ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  OSS 2007 ve OSS sinavi anilariniz
cevaplar sorular oss 2007
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaslar girenlere gecmis olsun diyoruz.

Sorular cevaplar az sonra sizlerle olucak.

Acisiyla tatlisiyla gene sona erdi bir oss sinavi:D

Ister bu sene girenler, ister sinava giren akrabasi olanlar veya daha once sinava girmis olanlar anilarinizi da anlatin OSS ile ilgili...
~ 447 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
insan üniversitede okuyunca heralde öss'nin tarihini ve saatini bile önemsemiyor:)

bugünkü sınavdan 3-4 gün önce haberim oldu:)

oshey
oshey
abı gecen senne gırmıstım bu ene gırmedıgım halde heyecanladımmm...kız arkım da gırdı kotu gectı dıo ama yapmıstır o yıne bayagıı:)

aslan67
aslan67
zaten yapamadım diyenden korkacaksın:)

ömrümü yediler lisede:)90 alıp ağlayan bir tayfa vardı off:D

oshey demis ki:

abı gecen senne gırmıstım bu ene gırmedıgım halde heyecanladımmm...kız arkım da gırdı kotu gectı dıo ama yapmıstır o yıne bayagıı:)

denizhan
denizhan
arkadaşım 0 çekmek için girdi.
bakalım ne yaptı :)

e1242
e1242
sınava çankaya üni'de girmiştim. kolçaklı sıralarda. umarım o tarz sıralarda sınavlara almıyolardır insanları çünkü yapılacak gibi değil cidden.

bir de bugün sabah 11:30 sularında uyanmakla kalkmamak arasında ince bir çizgideyken (o ne demekse :D) dışardan sayısını bilmediğm bir araç konvoyu düt düt geçtiler uzun bir süre. insanımız bi garip hakikaten :S

hakkaten en fazla anılarımız depreşiyor böyle, amma gerilmişiz zamanında yav :))

**mephisto** ®
**mephisto** ®
:(((((((((((((((((((((
ben bu konuda coook dertliim.
ben dersanede galatasaray hukuka oynarken ossde dersaneye grerken olduumz snavdan dusuk aldim :)))buyuk basari biliorm ama dersanenn bana yarari mi olmus annamadm :)))
snav cok acaipti,ozellikle cebir hic denemelerdeki gibi diildi,acaip kaldim yani :))
zaten Turkce- Sosyal -Geometrim ii olmasa bi yere gremezdm.cebrden minnacik net cikardm :))) surem yetmedi,bole cocuk gbi aglayarak,kufurler ederek snavdan ciktm,kapida babam,hemen teselli etmee calisio,daa beter oldum,bana olsun seneye grersin dio :SSSSSSSSS
1 yil daa dersane deneme cekemezdm :SSSSSSSSSSS
sora ciktim snavdan,bizim mekana gittim,ole uzun sure terastan baktim,istiklale kendmi brakmaa karar vermisken ark. geldi,o kadar raatlattiki aklmda sadece siyasetle ilgili ya da hukukla ilgili bolumler varken eylem sayesnde ankara sosyolojiyi tercih edicem die kafama koydum o gunluune :)))
sora puanlar aciklandi,yuzdelik dilimm ble ucu ucuna uymuyo ama kuzenlermn israri yuzunden istanbul sbf yaziim dedim,cunku ege ua. ils.e kafayi koydum,orayi yazicaktm,tek tercih,bornovada yasicaktm,neyse yazdim istanbul sbf yi,
aradan kac gun gecti bilmem,kuzenm ario,sonuclar aciklandiinda,sora bagrio sevncten olum kazanmisin die,ben zaten kazancami biliodum,icim raatladi,artik bornovaya gdip ev ayarlicaktik ama sen de bizden oldu dedi,dumur oldum,nasi ya,kuzenim egede okumadiki,sora kafamdan asai kaynar sular dokuldu,seviniim mi uzuliim mi annamadm.ama iiki yzamisim,ist.uni.yi cok seviom :)))
 1   ~ 447 gün   mesajın adresini al  

oshey
oshey
bende seneye gırcem fızık hocamın yaptıgını yapcam ceplere seker cıkolata doldurcam 4 sıse su ıcıp yıcem mıllete bakcam :DP:P

