ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bu kadar da olmaz artık dediğimiz dünyanın en kolpa haberleri
örneğin şuna bakın ;
Ronaldo imzayı attı!
İtalya'nın en ünlü menacerinin, Hakan Şükür'ü arayarak, 'Gözün aydın arkadaşın geliyor. Ronaldo Fenerbahçe'ye imza attı' dediği öğrenildi.
18.06.2007
-puhahuauhahuuhahuaa!!!!-
İtalya'nın en ünlü menacerinin, Hakan Şükür'ü arayarak, 'Gözün aydın arkadaşın geliyor. Ronaldo Fenerbahçe'ye imza attı' dediği öğrenildi.
18.06.2007
Fenerbahçe’den bir bomba daha...100. yıl şampiyonluğuna ulaştıktan sonra yeni sezonda Avrupa’da ses getirecek bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Real Madrid’li Roberto Carlos’un ardından dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldo’yla da anlaştığı iddia edildi. Sambacı’nın menacerinin, Galatasaraylı Hakan Şükür’ü telefonla arayarak haberi verdiği belirtildi. İtalyan futbol adamının, golcü oyuncuya “Gözün aydın, eski takım arkadaşın Türkiye’ye geliyor. Ronaldo Fenerbahçe’yle anlaştı ve imzayı attı” dediği ortaya çıktı. Kanarya’nın Ronaldo flörtü önce İtalyan spor sitesi Tutto Mercato’da yayınlanmış ardından İspanyol gazetesi AS, ‘Ronaldo’ya 10 milyon Euro’luk teklif’ haberini okuyucularına sunmuştu. Ukraynalı Andrej Shevchenko’nun Milan’a dönecek olması, bu transferin ihtimalini güçlendirmişti. Fenerbahçe Yönetimi’nin Milan’a bonservis olarak 9.5 milyon Euro, yıldız futbolcuya ise yıllık 4 milyon Euro ödeyeceği söyleniyor. Sarı-Lacivertliler’in Roberto Carlos ile imza attıktan sonra basına Ronaldo transferini duyurması bekleniyor.
18 Haziran 2007 14:11
oh no!
ronaldo fenerde hürriyet
ronaldo fenerde fanatik
adriano fenerde fotomaç
fenerbahçe adriano ile anlaştı sabah
: )))
18 Haziran 2007 14:13
agrega-(2 rule)
ARTIK İNANMIYORUM HİÇ Bİ TRAFs fere abi o oyuncu sahaya o formayla çıkmadıktan sonrada inanmam artık :d
18 Haziran 2007 14:14
yagmurdamlası
yapamııcaını bıldıı ıcın herkes fenerın ustune mı oynuo ne:Pp
ya yok bu fb ile alakalı diil her takımın böyle bombası oluyo ya :D
zidane futbolu bıraktı , burdaki gazetelerde ben bunu cidden okudum;
canaydın zidane'ı ikna turlarında wööh yani
neymiş canaaydın iyi fransızca biliyomuş da zidane'ı gs'de futbola döndürecekmiş sadasdas
ya bırak çek git be gazete ! :D
118 Haziran 2007 14:23
luca leotardo
Recoba: Ben hazirim yeter ki baskanimi ikna edin dedi!
İtalya'nın Inter klubunde kadro sansi bulamayan ünlü oyuncunun, kendisini arayan ve transfer teklifi sunan Galatasarayli yonetici Adnan Polat` a, 'Inter` de mutsuzum. Galasaray dunya devi eger ki Inter yonetimini ikna ederseniz sari kirmizili formayi zevkle giyerim' seklinde beyanat sundugu iddia edildi
16.06.2007
Bi de her gelen yabanci futbolcuyu bir reinaya gotururler:D
Adam sanki reina da calisacak:D
118 Haziran 2007 14:26
taharet musluğu
zico simao ile aynı dili konuştuğu için transfere sıcak bakıyormuş..fenerbahçenin önündeki tek engel simaonun genç yaşının vermiş olduğu tecrübe eksikliği adsasdasdas :))
oh no! demis ki:
ya yok bu fb ile alakalı diil her takımın böyle bombası oluyo ya :D
zidane futbolu bıraktı , burdaki gazetelerde ben bunu cidden okudum;
canaydın zidane'ı ikna turlarında wööh yani
neymiş canaaydın iyi fransızca biliyomuş da zidane'ı gs'de futbola döndürecekmiş sadasdas
ya bırak çek git be gazete ! :D
218 Haziran 2007 14:28
oh no!
auhahaha simao nerden aklına geldi ya ahaha lugano'dan edu bombalarından beter ahaha
18 Haziran 2007 14:32
boomerang ¹³
parası günden güne eriyen Galatasaray Abromovich'i transfer etti.. Abromovich ise yaptığı basın toplantısında Türkiye'den bir tek Rusya'da seri konserler veren Mustafa Sandal'ı tanıdığını ve O'nu takımında görmek istediğini söyledi..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12087
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.