ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
B eşiktaş'ta oturan Türkan Aktan, 6 ay önce yaptırdığı dişleri rahatsızlık verince muayeneye gittiği Sağlık Bakanlığı İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde diş hekimi Özlem Ceylan tarafından dövüldü.
Okmeydanı'ndaki hastanede yaptırdığı dişlerden memnun kalmayan Aktan (69), randevu alarak 8 Haziran'da kızı Adalet Aktan'la aynı hastaneye gitti. Aktan'ı Ceylan muayeneye aldı. Aktan, yaşadıklarını şöyle anlattı:
Dişleri ne zaman yaptırdığımı sordu. Bir an hatırlayamadım. 'Sen bilmiyorsan ben nereden bileceğim' diye hırsla bağırdı. 'Niçin bağırıyorsunuz, istemiyorum' dedim, tam koltuktan kalkarken ne olduğunu bile anlamadan 2 tokat patladı yüzümde. Kollarımdan sıkıca tutup savurdu. Bağırınca kızım içeri girdi. Onun da saçlarını yoldu. Sonra boğazıma sarıldı, beni boğmaya çalıştı.
Adalet Aktan ise Annemin boğazını sıkıyordu. Beni saçlarımdan tutup savurdu. Güvenlik bizi güçlükle kurtardı. Ardımızdan zımba gibi eline ne gelirse fırlatmaya başladı dedi. Başhekimle görüştüklerini belirten Türkan Aktan, Şikâyetçi olduk. Öğrendim ki, Ceylan saldırganlığıyla tanınıyor. Daha önce de birkaç kişiyi dövdüğünü öğrendik.
'Sorunu var sanırım'
Hastalara sert davranan iki diş hekimi daha varmış. Hatta başhekim beni daha önce muayene eden doktorun ismini gördüğünde, 'Vah be teyze, sana hep manyaklar rastlamış' dedi diye konuştu.
Başhekim Abdülkadir Özkömürcü de olayı doğruladı. Özkömürcü, Ceylan'ın yaklaşık 2 yıldır kendileriyle çalıştığını ve hâlâ işe gelip gittiğini ancak, kendisini hastalarla muhatap etmediklerini belirtti. Özkömürcü, Ceylan'ın, biraz rahatsız olduğunu görüyoruz, ama o bunu kabul edip doktora gitmiyor. İnsanlarla sorunlar yaşıyor. İlk defa fiili bir saldırganlığı oldu. Önceden böyle bir şiddet girişimi olmadı dedi.
Başhekim, olaydan sonra Ceylan hakkında kendilerinin ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığını belirterek, Aktan mizacı sert olan diş hekimlerine isabet etmiş. Hiç kimsenin fiili tacize uğraması doğru değildir dedi.
Aktan mizacı sert olan diş hekimlerine isabet etmiş.
haber değil de bu açıklama dikkatimi çekti. nasıl bir mantık bu ya? bir sağlık çalışanı olarak meslektaşımdan utandım.
16 Haziran 2007 11:37
dogujan
ehliyeti kimden almış bu
16 Haziran 2007 11:48
sphinx®
madem sağlık çalışanısın doktor sana şikayetim var.ben ne zaman hastaneye gitsem bana ya da çevremdeki insanlara sert davranılıyor.onların hasta oldukları unutulup,laftan anlamayan angut tipler muamelesi yapılıyor,bağırılıyor.geçenlerde hastaneye büyükbabamı götürdüğümde bi doktor ve hastabakıcıyla kapıştım.sebebi ayakta duracak hali olmayan büyükbabamı onların dinlendiği yere oturtmamdı ve oralara yakın bi yerde hastaların oturması için bi koltuk takımı yoktu.zaten sevmem hastane işlerini bu olaylar iyice tuz biber oldu ama tabiki iyi davranışlar gösteren doktorlar ve sağlık personeli yok değil.ayrıca son bi not,birkaç ay önce bir akıl hastanesinde akıl hastalarına akıl almaz işkenceler eden doktorlar ve hastabakıcılar çıkmıştı iyi sövmüştüm eminim arka taraflarında ufak bi sızı hissetmişlerdir benim yüzümden..
16 Haziran 2007 11:51
°•t£ññur°•
yaşanan bu insanlık dısı olayo kınıyorum
16 Haziran 2007 12:17
doktor
ne yazık ki her iş dalında olduğu gibi tıpta da böyle şeyler oluyor. çünkü toplum olarak insana insan gözüyle bakmıyor, insana değer veriyoruz. toplumun büyük çoğunluğunda mevki ve para insandan, insanlıktan daha önemli...
halbuki olmaması gereken meslek dallarının en başında yer alıyor doktorluk fakat insanlık öyle bir hal almış ki, kendisine sağlık bulmak için gelen kişiyi hasta olarak değil de müşteri olarak gören bir sürü doktorcuk var...
keşke bunlar olmasa diyor insan ve bu insanlığı kalmamış kişiler arasından kurtulmaya çalışıyor...
16 Haziran 2007 12:18
fralulet.gozde
yok artık:S
16 Haziran 2007 12:25
eligible bachelor
kesin 40 yaş civarı bekardır o doktor eminim
16 Haziran 2007 12:32
aynen_kanka
eee teyze gelmişsin 69 yaşına sende damak mı kalmıştır ki rahat edesin
senı anca dayak paklar zaten
16 Haziran 2007 13:49
hayda.bre
Doktoru da düşünmek lazım, günde kaç hastaya bakıyor, zaten doktor başına düşen hasta sayısıda oldukça fazla , dokordaki stresi düşünemiyorum :S
Ama tabi bu hastaya saldırmasını da gerektirmez, zaten bizim insanımızda malum :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/12041
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.