belki hayatında 1 yada 2 kere yapmışındır sen:)bunlar 95 falan alıp zırlıyor arkadaş gel de dağıtma suratını:D
hiç sorma hocam
tam sopalık...
hayır ne yapmaya çalıştuıklarını bi anlasam. hava mı atıyosun, üzülüyo musun derdin ne senin?
17 Haziran 2007 13:56
**mephisto** ®
lord of drinks demis ki:
belki hayatında 1 yada 2 kere yapmışındır sen:)bunlar 95 falan alıp zırlıyor arkadaş gel de dağıtma suratını:D
hiç sorma hocam
tam sopalık...
hayır ne yapmaya çalıştuıklarını bi anlasam. hava mı atıyosun, üzülüyo musun derdin ne senin?
yaw ben bryle konustum,uzerinize afiyet kamu 1.siyim :)))
2. kizla konustum gecende,kiz 1.lie kafayi takmis o yuzden canda benim ustunde olmak icin elnden geleni yapio.
yani o rekabet icin yapio.
ama surekli 90 - 95 alip aglayan tiplere gelince,onlarla ugrasmak da zevkli alio,salak 100 alamiomusun diip suratlarna bak,o aglayan salak panter kesilio,aptal ben en azndan 95 aldm sen kendne bak diolar :)))
17 Haziran 2007 13:59
grubble
össye girdiğimde 3 saatte 90 sözel yanıtlamam gerekiyodu sadece, dil olduğum için ve 3 saatte yayıla yayıla yapmaktan 90 soruyu bitirememştim:(((
217 Haziran 2007 14:00
luca leotardo
Ya ben ossye girdigimde 2000 yili idi, yanimdaki kizin burnu kanamisti sinav esnasinda tuvalete falan gitmisti gozetmenlerin biri ile.
OSS bi desaglam bir psikolojik savastir, ben cok iyi hazirlanan kizlarin erkeklerin stresten dolayi bekledikleri kadar basarili olmadiklarini cok gordum ama napacaksin hayat boyle.
17 Haziran 2007 14:02
lord of drinks
yaw ben bryle konustum,uzerinize afiyet kamu 1.siyim :)))
2. kizla konustum gecende,kiz 1.lie kafayi takmis o yuzden canda benim ustunde olmak icin elnden geleni yapio.
yani o rekabet icin yapio.
ama surekli 90 - 95 alip aglayan tiplere gelince,onlarla ugrasmak da zevkli alio,salak 100 alamiomusun diip suratlarna bak,o aglayan salak panter kesilio,aptal ben en azndan 95 aldm sen kendne bak diolar :)))
ya fazla hırs ancak kendine zarar veriyor insanın
bizim fen lisesinde bi eleman vardı yatılı kalıyordu parasını paso pile mile veriyordu
gece yorganın altına girip soru çözüyordu manyak. gerzek ya!
öss zekaya dayalı bir sınav değil ki bu bi gerçek. çok kasmakla da alakası o kadar yok bence
tamamen psikolojik
rahat olanın, sinirleri daha az yıprananın ve çalışanın geçebileceği, uyanık olanınyırtabileceği bi sınav.
ha nooldu o arkadaş?
benden 10 puan eksik almıştı. neymiş efendim kaydırmışmış
HADİLEYN :D
kaydırıp da 340 alan kimseyi görmedim ben. bari yalan söyleme dimi.
117 Haziran 2007 14:03
e1242
össye girdiğimde 3 saatte 90 sözel yanıtlamam gerekiyodu sadece, dil olduğum için ve 3 saatte yayıla yayıla yapmaktan 90 soruyu bitirememştim:(((
oooy oy, biz de sayısal öğrencileri olarak 1 sosyal sorusu az da olsa puandır diyerekten 180 soruya birden hücum ettik. al sana adaletsizlik :p
17 Haziran 2007 14:05
**mephisto** ®
harbi yaw kaydrmis ve 340,keske ben de kaydrsaydim :))))))))))))
17 Haziran 2007 14:06
nilii
bende kuzenı bekledım 3 saat tutuldu her yerım...neysekı bıttı :D :D
17 Haziran 2007 14:11
lord of drinks
biz ona halk arasında mok ama diyoruz kardeşim.
;)
kaydırmışmışmış..
ha mesela bi tip daha vardı onu hiç unutamam :D
lisede ezik bi tipti hep böyle inek gibi çalışırdı filan ama dersane sınavlarında çok iyiydi hakkaten. ama baya asosyal bi tipti.
össye girdi bu, maksimum 380 alıyorduk o zaman, bunun coğrafyadan bi yanlışı vardı okul puanıyla beraber 378 puanı geldi ve sayısalda türkiye 23.sü mü ne oldu.
ilk tercihine boğaziçi matematik yazdı bu, nasıl olsa garanti diye 2. tercihine de van 100.yıl matematik yazdı.
AMAAA;
boğaziçi o yıl 379.3 le kapattı mı :D
bizimeleman çaaat diye vana kaydı mı .
bari össde bi artislik yapim dedi içinde patladı malın. soora galiba açık kontenjandan başka bi üniye gitmişti, hatırlamıyorum
yeditepe olabilir.
317 Haziran 2007 14:12
panik_yok
o kadar para bayılıp girmem zaten kazanmışım ne gerek var degil mi :P
17 Haziran 2007 14:16
e1242
bu şehir efsanesidir kardeş yav :D
boğaziçi matematik (öğretmenliği olması lazm ama) o puanla kapatıyor doğru da , öğretmen liseleri ek puan aldığı için.
ondan sonraki tercih olayından itibaren şehir efsanesidir bence :D
17 Haziran 2007 14:16
**mephisto** ®
puhahaaha abi hak eden bulur,biz de benzer bi olay....
salak cocuk,hep kopya verrdm,bi kez sadece 1 kez kopya istedm,solemedi :((((
ben de ona son tarih snavnda yanlis kopya verdm de bunu annatmicaktm :)))
adamn denemeler manyak,hep fulle yakin ckarrdi,sen gel gor o kadar sinir oluoduki millet ona (asosyalliinin yani sira asiri bagnaz ve yobaz bi tipti kendsi)
sonra goze geldi o yasta prostat olmus,ossde cisini tutabildii kadar vakti vardi.ama ona ragmen ituye girdi :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12064
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.