eskinin arkasindan ne kadar kotu bitse de kotu konusmam. yasadigim guzel seyleri inkar etmis olurum. beni onu iyisiyle hatirlarim. yeni sevgilisini gormem bilmem. cunku bittiyse hayatindan cikarim. ne ona ne de yeni sevgilisine diyecek bir cift sozum bile yoktur.
14 Haziran 2007 04:22
hakan dinçer
vala büyük ihtimalle(tabiki kızın kim olduğuna da bağlı)kaçarmısın kovalıymmı derim :)
14 Haziran 2007 07:24
oslemis
aslında seker gıbı bı ınsan ama uyusmuosanız bı anlık heycanla devam etmeye calısmayın zarar gorursunuz,uyusuosanız da cok mutlu olursun bırakma sakın...derim
14 Haziran 2007 10:59
anılsbf
şirinliklerine kanma o kendini düşünen bencilin teki tam bir pislik
14 Haziran 2007 11:11
max.j.one
bırakın kendisi yaşasın
14 Haziran 2007 11:12
mor menekşe
herkes değerlidir...her aşk..sonu ayrılıkta olsa..ne kötü konuşurum,ne de iyi..saklıdır bende hepsi..yolları açık olsun..
14 Haziran 2007 12:53
vitaeaqua
aramıza hoşgeldiiin :)
14 Haziran 2007 12:56
o6uz
Yoga ya fln başlamalısın...
Bol bol sabır a ihtiyacın olucak =c)
Allah kurtarsın !
euhaauhaaa.
14 Haziran 2007 12:58
**iron jawed angel**
eğlenceli bi heriftir...!başkasını benimle, beni bi başkasıyla onu seninle aldattı haberin var mı??ben geç de olsa öğrendm kendine gel kızım o yapmadan sen aldat da ne olduunu öğrensin, ben de bi yerlerimle güliim(6)
14 Haziran 2007 17:40
şekeyy pancayııı=)
allah yardımcın olsun dicem amaa,benim gibi bir sewgiliden sonra eğer sana çattıysa herhalde ikinizi birbirinize ceza olarak vermiştir o yüzden söylencek bişii yok!becerebiliyorsanız(!)mutlu benden de uzak olun...
14 Haziran 2007 19:02
*dragonfly*
çok ii bi insan gibi görünür dikkat et çok da güzel yedirir! ben aşağılık bi insan mıyım ki bunu yapıym der sona wardıında anlarsın aşağılık olduunu! sanki ondan daha iisini bulamazmışsın gibi gösterir canım benim aldanma böle küçük oyunlarına çok şeytandır hakkaten.. dikkat et die sölüorum umarım ben yanılmışımdır bu düşüncemde.. ve emin ol yanıldıımı görmeyi herşeyden çok isterim....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11979
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.