ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > 2 Çocuk Annesi Üniversiteyi Birincilikle Bitirdi
cocuk anne sakarya uni
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

fralulet.gozde
fralulet.gozde
Sakarya'da 2 Çocuk Annesi 39 Yaşındaki Emsal Şen, 7 Bin Öğrenci Arasında Sakarya Üniversitesi'ni Birincilikle Bitirdi.

Sakarya'da 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Emsal Şen, 7 bin öğrenci arasında Sakarya Üniversitesi'ni birincilikle bitirdi.

SAÜ'nün 2006-2007 öğretim yılı mezuniyet töreni, Adapazarı Atatürk Stadı'nda yapıldı. Mezuniyet törenine biri 17, diğeri 15 yaşında 2 çocuk annesi Emsal Şen damgasını vurdu. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nü 3.96 not ortalamasıyla tamamlayarak okul birincisi olan Şen, diplomasını Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman'dan aldı. Okul kütüğüne de plaketini çakan Şen, mezuniyet sevincini eşi ve çocuklarıyla paylaştı.

Başarısında ailesinin büyük payı olduğunu söyleyen Şen, Eşime, çocuklarıma teşekkür ediyorum. Çok büyük destekleri oldu. Hem ev, hem çocuklar hem de okul olması sebebiyle zorluklar çektim. Ailemin anlayış göstermesiyle başardım. Bundan sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Kız Meslek Lisesi Resim Bölümü mezunuydum. Resmi çok seviyordum. 35 yaşında sınavlara girdim, kazandım ve okulumu bitirdim dedi.

Eş İlhan Şen ise, bu duyguyu tatmanın güzel olduğunu belirterek, İnşallah aynı duyguyu çocuklarımızda da yaşamak nasip olur. Çok mutluyuz diye konuştu.

Annesiyle gurur duyduğunu ifade eden 17 yaşındaki Tuğba, kendisinin de derslerinin iyi olduğunu ve hedefinin okul birincisi olmak olduğunu kaydetti. 15 yaşındaki Oğuz ise, zaman zaman annesiyle birlikte ders çalıştıklarını ve evde iş bölümü yaptıklarını dile getirerek, Annemin dersi olduğu zamanlarda yemekleri ablam yapıyordu. Bütün her şeye değdi. Annemizle gurur duyuyoruz dedi. İHA

valla büyük başarı=)
 3   16 Haziran 2007 13:36   mesajın adresini al  

zabazingo
zabazingo
anneliği kötü demek ki :))
 3   16 Haziran 2007 13:38   mesajın adresini al  

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
buna benzer bir örnek babamların fakültesinde de war(hukuk fak.)kadının 3 çocuğu war önce tıp fakültesini bitirdi sonra doktorluk yaparken aynı zamanda da d.e.ü hukuk fakültesini bitirdi helal olsun valla yaaa böyle insanlara biz bir fakülte bitirirken ırın gırın ederken.....bravoo!!
16 Haziran 2007 13:38   mesajın adresini al  

dajlaces
dajlaces
vay be anneye bak helal olsun bızde 3 gecmek ıcın cabalıyalım bızde mı eseklık ya
16 Haziran 2007 13:39   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
bizde baba olsak acaba bitirirmiyiz öle rahatça okulu
16 Haziran 2007 13:41   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde

yok bitiremezsiniz bence:p annelere özgü bişey o=))

aynen_kanka demis ki:

bizde baba olsak acaba bitirirmiyiz öle rahatça okulu

16 Haziran 2007 13:42   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
o zaman anne olalım
16 Haziran 2007 13:44   mesajın adresini al  

yagmurdamlası
yagmurdamlası
ben de bıtırmek ısterım ama mumkunse 40 yasında olmadan:)
16 Haziran 2007 13:44   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
bi de annem hava atar elime her iş yakışır diye.durun da şu haberi bi okutiyim de çatlatiyim :))
16 Haziran 2007 13:46   mesajın adresini al  

grubble
grubble
ben çok utandım şimdi:(((
 1   16 Haziran 2007 13:51   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
bizim sınıfta 43 yaşında bi teyze var oğluyla beraber girmiş öss ye oğlu kazanamamış o kazanmış..
oğlunun yerinde ben olsam bunalıma girerdim heralde..

üstelik kadın sınıf birincisi..
1982 yılında da edebiyat fakültesindeymiş..
sanırım bizim okul kadının üstüne inşa edilmiş..
derste hoca özal döneminden bahsederken bize tarihten bi kesit gibi geliyo..
ama kadın 'ne günlerdi be' diye dinliyo..
16 Haziran 2007 13:55   mesajın adresini al  

e1242
e1242
:O
16 Haziran 2007 13:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008