ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > acil servis
90s bebek yusuf yusuf acil servis
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

ßµ®ãk
ßµ®ãk
Acil Servis-Bebek

Acil Servis-Yusuf Yusuf

Grup Hakkında

Alıntıdır.

1992 yılında kurulan Acil Servis grubu aynı yıl Cafe Gitar'da sahne almaya başladı. Kendi parçalarını da yavaş yavaş repertuvarlarına eklemeye başladıklarında artık İstanbul canlı müzik sahnesinin tanınır gruplarından biri haline gelmişlerdi.

Albüm hazırlıkları 1995 yılında başladı. Stüdyo Spectrum'da o dönem tonmayster olarak çalışan Serdar Öztop'la birlikte şarkılarını kaydettiler. Kayıtların büyük çoğunluğu bittikten sonra Raks Müzik'le anlaştılar. O dönemde Soner farklı müzikal çalışmalara girmek isteğini belirtip gruptan ayrıldı. Yerine Bülent Akbay geçti ve ilk albümleri 'Küçük Adam' 1996 sonunda piyasaya çıktı. Albümün ve ilk klip parçası Bebek'in gördüğü ilginin ardından konserler vermeye başlayan Acil Servis bir yandan da kulüplerde sahne almaya devam etti.

1998 yılında ikinci albüm hazırlıklarına başlayan grup plak şirketinin kapanması ve ekonomik kriz sebebiyle uzunca süre sadece klüplerde çalarak yoluna devam etti. Bu sırada Bülent gruptan ayrıldı ve grup Berke Özgümüş'le çalışmaya başladı. 2002 yılında çeşitli nedenlerle kulüp programlarına da son veren grup 2 sene kadar sadece provalarda bir araya gelerek albüm projesi üzerinde çalışmalarını sürdürdü.

2004 yılında yeniden kulüplerde sahne almaya başlayan Acil Servis'te davula yeniden Soner Doğanca geçti. Böylelikle grup orjinal kadrosuyla konser ve kulüp programlarına devam etti.

2006 yılında yeniden albüm çalışmalarına başlayan grup şu sıralar albüm repertuvarını hazırlıyor. 2007 sonbaharında çıkması planlanan albüm öncesi konser ve programlarına da devam eden grup bugüne kadar 100'ü aşkın konser ve 1000'e yakın kulüp performası gerçekleştirdi...

Ertan Kızıltan / Vokal
Emre Karabulut / Gitar
Orhan Yolsal / Gitar & geri vokal
Çetin Güney / Bas & geri vokal
Soner Doğanca / Davul
 1   18 Haziran 2007 11:46   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
bu bebek klıbı yayınlanırken ben ılkokulu yenı bıtırıyordum. hala da seve seve dınlıyorum hala mp3u mevcut. aşmış bır şarkı o...
18 Haziran 2007 11:52   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Küçük Adam

1- Acizsin
2- Bebek
3- Dünya Değişir
4- Gecenin Karanliginda
5- Gel Bana
6- Kucuk Adam
7- Olum Melegi
8- Sende iste
9- Yaz Yaz
10- Yusuf Yusuf

18 Haziran 2007 12:40   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
heyt be o zamanlar eko tv vardı, güven erkin erkal çalardı bunları bende hevesle dinlerdim adam sanardım g.e.e.'ı sonra bigün deniz otobüsünde gördüm adam yarımdan küçük :):):)

Heeeeey bebeeeek götüüür beniii o temmuzzz akşamınaaaaa :) dur bi dinliyim :):)
18 Haziran 2007 13:28   mesajın adresini al  

zifir
zifir
hey bebe götür beni o temmuz aşamına..mıydı neydi:D:..lisedeykene çok serverdim pekde dinlerdm...artık yüzüne bakmıyorum..neden bilmem:D
18 Haziran 2007 20:09   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ben ortaokulda iken sen nasil ilkokuldasin:D

p.* selin akay* demis ki:

bu bebek klıbı yayınlanırken ben ılkokulu yenı bıtırıyordum. hala da seve seve dınlıyorum hala mp3u mevcut. aşmış bır şarkı o...

18 Haziran 2007 23:00   mesajın adresini al  

succubus
succubus
ben heralde daha doğmammıştım:) da bu sıralar nedense pek bi taktım bu şarkıyaa...
18 Haziran 2007 23:47   mesajın adresini al  

rudest
rudest
Acil Servis - Bebek
8 Ocak 2008 02:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008