ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eski sevgilinizin yeni sevgilisine tavsiyeleriniz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

volkn
volkn
eskinin arkasindan ne kadar kotu bitse de kotu konusmam. yasadigim guzel seyleri inkar etmis olurum. beni onu iyisiyle hatirlarim. yeni sevgilisini gormem bilmem. cunku bittiyse hayatindan cikarim. ne ona ne de yeni sevgilisine diyecek bir cift sozum bile yoktur.
14 Haziran 2007 04:22   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
vala büyük ihtimalle(tabiki kızın kim olduğuna da bağlı)kaçarmısın kovalıymmı derim :)
14 Haziran 2007 07:24   mesajın adresini al  

oslemis
oslemis
aslında seker gıbı bı ınsan ama uyusmuosanız bı anlık heycanla devam etmeye calısmayın zarar gorursunuz,uyusuosanız da cok mutlu olursun bırakma sakın...derim
14 Haziran 2007 10:59   mesajın adresini al  

anılsbf
anılsbf
şirinliklerine kanma o kendini düşünen bencilin teki tam bir pislik
14 Haziran 2007 11:11   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
bırakın kendisi yaşasın
14 Haziran 2007 11:12   mesajın adresini al  

mor menekşe
mor menekşe
herkes değerlidir...her aşk..sonu ayrılıkta olsa..ne kötü konuşurum,ne de iyi..saklıdır bende hepsi..yolları açık olsun..
14 Haziran 2007 12:53   mesajın adresini al  

vitaeaqua
vitaeaqua
aramıza hoşgeldiiin :)
14 Haziran 2007 12:56   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
Yoga ya fln başlamalısın...
Bol bol sabır a ihtiyacın olucak =c)
Allah kurtarsın !
euhaauhaaa.
14 Haziran 2007 12:58   mesajın adresini al  

**iron jawed angel**
**iron jawed angel**
eğlenceli bi heriftir...!başkasını benimle, beni bi başkasıyla onu seninle aldattı haberin var mı??ben geç de olsa öğrendm kendine gel kızım o yapmadan sen aldat da ne olduunu öğrensin, ben de bi yerlerimle güliim(6)
14 Haziran 2007 17:40   mesajın adresini al  

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
allah yardımcın olsun dicem amaa,benim gibi bir sewgiliden sonra eğer sana çattıysa herhalde ikinizi birbirinize ceza olarak vermiştir o yüzden söylencek bişii yok!becerebiliyorsanız(!)mutlu benden de uzak olun...
14 Haziran 2007 19:02   mesajın adresini al  

*dragonfly*
*dragonfly*
çok ii bi insan gibi görünür dikkat et çok da güzel yedirir! ben aşağılık bi insan mıyım ki bunu yapıym der sona wardıında anlarsın aşağılık olduunu! sanki ondan daha iisini bulamazmışsın gibi gösterir canım benim aldanma böle küçük oyunlarına çok şeytandır hakkaten.. dikkat et die sölüorum umarım ben yanılmışımdır bu düşüncemde.. ve emin ol yanıldıımı görmeyi herşeyden çok isterim....
21 Haziran 2007 18:45   mesajın adresini al  

††† darkness †††
††† darkness †††
her istediğini yap.. bu onu hakediyor
21 Haziran 2007 21:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008