ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Turkiye ve Kadinlar
kadin haklari turkiye kadin
Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

_volkan_
_volkan_
8 mart gecti gerci ama, Kadinlari sadece bir gun hatirlamayalim de mi?
Boyle bir baslik acmak istedim bugun, digerlerinden biraz farkli ve biraz daha yararli olsun diye

Sizce Turkiye'de kadinlarin konumu nedir? Gecen yillar kadin haklari konusunda gelismeler getirmis midir? Yoksa zaten kadinlarin daha fazla hakka ihtiyaci yok mudur?

Siz ne dusunuyorsunuz
~ 452 gün   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
daha geçen gün bakirelik namus mudur forumu açılıp da konuşulduğunda ve de ilk olarak evet namustur cevabını verenin kadınların olduğunu görünce ben bu soruya yeterli cevabı üzülerek almıştım aslında..
 2   ~ 452 gün   mesajın adresini al  

hayali
hayali

özürlüler günü gibi bir günden bahseder gibi...

volkan_ank demis ki:

8 mart gecti gerci ama, Kadinlari sadece bir gun hatirlamayalim de mi?

3   ~ 452 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
öncelikle kadına karşı şiddet konusunda cok aşama kaydetmemiz lazım,birde her siyasi parti kadın milletvekillerine agırlık vermeli,kadın erkek arasındaki fark sadece cinsel organ ve fiziksel güç de kalmalı.

ilaveten kadınların erkeklerı gectıgı cok konu var,en önde geleni,çene (:

_volkan_
_volkan_
evet hayali, ozurluler gibi bir gunden bahsediyoruz
bence turkiye genelindeki kadin haklari ya da kadina bakisimiz, bir ozurluye bakisimizdan cok daha beter

arethusa
arethusa
buyrun benim bi sorun mu var?

eje demis ki:

daha geçen gün bakirelik namus mudur forumu açılıp da konuşulduğunda ve de ilk olarak evet namustur cevabını verenin kadınların olduğunu görünce ben bu soruya yeterli cevabı üzülerek almıştım aslında..

bradford
bradford
bakırelık namus mudur?un cevabından bu konu hakkındakı dusuncelere varılamaz gıbı gıbı. sıyası partıler agırlık vermelı evette hersey düzgün ıslemıyor bırını tanıyorum 45 lerınde bı bayan ew hanımı yenı ınsnalrla tanısmak ıcın faalıyette bulunmak adına bı partını kadın kolu yemeklere kokteyllere gıderım dıye :) mi :( mı .kadın cocuk yetıstırıyosa bu ulkenın yapcagı ılk sey klasık ama baba benı okula gondeer o da yapılıyor son zamanalrda. masalah .

_volkan_
_volkan_
bakirelik namusmudur forumunda, Bakire olmayan Kiz namussuzdur diyenlerin bir cogu kizdi..

bence bu baya dusundurucu, turkiye ve kandinlar konusunda

bradford demis ki:

bakırelık namus mudur?un cevabından bu konu hakkındakı dusuncelere varılamaz gıbı gıbı.

hayali
hayali

külliyen yalan,harfi harfine yalan..

volkan_ank demis ki:

bence turkiye genelindeki kadin haklari ya da kadina bakisimiz, bir ozurluye bakisimizdan cok daha beter

1   ~ 452 gün   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
yoo,sadece şahsi fikir..

buyrun benim bi sorun mu var?

arethusa
arethusa
bakirelik namusmudur forumunda, Bakire olmayan Kiz namussuzdur diyenlerin bir cogu kizdi..

gözümde aksini savunan herkes namussuz evet..bu da benim fikrim..değiştiremem de... eğer bugün evlenen erkeklerin %85i çocuk sahibi olduunda gidip dna testi yaptırıyosa sanırım ben çokta yanlış düşünmüyorum..!
 3   ~ 452 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
hayali,
turkiye ve kadin dendigi zaman kimleri dusunuyorsun, sadece sehirlerdeki kadinlari mi?
biz ozurluye bakarken, aciyoruz, icimiz ciz ediyor
ama kadinlari namus davasindan oldururken, ya da doverken onu dahi yapmiyoruz
Turkiye de kadinlarin buyuk bir cogunlugunun Sehir disinda yasadigini hatirlatirim

ßµ®ãk
ßµ®ãk
eğer bugün evlenen erkeklerin %85i gidip dna testi yaptırıyosa sanırım ben çokta yanlış düşünmüyorum..!

bunu ilk defa duydum,sebebi nedır yaptırmasının.

_volkan_
_volkan_
bazi seyleri karistirmayin.
onla bunla yatan, hayati sexten baska olmayan kizlardan bahsetmiyoruz
bakire olmayan kiz deyince sadece orospu kiz falan mi dusunuyorsunuz kiz?

bir kiz cok guzel, BAKIRE OLMADAN NAMUSLU OLABILIR

buda benim sahsi dusuncem

arethusa demis ki:

gözümde aksini savunan herkes namussuz evet..bu da benim fikrim..değiştiremem de... eğer bugün evlenen erkeklerin %85i gidip dna testi yaptırıyosa sanırım ben çokta yanlış düşünmüyorum..!

4   ~ 452 gün   mesajın adresini al  

arethusa
arethusa
bunu ilk defa duydum,sebebi nedır yaptırmasının.

kimseye güven kalmadı ki...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008