| |
aex
|
geyik kısmına açtığından , başlığı eleştiriye açan kişinin kendisi eleştrileri kabullenmiyecektir , çünkü kendisi bile ohaa artık dedi . ama neyse .
siz yazın.
yazabiliyorsunuz tabi :)
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
tsigalko
|
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
güveeen
|
ceza'nın ekşisözlük için yazdığı şarkının nakaratı:
ben bir aygır, sen bir taysın, bırakın ulan ses yankılansın, ben gerçek ama sen yalansın, ben maykılsam sen de ceksın, kaldır benim için orta parmağını, ekşisin ama insanlığın eksik, yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini ...
|
|
2 ~ 450 gün
|
|
| |
doktor
|
hiçbir sözlükten hoşlanmıyorum. eskiden bir elmasözlük vardı, bir tek orası güzeldi. hoşlanmama nedenim ise yavaş yavaş burada da başlayan bir akım: küfür...
küfürlü konuşunca ne oluyor? daha mı iyi ifade etmiş oluyor kişi söyleyeceğini? daha mı karizmatik görünüyor yazdıkları? daha mı erkeksi veya delikanlı kız oluyor? toplumda saygın bir kişilik imajı mı yaratıyor?
neden küfür?
bu nedenle ekşi sözlük başta olmak üzere sözlükler ekşilikten öte, seviyesiz...
(imza : nickini ve sözlüğün ismini vermek istemeyen bir sözlük moderatörü...)
|
|
3 ~ 450 gün
|
|
| |
kupa kızı
|
ekşi, tatlı, tuzlu, acı her tadı barındırıyor aslında...
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
aex
|
ya orda yazmak için bilmem kuşak kuşak alıyorlar ya , gıcık bişey , okuya biliyorsam yazabilmeliyimde deimi .
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
spatz
|
bir garip sözlük oldu artık...
önceleri geçen haftanın en beğenilenlerini her pazartesi okumayı dört gözle beklerdim... şimdi aklıma bile gelmiyor nedense...
okurların oy kullanmasından mı kaynaklanıyor bilmem ama kahvehane edebiyatı güdülmeye başladı gibime geliyor..
bir de depeyi artık yazmıyor, soğuma nedenim de o olabilir tabii :)
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
pebbles
|
yeni suserların çoğunun seviyesi pek bi düşük ee tabi bu da sözlüğün kalitesine yansıdı.. eskisi kadar iyi değil açılan başıklarda girilen entrilerde vasat .. yazık olduu
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
madişvili :)
|
kapağını açtığında asit saçar vaziyette
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
twisted nerve
|
efendim zamaninda bu basligi eksi sozluge acmak ve altina soru enrtyisine cevap suretiyle yazdigim icin ucurulmama sebeb olmustur ve beni ziyadesiyle eksitmistir gorunce bile bi garip oldum, sasirdim, uzuldum bozuldum
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
ya bir siktir git ya..
doktor demis ki:
hiçbir sözlükten hoşlanmıyorum. eskiden bir elmasözlük vardı, bir tek orası güzeldi. hoşlanmama nedenim ise yavaş yavaş burada da başlayan bir akım: küfür...
küfürlü konuşunca ne oluyor? daha mı iyi ifade etmiş oluyor kişi söyleyeceğini? daha mı karizmatik görünüyor yazdıkları? daha mı erkeksi veya delikanlı kız oluyor? toplumda saygın bir kişilik imajı mı yaratıyor?
neden küfür?
bu nedenle ekşi sözlük başta olmak üzere sözlükler ekşilikten öte, seviyesiz...
(imza : nickini ve sözlüğün ismini vermek istemeyen bir sözlük moderatörü...)
|
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
tilbac
|
ya bir siktir git ya..
aynen katılıyorum sana:)
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
:ceя;en:
|
bence gayet tatlı bi sözlük=)=)severim kendisini=)=)
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
ufoozgur
|
ekşi sözlük başta belli başlı bir kitleye sahipken, şimdilerde her çeşit insanı barındırıyor. belki bu yönüyle daha iyi oluyor. demokrasi ve çok sesliliğin en güzel örneklerinden biri..tabi türk telekom tarafından ikide bir kapatılması ne kadar demokratiktir orası tartışılır...
|
|
~ 450 gün
|
|
| |
sabloncu
|
|
|
~ 450 gün
|