ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Kurtlar Vadisi sezon finali
memati polat alemdar pusu kurtlar vadisi
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

atalay
atalay
Lütfen ilgilenmeyenler bu diziyle ilgilenmediklerini ya da ilgilenenleri saçma bulduklarını vs. belirtmesinler çünkü gerek yok. Diziyi takip edenler konuşurlarsa hem başlık amacını bulmuş olacak, hemde daha keyfli bir sohbet olacağını düşünüyorum.
Dizinin sezon finali bu akşam yayınlandı.
Konular güzel, değindikleri noktalar, eski diziyle bağlantısı kripteks ve kriptekse göre ailelerin tutumu filan bence senaryo hoş gidiyor.
Ayrıca son sahnede patlayan bomba ile Polat Alemdar ın ekibinden bir kaç kişinin öleceğini düşünüyorum. Dışardaki adamlar bile ölüyordu, bombanın dibindekiler mi ölmeyecek :)
dizi zaten ana karakterlerini öldürmeyi seviyor. Yine de Memati, Polat, Erhan ve Albülhey'e bir şey olmasın :)
 1   ~ 449 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ben bombayla değil, o bombayı koyanla ilgileniyorum :)

timmy
timmy
final miydi bu?

bence biri bombayı aldı dışarı attı hem elinde patladı hem de dışardakiler gümledi :)

~ 449 gün   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
şu diziyi izlemek bi kısmet olmadı yahu.

ayrıca ne ara başladı ne çabuk bitti?

atalay
atalay
bombayı koyan da fuat tamer tataroğlu :)

soulreaver
soulreaver
Dizideki Kilit Cümle...*

*Kurtlar Vadisi İran...!!!**

**Bomba Patlaması Sadece Merak Unsuru Olsa Gerek...!!!

atalay
atalay
hm ama bir yandan da diyorumki fuat gazeteye bastırdı ilanı , bir de bombayı neden koysun ? :)
testere necmi ölmedi de geri mi geldi acaba ?:P

anisakis
anisakis
o değilde bi şarkı var pisipisi pisitaa pisipisipisitaaa ben hasta oldum ona ya :)
 2   ~ 449 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
O deli hikmet ölmezse, onun yerine başkası ölürse; sinirden gözyaşlarıma hakim olamam ben arkadaş. kimler öldü, bu kıl hala ortalıkta geziyor.
 2   ~ 449 gün   mesajın adresini al  

atalay
atalay
bravo, kurtlar vadisi iran benim de dikkatimi çekmişti :)
hatırlattın.

erdemim yok bea deli iyi de nevzatı öldürebilirler bence erhan da arkasındna ağlar biraz hüzün katarlar

anisakis
anisakis
ben hala şuanki düşmanlar görkemli olsun diye geçmiş konseyi dahada alt tabakaya çekme yöntemlerinin başarılı olmadığını düşünüyorum.. sefir olan adam istanbul benim benden habersiz bişey olmaz diyodu mesela..

e1242
e1242
kurtlar vadisi ile ilgili ne kadar şey varsa tamamını izleyen ben, az önce son bölümün son 5 dakikasını kaçırdım iyi mi >:| aah baba ah. youtube dan bakcaz artık.

neyse o sahne fragmanda da vardı zaten baya fason bi sahne :S
ben dizi biter diye tahmin ediyodum bu gece ama devam edecek gibi görünüyor. tabi oyuncu kalmadı son patlama ile o da ayrı mesele :S

bonaventure
bonaventure
o patlamanın üzerine devam edecek olmamalarıda(!) tam kurtlara ısındığım bi vakitte bana yapılan büyük bi ayıp.

bi daha da böyle hareket yapmayın;)

godmode
godmode
polat ölmez..

atalay
atalay
önceki bölümdeki konseye bakılırsa türkiye de her şey onların çevresindeymiş. ama şimdiye bakarsak onlar sadece ayakçıymış.
o zaman aslan bey polatı bu konseye yönlendirdi karahanlı konseyi yıkıldı da sıraya bunlar mı geldi?
ok olayı kripteksten bağlamaları güzeldi, ama o zaman bu adamlar neredeydi? )
haklısın arkadaşım

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008