selvi boylum al yazmalim da çok duygulu olabiliyordum
babam ve oglumda agladim evet
4 Temmuz 2008 16:11
cherryjuice
gercektan babam we oglum kadar aglatmadı hıc bi film benı bu kadar olur....beyaz melekte de agladım ama o kadar diil. bi de kucukken kucuk emraha aglıodum hey allam ehuehuehu
4 Temmuz 2008 16:13
pigu
beetle juice :D
4 Temmuz 2008 16:15
astiyag_keyaksar
Yeşil yol
4 Temmuz 2008 16:19
aslan67
Ben ağlarsam eğer genelde mutluluktan ağlıyorum,üzüntü ve keder dolu sahnelerden ziyade..
Kavuşması çok zor iki sevgilinin buluşma anıdır,hayatta hep acı çekmiş birinin refaha ermesidir bla bla..
da bu kadar masaldan sonra buraya yazacak bir filmin aklıma gelmemesi de trajikomik..
babam ve oğlum i piyanist, bi tane daha var da ASLAAAAN YARDIM ET ADINI BULALIM Bİ ANLATİİM FİLMİ
4 Temmuz 2008 16:24
aslan67
anlat bakalım:)
yeşil yol'dur belki?
benim gözlerim onda baya bir dolmuştu:)
phts demis ki: babam ve oğlum i piyanist, bi tane daha var da ASLAAAAN YARDIM ET ADINI BULALIM Bİ ANLATİİM FİLMİ
4 Temmuz 2008 16:25
aslan67
Hah hatırladım..
Sol görüşlü olmamama rağmen Eve Dönüş filminde ağlamıştım..
Hayata böyle siyasi pencerelerden değil de bir insan gözüyle bakarsak eğer,duygulanmayacak birinin olduğunu sanmıyorum:)
4 Temmuz 2008 16:26
dibon
şimdi bir baba ve oğul var başrolde ve gökyüzünden gelen bir sisle beraber insanlar ölüyor içinden canavarlar çıkıyor falan ÖLDÜREN SİS mi neydi orjinal adını hatırlayamıorum Türkçesi de yanlış olabilir sonunda adam sis onları öldürcek die kaçtıkları halde4 oğlu da dahil arabadakileri vuruyo kendini öldürmüo ve gelen sesin onları kurtarmaya gelen abd ordusu olduunu görüo ve sonu çok acı :(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.