ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  cinsel organı olmayan gelinin dramı
gerdek gecesi damat gelin dugun vajina
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

doktor
doktor
Eskişehirli H.K, mutlu düğününün ardından başına gelecek olaydan habersizdi. Karısıyla gerdek gecesine giren H.K, yaşadıkları karşısında şok oldu. Çünkü taze gelinin vajinası yoktu. Yaşadıklarına inanamayan çiçeği burnunda damat, ertesi gün soluğu mahkemede aldı. Damadın “Kandırıldım boşanmak istiyorum” diye açtığı davaya karısı, “Beni ameliyat ettirsin evliliğimiz sürsün” diyerek, itiraz etti.Damadın ablası ise gelinin ailesine ilginç bir teklifte bulundu. Dünürler, “Kızınız erkek çıktı, bunu alın kız kardeşini verin” önerisi karşısında şaşkına döndü. Mahkeme çifti boşadı, ancak kadının itirazı üzerine dava Yargıtay’a uzandı.

İnanılmaz olay Eskişehir’de yaşandı. H.K, kendisinden 2 yaş büyük olan T.K ile evlendi. Eğlenceli geçen düğününün ardından genç çift, gerdek gecesine girdi. H.K, gece yaşadıkları karşısında şoke oldu. Çünkü taze gelinin vajinası yoktu. Büyük bir şok yaşayan damat, ne yapacağını şaşırdı. Gelin T.K, rahatsız olduğunu, evlilik öncesi dönem boyunca hiç adet olmadığını, doğurganlık kabiliyetinin bulunmadığını ancak bunun ameliyatla giderilebileceğini söyledi. İki gün sonra damat H.K, soluğu mahkemede aldı.

Eşi tarafından kandırıldığını söyleyen çiçeği burnunda damat, Eskişehir 2’nci Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Ancak gelin kocasından ayrılmak istemiyordu. Kocasını sevdiğini söyleyen gelin ise mahkemeye itiraz etti. Rahatsızlığının tedavi edilebileceğini söyleyen genç kadın boşanmak istemediğini söyledi. Gelinin “Beni ameliyat ettirsin, evliliğimiz sürsün” başvurusu üzerine Mahkeme, gelini doktora gönderdi.
Gelinin Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana bilim dalında muayene olan geline, “dış genital organlarının doğal olduğu ancak hazne (vajen) ve rahiminin olmadığı anlaşılmıştır” raporu verildi.

“DAYAK YEDİM”

Gelin T.K, mahkemede boşanmayı kabul etmediği için dayak yediğini anlattı. T.K, mahkemede evliliklerinin ilk günü cinsel ilişkiye girememeleri nedeniyle eşinin ağabeyleri ve yengelerinin kendisini “seni doktora götüreceğiz” diye kandırarak, altınlarını aldığını anlattı. Gelin, “Altınlarımı vermeyip, ailemin gelmesini isteyince beni bayıltana kadar dövdüler. ‘Senden karı olmaz’ dediler. Sadece sandığımı bırakıp bütün eşyalarımı aldılar. Benim için ‘bu erkekmiş’ diye laf yaydılar ancak benim hastalığımın tedavisi mümkün. Yalnızca eşimin yanımda olmasını istiyordum” diye konuştu.

KANDIRILDIM

Damat H.K ise mahkemede “kandırıldığını” öne sürdü. Eşinin evlenmeden önce hiç adet görmediğini ve bunu kendisinden gizlediğini anlatan damat, “Cinsel organının olmadığı ve doğurganlık kabiliyetinin yokluğunu, evlilik öncesi dönem boyunca adet görmemiş olmasını benden sakladı. Hiç gerçekleşmesini istemediğim bir evlilik yapmak zorunda bırakıldım. Büyük bir şok ve çaresizlik içinde kaldım. Evliliğimi tüm bu olumsuzluklara rağmen devam ettirmek için çırpınmama karşın, eşim tedaviye soğuk baktı. Verdiğim mücadelede beni yalnız bıraktı” diye konuştu.

40 BİN YTL TAZMİNAT İSTEDİ

Yaşadıklarına dayanamayan genç kadın sonunda boşanmayı kabul etti ancak damattan 40 bin YTL tazminat ve nafaka talep etti. Mahkeme, “fiziksel eksikliğinin bulunduğunu bilmesine karşın evliliği gerçekleştirdiği” gerekçesiyle kadını kusurlu buldu. Bu nedenle tazminat talebini reddeden Mahkeme, evlere temizliğe giderek geçimini sağlamaya çalışan kadına aylık 75 YTL yoksulluk nafakası ödenmesine karar vererek, çifti boşadı.
Nafakayı az bulan genç kadın kendisine daha fazla nafaka ödenmesi için kararı temyiz edince dosya Yargıtay’a taşındı. Son kararı Yargıtay Hukuk Genel Kurulu verecek.