**mephisto** ®
**mephisto** ®
aslan67
zaten yapamadım diyenden korkacaksın:)

ömrümü yediler lisede:)90 alıp ağlayan bir tayfa vardı off:D

abi ya ole deme :)))
1.snfta devrim tarihinden en yuksek notu almistim ama itiraz etmistim,100 bekliodum.hoca saka yaptiimi sanmis,saka icin dilekce verilir mi :))))

aslan67
aslan67
ben üniversitede girmiştim allahtan..rahat rahat,yayıla yayıla yaptım,hem de baya verimli olmuştum sınavda:)

ama sabah kahvaltı yapmamıştım mesela:)ama annemin kan şekerin düşmesin al bu şekeri ye felsefesiyle verdiği bonbonu tüketmiştim:)

bir cıktım dışarı,tabii zonguldaktayım,yağmur sel oldu:)

gittim üniversiteye,sınıfımı bulup sırama oturdum,etrafı izlemeye başladım,en sevdiğim şey milleti seyretmektir:)
hiçbir önemli sınavda da heyecan yapmadığım için gayet rahatım,millet terliyor,yerinde duramıyor,bir garip olmuştum o gün,hatta bir kızın yüzünden ben bile heyecanlanmıştım:D

aslan67
aslan67
belki hayatında 1 yada 2 kere yapmışındır sen:)bunlar 95 falan alıp zırlıyor arkadaş gel de dağıtma suratını:D

mephisto ® demis ki:

abi ya ole deme :)))
1.snfta devrim tarihinden en yuksek notu almistim ama itiraz etmistim,100 bekliodum.hoca saka yaptiimi sanmis,saka icin dilekce verilir mi :))))

**mephisto** ®
**mephisto** ®
hehe,uni.de 1 kez yaptm.
puhahahahahaha aklima geldi,
bizim ortaokulda cok sevdiim bi ark.m vardi,bilge,kizin notlari zaten cok iidi,hoca notlari okur,sra bilgeye gelir,bilge pinar:100,
arkadas agzini acar,bi eliyle agzini kapar ve olduu yerde 360 derce doner,hani cok sasrdi,beklemiodu,bu arada sinifin tepkisini yokluyodu.
saka gbi di mi:)))
basak'imla hala guluoz,gecen bilgelerleydik,nasi ugrastik,dusun ben 1.90 boyla onun taklidini yapiom cafede :)))))))

lord of drinks
lord of drinks
belki hayatında 1 yada 2 kere yapmışındır sen:)bunlar 95 falan alıp zırlıyor arkadaş gel de dağıtma suratını:D

hiç sorma hocam
tam sopalık...
hayır ne yapmaya çalıştuıklarını bi anlasam. hava mı atıyosun, üzülüyo musun derdin ne senin?

**mephisto** ®
**mephisto** ®

lord of drinks demis ki:

hiç sorma hocam
tam sopalık...
hayır ne yapmaya çalıştuıklarını bi anlasam. hava mı atıyosun, üzülüyo musun derdin ne senin?

yaw ben bryle konustum,uzerinize afiyet kamu 1.siyim :)))
2. kizla konustum gecende,kiz 1.lie kafayi takmis o yuzden canda benim ustunde olmak icin elnden geleni yapio.
yani o rekabet icin yapio.
ama surekli 90 - 95 alip aglayan tiplere gelince,onlarla ugrasmak da zevkli alio,salak 100 alamiomusun diip suratlarna bak,o aglayan salak panter kesilio,aptal ben en azndan 95 aldm sen kendne bak diolar :)))

grubble
grubble
össye girdiğimde 3 saatte 90 sözel yanıtlamam gerekiyodu sadece, dil olduğum için ve 3 saatte yayıla yayıla yapmaktan 90 soruyu bitirememştim:(((
 2   ~ 447 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008