bi ara benim de aralarına katıldıım bir hastalık türü
allahtan kimyasalllardan uzak durmayı başardım ve bu hastalıktan çarçabuk sıyrıldım. bünyem mikrobu hızla attı.
ama şu var ki görüntü kirliliğinin önüne geçilemiyor.
sitenin doğası kirlilikleri bünyesinden atması için kaç yıl gerekir bilinmez.
hadi hep birlikte kumsalda bulduğumuz pislikleri kuma gömelim
17 Nisan 2008 16:18
**imalısır**
bugün bu konuya çok canım sıkıldı
madem açılan başlıkları beyenmiyorlar yorumda yapmasınlar insanların morelinide bozmasınlar !!
17 Nisan 2008 16:24
ripcord
kretzsche demis ki: birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen
ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir
bu kafenin asla başaramayacağı bir şey
test edilmiş ve onaylanmıştır
17 Nisan 2008 16:32
ivy
ama vadi şu açıdan da bakınca...(ki kabul ediyorum benim başlıklarım da süper değil) ama yani forward maillerden de milyon tane başlık açmak da bence siteyi ileriye götürmez
17 Nisan 2008 16:34
ivy
kusura bakma tohunççum sen gibi değilim iş güç arasında kafam dağınıkken kurduğum bi cümle...bu kadar oldu
17 Nisan 2008 16:40
kazma tohunç
hepimiz çalışıyoruz kuzum sildim msjı ya espiriydi sadece ;)
ivy mrs holi şit demis ki: kusura bakma tohunççum sen gibi değilim iş güç arasında kafam dağınıkken kurduğum bi cümle...bu kadar oldu
17 Nisan 2008 16:42
ivy
oke canıım bu ara alınganlığım üstümde sanırım :S kusura kalma
17 Nisan 2008 16:46
kazma tohunç
olur mu cnm ben alıncağını düşünmedim ondan yazdım bi msjım eksik olsun senden kıymetli mi beeeeeee
ivy mrs holi şit demis ki: oke canıım bu ara alınganlığım üstümde sanırım :S kusura kalma
17 Nisan 2008 16:47
volkn
toputopu 10 tane baslık var anasayfada. yarısı boş muzik haberleri.
17 Nisan 2008 16:48
kretzsche
arkadaşlar içeriği düzgün olduğu sürece herkes istediği kadar başlığı üst üste açmak hakkına sahiptir. üst üste en fazla 3 başlık açılır veya birisi başlık açınca bir sonraki başlığı başkası açar diye bir kural yoktur
fakat birisi üst üste başlıklar açıyor diye girip onun müzikle ilgili başlığına yeter artıkkkk kaç tane başlık açtınnn ıyyyy vs. yazmamalısınız
birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen
ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir
bu konuda şikayeti olanlar buraya yazsınlar. diğer başlıkları kirletmesinler lütfen
bir kişinin üst üste başlık açması sizi neden rahatsız ediyor buraya yazın, diğer başlıkları kirletmeyin, unutmayalım ki burası bir chat odası değildir. yazılanlar kayıtlı kalıyor: o yüzden müzikle, sporla ilgili başlıklara girip konuyla alakasız şeyler yazmayın lütfen
3 Mayıs 2008 14:28
kretzsche
beğenmediğiniz başlığa bir şey yazmadan geçiniz..
eğer başlık kalabalığından şikayet ediyorsanız size önerim: ana sayfada başlıklar kategorilere ayrılmıştır. müzik sinema güncel vs. diye. o kategorilere tıklayarak sadece ilginizi çeken konulara ulaşabilirsiniz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11949
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.