıkan ne zamandan beri Volkan Demirel'in Ve Serdar Kulbilge'nin önüne geçti? Hazırlık maçında aldı diye Fatih terim'in kaleyi Hakan'a vereceğini düşünmek sadece komiktir. Üstelik öteki şerefsizin milli takım kalecisiyken üstün başarısını da görüyoruz. Bosna maçında harikalar yaratarak malubiyet mimarı oldu. Kimse kendisini kandırmasın. Beşiktaş Zico'nun da daha önceden söylediği gibi Fenerbahçe'nin 3. kalecisini almıştır.

thuringwethil
thuringwethil
birilerine o.ç. demek suçtur sanırım?e bir cezası da olmalı..

ayıp ulan!

berdush®
berdush®
provokatörlükten başka bişey değil yaptıkları.bu adam hala niye siteden atılmadı merak ediyorum!!!

comandante
comandante
hecelemeden okursan ümit milli takımının 2. kalecisi diyo.
zicoS zicoS yaranamıyoz demiş atalarımız/))

Bence sen ne koyduğunu bilmiyorsun Üstelik milli takımımızın diyor. Coıpy paste yazıları önce okuyalım sonra koyalım olur mu??

Bu arada şu 8 Fenerbahçeliyi kadrosunda bulunduran takımın taraftarları 2 sene önce;bugün bağırlarına bastıkları kaleciyi nasıl adlandırıyorlarmış

PEMBE PANTERLE MUTLU SEZONLARA EZİKTAŞ.

thuringwethil
thuringwethil
puhauhauhuah video güzelmiş ama..ben çok eğlendim..

elin oğlu uefa'yı alırken biz pendik'e elendik...

berdush®
berdush®
~ 445 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante

megaloman manyak demis ki:

kundaktaki bebe bile biliyo hakanın ümit milli takınmında kaleci olduğunu.
ama isteğin üzerine mario berk e mail atarım.senin gibi kapasitesizler için düzeltme yapsın:D
zaten şaşmamak gerek futboldan anlasan fenerli olmazdın.
delikanlı olsan özelden yazdıklarıma cevap verme cesaretin olurdu.
2 kulvardada kaybettin=))
küfürü siliyomusun yoksa her mesajımda o.ç. fıratmı kullaniyim?

Ne o siz Tümer'e küfürler ederken güzel oluyordu değil mi?? Ben kişisel bir küfür etmedim ha sen edersen de hiç seninle muhattap olmam direk adminlerle konuşurum. İster özelden at ister istediğin yerden çokta sallamadığımdan cevap yazmıyorum.

Bu arada şu 2. kaleci ümit kaleci kısmını da sağlam çevirmişsin bakıyorumda. Yakmamışsın kazı aferin

berdush®
berdush®
yaw sana laf anlatmaktan usandım.daha doğrusu anlama yolunu aramaktan.o yüzden geçen yazdığımı tekrarlıyorum.ybsg =))
çok zevgli oluyo seni sittir etmek =))

agrega-(2 rule)
agrega-(2 rule)
yaw rüştü yaşlandı gelmesin dicemde gelio galiba nedielim hayırlısı .

time is money
time is money
yaptıgınız çok ayıp...profesyonel futbolcular nerde isterse orada oynar..işte böyle saçma sapan düşündüğünüz için siz aile veli mehmetsiniz onlar rüştü mehmet yozgatlı.....sıkışmış beyininizi bir an önce oldugu yerden çıkartın..daha fazla etrafa zarar vermeden önce
 1   ~ 445 gün   mesajın adresini al  

agr@
agr@
:)
~ 444 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008