ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  üst üste başlık açan kişiye tepki gösterenler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

ripcord
ripcord
bi ara benim de aralarına katıldıım bir hastalık türü

allahtan kimyasalllardan uzak durmayı başardım ve bu hastalıktan çarçabuk sıyrıldım. bünyem mikrobu hızla attı.

ama şu var ki görüntü kirliliğinin önüne geçilemiyor.

sitenin doğası kirlilikleri bünyesinden atması için kaç yıl gerekir bilinmez.

hadi hep birlikte kumsalda bulduğumuz pislikleri kuma gömelim
~ 144 gün   mesajın adresini al  

**imalısır**
**imalısır**
bugün bu konuya çok canım sıkıldı
madem açılan başlıkları beyenmiyorlar yorumda yapmasınlar insanların morelinide bozmasınlar !!

ripcord
ripcord

kretzsche demis ki:
birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen

ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir

bu kafenin asla başaramayacağı bir şey

test edilmiş ve onaylanmıştır

ivy
ivy
ama vadi şu açıdan da bakınca...(ki kabul ediyorum benim başlıklarım da süper değil) ama yani forward maillerden de milyon tane başlık açmak da bence siteyi ileriye götürmez

ivy
ivy
kusura bakma tohunççum sen gibi değilim iş güç arasında kafam dağınıkken kurduğum bi cümle...bu kadar oldu

tohunç
tohunç

hepimiz çalışıyoruz kuzum sildim msjı ya espiriydi sadece ;)

ivy mrs holi şit demis ki:
kusura bakma tohunççum sen gibi değilim iş güç arasında kafam dağınıkken kurduğum bi cümle...bu kadar oldu

ivy
ivy
oke canıım bu ara alınganlığım üstümde sanırım :S kusura kalma

tohunç
tohunç

olur mu cnm ben alıncağını düşünmedim ondan yazdım bi msjım eksik olsun senden kıymetli mi beeeeeee

ivy mrs holi şit demis ki:
oke canıım bu ara alınganlığım üstümde sanırım :S kusura kalma

volkn
volkn
toputopu 10 tane baslık var anasayfada. yarısı boş muzik haberleri.

kretzsche
kretzsche
arkadaşlar içeriği düzgün olduğu sürece herkes istediği kadar başlığı üst üste açmak hakkına sahiptir. üst üste en fazla 3 başlık açılır veya birisi başlık açınca bir sonraki başlığı başkası açar diye bir kural yoktur

fakat birisi üst üste başlıklar açıyor diye girip onun müzikle ilgili başlığına yeter artıkkkk kaç tane başlık açtınnn ıyyyy vs. yazmamalısınız

birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen

ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir

bu konuda şikayeti olanlar buraya yazsınlar. diğer başlıkları kirletmesinler lütfen

bir kişinin üst üste başlık açması sizi neden rahatsız ediyor buraya yazın, diğer başlıkları kirletmeyin, unutmayalım ki burası bir chat odası değildir. yazılanlar kayıtlı kalıyor: o yüzden müzikle, sporla ilgili başlıklara girip konuyla alakasız şeyler yazmayın lütfen
~ 128 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
beğenmediğiniz başlığa bir şey yazmadan geçiniz..

eğer başlık kalabalığından şikayet ediyorsanız size önerim: ana sayfada başlıklar kategorilere ayrılmıştır. müzik sinema güncel vs. diye. o kategorilere tıklayarak sadece ilginizi çeken konulara ulaşabilirsiniz
 2   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

**imalısır**
**imalısır**
çok doğğruu

:)))

boomerang ¹³
boomerang ¹³
başlığı beğendiğimi belirttiğim zaman sorun yok da.. beğenmediğimi belirttiğim zaman sorun mu oluyor.. :o)

eğer öyle ise, 'güzel başlık' gibi yorumların da silinmesi gerekir diye düşünüyorum..

sanki, belki..

kretzsche
kretzsche
sevgili bumi kelime oyunu yapmayınız..
bir başlığı beğendiğini belirtmek ile beğenmediğini belirtmek farklı şeylerdir..
beğeni cümlesi başlığı açan kişiyi mutlu edebilir, bunun bir sakıncası yok, fakat beğenmeyen kişiler bir şey yazmasın, çünkü yapıcı bir etkisi yok bunun.

yani amacımız üzüm yemek mi bağcı dövmek mi?
bunu anlamak çok kolay
sorun başlığın içine konuyla tamamen bağlantısız bir şeyin yazılması değil, bağlantısız ve negatif etkili bir şeyin yazılması.

boomerang ¹³ demis ki:
başlığı beğendiğimi belirttiğim zaman sorun yok da.. beğenmediğimi belirttiğim zaman sorun mu oluyor.. :o)

eğer öyle ise, 'güzel başlık' gibi yorumların da silinmesi gerekir diye düşünüyorum..

sanki, belki..
 2   ~ 128 gün   mesajın adresini al  

hande1905
hande1905
Bi sorun daha var başlıktan sonra mesala benim üyelik işlemim silinmiş...
bilmiyorum yani kim yaptı ama en azından admin kadar etkili biri hesabımla oynamış!!!!!!!....

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008