“KIZINIZ ERKEK ÇIKTI”

İki gün süren evlilik damadın ailesini de şaşırttı. Soluğu gelinin ailesinin yanında alan H.K’nın ailesi, dünürlerine şok bir teklifte bulundu. Gelinin mahkeme anlatımlarına göre, dünürler “Kızınız erkek çıktı, bunu alın kız kardeşini bize verin” teklifinde bulundu.
~ 441 gün   mesajın adresini al  

doktor
doktor
MRKH Sendromu
Eskişehir’de evlendiği gece eşi tarafından dış genital organları normal olduğu halde, vajinası ve rahmi olmadığı için ‘baba evi’ ne gönderilen ve boşanma davası açılan kadının hastalığı hakkında Zeynep Kamil Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Şefi Doç. Dr. Ateş Karateke ile konuştuk.
Bu hastalığın tıp dilindeki adının Rokitansky-Mayer-Küstner-Hauser Sendromu (MRKH) olduğunu söyleyen Doç. Dr. Karateke, hastalığın görülme sıklığının doğan her 5 bin bebekten birisi olarak açıkladı.
Bu hastalığın doğumsal olduğunu ve bu şekilde dünyaya gelen kız çocuklarının vajinaları ve rahimleri olmadığını belirten Doç. Dr. Karateke, hastalık hakkında şunları söyledi:
“Bu kadınlar, yumurtalıkları olmasına rağmen, adet görmezler. Çocuk doğuramazlar. Yurt dışında bu hastalığı olan tüm kadınlar, kendi yumurtaları ve eşlerinin spermini bir araya getirerek, kiralık anne yardımıyla çocuk sahibi olabiliyorlar. Ama Türkiye’de yasalar kiralık anne kurumuna izin vermiyor. Kadın, çocuğu karnında taşıyamaz. Bu kadınların tedavisi mümkün ama çocuk doğurmalarını sağlamak ise imkânsız. Tedavide 2 yöntem uyguluyoruz. Birincisi; kalın bağırsaktan vajina yapmak. İkinci yöntem ise; oradaki dokunun içeri itilmesiyle vajinayı yeniden oluşturmak. Ameliyattan sonra tüm hastalarımızın eşleri bize gelip teşekkür ederler. Onların tabiriyle, ‘her şey normale dönmüştür. Orijinalinden bir farkı yoktur’. Zeynep Kamil’deki bazı doktor arkadaşlarımla Doğuştan Doğum Kanalı olmayan Hastaların Dayanışma Derneği’ni kurduk. Bu tür hastalara yardımcı olmaya çalışıyoruz.”
Doç. Dr. Ateş Karateke, bu hastalıkla dünyaya gelen hastaların cinsel ve psikolojik yönden normal birer kadın olduğunu, cerrahi tedaviyle cinsel hayatlarının normale döndüğünü de sözlerine ekledi.

kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/NEWS1/GP_028305

doktor
doktor

fralulet.gozde
fralulet.gozde
nası oluo yaf:S

time is money
time is money
eskişehirdeki olay üzücü ama video korkunç gerçekten

^^^^
^^^^
video süpermiş koptum burda:))
ama gelinin sölemesi gerekiodu sanırsam.aynısı başına gelseydi ne düşünürdü merak ettim şimdi....

aynen_kanka
aynen_kanka
yazık adama valla

ukerila
ukerila
adam yıllarca hayalini kuruyo o günün.gerdeğe bi giriyo bişey yok.bu adamın çöle gitmemesi gerekir.bahtsız bedevi ile aynı şeyleri yaşama olasılığı yüksek :))

yagmurdamlası
yagmurdamlası
Allah kımsenın basına vermesın.. nasıl bısıdır bu yha :S ınsanın aklı almıo

gülin l'angelo
gülin l'angelo
:D:D:D:D video süper

time is money
time is money
ama gerçekten kadının belkide erkek için en önemli işlevi yokk olmasski yazık adama: )

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Iyhggghhh:D

Allah yardim etsin yav:S

Amanin amanin evlerden uzak

dajlaces
dajlaces
dunurler torun beklerken olanlara bak ayıp ama ya gelının soylemesı lazım dugnden once ona gore caresıne bakcaklar

vıdeooda super boyle olmasında ıı ama:)

pasaklı kontes
pasaklı kontes
aa insan söylemez mi evenmeden önce yaf. resmen sahtekarlık bu. e tabii damat tarafının sonradan gelinin kız kardeşini istemesi ayrı bir gerizekalılık.. demek ki görücü usulüyle evlenmiş bunlar :S

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
ya adama da yazıktaa kadına da üzüldüm beaw =S onun içinde güç bir durum olsa gerek.....

wideoo bombaaa =D

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008