gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - üst üste başlık açan kişiye tepki gösterenler
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 78
 Yazar: Mesaj:
kretzsche
kretzsche
ya bunları inadına mı yazıyorsunuz anlamıyorum . senin dediğin şeyi ben de anlayabiliyorum. aradaki farkı sen de anlamışsın. o zaman ne diye bu mesajı yazıyorsun? laf kalabalığı olsun diye mi

repciyereprep demis ki:
sevgili kretzsche,sonmesajınakadar yazdıklarını katılsam da, benbu başlığı beğenmedim demek de başlıkla alakalıdır.hem belki acan kişikaç kişionlabenzer zevke sahip görmek istedi.amtabe belirtmek var belirtmek var:)

3 Mayıs 2008 15:00  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
takılıyor abisi :)

3 Mayıs 2008 15:00  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
sorun başlığın içine konuyla tamamen bağlantısız bir şeyin yazılması değil, bağlantısız ve negatif etkili bir şeyin yazılması.

bir mesaj üstte bunu yazmışım hala bana negatif mesaj da konuyla bağlantılıdır yazıyorsun.

3 Mayıs 2008 15:01  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
iyi de ne baarıon cocuk kadar bacağa yaf ağlarım ama bak:(

kretzsche demis ki:
sorun başlığın içine konuyla tamamen bağlantısız bir şeyin yazılması değil, bağlantısız ve negatif etkili bir şeyin yazılması.

bir mesaj üstte bunu yazmışım hala bana negatif mesaj da konuyla bağlantılıdır yazıyorsun.

3 Mayıs 2008 15:13  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
kim bağırdı :)

3 Mayıs 2008 15:15  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
bak bi de soruo öle kalın kalın yazıosun korkuom ıma ben:( annene sölerim bak:P

kretzsche demis ki:
kim bağırdı :)

3 Mayıs 2008 15:20  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
alinti yapmak için öyle yazmiştim

3 Mayıs 2008 15:21  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
affederim ama bi şartla gelirken absinth getir, gözlerima cık gitcem yaf şunu icmeden ölürsem, 10ytlsini ben vericem bak:)))

kretzsche demis ki:
alinti yapmak için öyle yazmiştim

3 Mayıs 2008 15:25  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
:S

3 Mayıs 2008 15:35  mesajın adresini al  
***jano***
***jano***
katılıyorum sorun başlığın içinde ama daha büyük sorun dışarda:)

3 Mayıs 2008 15:36  mesajın adresini al  
**imalısır**
**imalısır**
taner komiksin

3 Mayıs 2008 15:49  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
başlık açmak paylaşmak çok güzel ve hoş şeylerdir.

3 Mayıs 2008 19:15  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Üst üste başlık açana değil üst üste gereksiz başlıklar açana benim tepkim şahsen..Mesela ben arka arkaya şunları açsam nasıl olur:

Feridun Düzağaç - Söz Ver..Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım..bunun gibi bir iki tane daha..Yahu eyvallah ben de fazla başlık her zaman iyidir felsefesindeyim,sitede devamlı bir sohbet ortamı,aktiflik olmalı;ama gereksiz başlık bunlar..Kime göre neye göre derseniz herkese göre..Dün siteye giriyorum,sabahtan akşama kadar bakmamışım sınavım vardı..Başlıklara bakayım diyorum,arka arkaya benzer konuların farklı adlarla açılması..Mesela 1 mayıs günü açılan başlıklar,üstüne 1 mayıs başlıkları 2 ve 3 mayısta bile devam etti..Yani benim gibi olan biteni takip etmek isteyen biri için büyük bir zaman kaybı,ee başlığa tıklamadan da anlayamayız içeriğini,başlıkta her şey net yazmıyor,mecburen giriyorsun,okuyorsun ve gereksiz olduğunu anlıyorsun..

4 Mayıs 2008 16:49  mesajın adresini al  
***jano***
***jano***
ya bunu konuştuk yani sen var mıydın bilmiyorum ama ...
eğer konu kesmediyse yada saçma buluyosan yorum yapma kısa yol:D

4 Mayıs 2008 16:51  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
İyi de bak anlatamıyorum heralde,gereksiz olduğunu anlamak için o başlığı okumam lazım önce..Yani okuyarak geçirdiğim zamana yanarım..

4 Mayıs 2008 16:52  mesajın adresini al  
***jano***
***jano***
ya kardeşim yapılcak bişi yok tartışırsın ozmanda kötü oluyor işte beyenmiyosan yorum yazmıcan bak ben öle yapıyorum..
sanada tavsiye ederim...

4 Mayıs 2008 16:54  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
İşte bana göre yapılacak bir şey var..Başlık açma sınırı getirmek..Günde 3-4 tane..Yine Vadi biliyorum karşı çıkacak buna;ama bence yapılmalı..Hem 3-4 çok da kötü bir sayı değil..Bir insan günde 3-4 taneden fazla başlık açmazsa ölmez:)

4 Mayıs 2008 16:56  mesajın adresini al  
***jano***
***jano***
yani sende haklısın sınır konulsun fark etmez ben açmıyorum:D
nasılsa sen takıl kafana göre:)

4 Mayıs 2008 16:58  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 78
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008