| |
atalay
|
Lütfen ilgilenmeyenler bu diziyle ilgilenmediklerini ya da ilgilenenleri saçma bulduklarını vs. belirtmesinler çünkü gerek yok. Diziyi takip edenler konuşurlarsa hem başlık amacını bulmuş olacak, hemde daha keyfli bir sohbet olacağını düşünüyorum.
Dizinin sezon finali bu akşam yayınlandı.
Konular güzel, değindikleri noktalar, eski diziyle bağlantısı kripteks ve kriptekse göre ailelerin tutumu filan bence senaryo hoş gidiyor.
Ayrıca son sahnede patlayan bomba ile Polat Alemdar ın ekibinden bir kaç kişinin öleceğini düşünüyorum. Dışardaki adamlar bile ölüyordu, bombanın dibindekiler mi ölmeyecek :)
dizi zaten ana karakterlerini öldürmeyi seviyor. Yine de Memati, Polat, Erhan ve Albülhey'e bir şey olmasın :)
|
|
1 ~ 449 gün
|
|
| |
abbas
|
Ben bombayla değil, o bombayı koyanla ilgileniyorum :)
|
|
1 ~ 449 gün
|
|
| |
timmy
|
final miydi bu?
bence biri bombayı aldı dışarı attı hem elinde patladı hem de dışardakiler gümledi :)
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
güveeen
|
şu diziyi izlemek bi kısmet olmadı yahu.
ayrıca ne ara başladı ne çabuk bitti?
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
atalay
|
bombayı koyan da fuat tamer tataroğlu :)
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
soulreaver
|
Dizideki Kilit Cümle...*
*Kurtlar Vadisi İran...!!!**
**Bomba Patlaması Sadece Merak Unsuru Olsa Gerek...!!!
|
|
1 ~ 449 gün
|
|
| |
atalay
|
hm ama bir yandan da diyorumki fuat gazeteye bastırdı ilanı , bir de bombayı neden koysun ? :)
testere necmi ölmedi de geri mi geldi acaba ?:P
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
anisakis
|
o değilde bi şarkı var pisipisi pisitaa pisipisipisitaaa ben hasta oldum ona ya :)
|
|
2 ~ 449 gün
|
|
| |
abbas
|
O deli hikmet ölmezse, onun yerine başkası ölürse; sinirden gözyaşlarıma hakim olamam ben arkadaş. kimler öldü, bu kıl hala ortalıkta geziyor.
|
|
2 ~ 449 gün
|
|
| |
atalay
|
bravo, kurtlar vadisi iran benim de dikkatimi çekmişti :)
hatırlattın.
erdemim yok bea deli iyi de nevzatı öldürebilirler bence erhan da arkasındna ağlar biraz hüzün katarlar
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
anisakis
|
ben hala şuanki düşmanlar görkemli olsun diye geçmiş konseyi dahada alt tabakaya çekme yöntemlerinin başarılı olmadığını düşünüyorum.. sefir olan adam istanbul benim benden habersiz bişey olmaz diyodu mesela..
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
e1242
|
kurtlar vadisi ile ilgili ne kadar şey varsa tamamını izleyen ben, az önce son bölümün son 5 dakikasını kaçırdım iyi mi >:| aah baba ah. youtube dan bakcaz artık.
neyse o sahne fragmanda da vardı zaten baya fason bi sahne :S
ben dizi biter diye tahmin ediyodum bu gece ama devam edecek gibi görünüyor. tabi oyuncu kalmadı son patlama ile o da ayrı mesele :S
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
bonaventure
|
o patlamanın üzerine devam edecek olmamalarıda(!) tam kurtlara ısındığım bi vakitte bana yapılan büyük bi ayıp.
bi daha da böyle hareket yapmayın;)
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
godmode
|
|
|
~ 449 gün
|
|
| |
atalay
|
önceki bölümdeki konseye bakılırsa türkiye de her şey onların çevresindeymiş. ama şimdiye bakarsak onlar sadece ayakçıymış.
o zaman aslan bey polatı bu konseye yönlendirdi karahanlı konseyi yıkıldı da sıraya bunlar mı geldi?
ok olayı kripteksten bağlamaları güzeldi, ama o zaman bu adamlar neredeydi? )
haklısın arkadaşım
|
|
~ 449 gün
|
|
| |