| |
bigbang
|
otopark bekçisinin öğrenci işlerine memur olarak atandığı.her türlü adaletsizliğin olduğu hukuk fakültesi
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
bende gitmiştim oraya aylinle insanın içini karartıyo :<
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
iyiniyetli3.kişi
|
bütün derslerden tek sınava gidikleri ( TEST ) ve buna rağmen bütleri olduğu için deli gibi imrendiğim, özendiğim ve hatta kıskandığım okul...
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
benim jopunuuumm ordaaa:p
kujumun toplu sunvları iyi geçer inşallah yaa:)
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
dea
|
bizim dekanıda otopark görevlisi yapsalar keşke..onu bile beceremez herhal..
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
bigbang
|
ayrıca aktif eğitimin kullanıldığı (pdö sistemi) ilk hukuk fakültesidir.iyi mi olmuştur?
bilmiyorum bana denk gelmedi.
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
valla ilginç iyi mi kötü mü baya tartışlılır pdö :pp
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
Allah Allah yhaaa sen benım yazdıım yorumdan anladıımı mı ckardın!!!!! cok yeteneklısın yhaaa ayrıca mendebur sensın!
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
hadiordandiyenlerden
|
kantinindeki langırtın kaleleri çok geniş
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
iy@z
|
bizimkinde de sekreter kendini yetki gasbı ile dekan ilan etti böle bişe var mı????
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
pera
|
zamanında çok istemiştim izmir de diye o da hem o zamanki sevgilim de dokuz eylül deydi...şehir dışı diye tercih listeme bile yazmadım sonra, istanbul daki 2 devleti yazmıştım Allah tan oldu da:))))
ama pek çok sınavı kolay oluyomuş diye duyuyorum kıskanıyorum...
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
kaan dinçer
|
arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sınawlar pek kolay deil adamlar derse girmiyo ama sürekli pdö we kütüphanede geçiriyolar vakitlerini ben o kadar çalışsam warya okul 1. si olmazsam en adiyim:P
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
hadiordandiyenlerden
|
uçmayalım kaan:D cidden bizizm okulun hukukcularına yasık yaw insan içine cıkmıolar yüzlerini bile göremioruz pdö magduru olup cıktılar
kaan dinçer demis ki:
arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla sınawlar pek kolay deil adamlar derse girmiyo ama sürekli pdö we kütüphanede geçiriyolar vakitlerini ben o kadar çalışsam warya okul 1. si olmazsam en adiyim:P
|
|
|
~ 451 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
evet..bol gollü maçlar yaşanıyo orda..ayrıca oyuncuların olduğu kol da baya bi yumuşak..bi dokunuyorum cart die giriyo dibine kadar :S
new_ss demis ki:
kantinindeki langırtın kaleleri çok geniş
|
|
|
~ 450 gün
|
|
| |