ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  üst üste başlık açan kişiye tepki gösterenler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

agrega-(2 rule)
agrega-(2 rule)
walla biş başlık için bu kadar yorum yazılır, başlığı açan arkadaş açıcak konu bulamadı gibi denemeler takılıyo...
~ 443 gün   mesajın adresini al  

böcekk
böcekk
yazmak ıstemeyen yazmaz ılla herkes bseylere muhalefet olcak , konu cesıtlılıgı olması fena bsey mı?

kretzsche
kretzsche
bir başlığın miladı yoktur ki. bugün o başlıkla üç kişi ilgilidir belki iki hafta sonra bir kişi daha üye olacak o da bir şeyler yazacak.. dün mesela birisi bana mesaj yollamış aylar önce izlediğim bir filmle ilgili yorumlarımı okumuş o da birşeyler yazmış.. kaç ay öncesinin başlığı ..

yani başlıklar açılır açılmaz dolacak diye bir şey yok ..

küçük bir kız çocuğu demis ki:

bi başlık miadını doldurmadan diğeri açılıyo o yüzden benim tepkim..

2   ~ 443 gün   mesajın adresini al  

stabil
stabil
üstüste 16 başlık açan gördüm ya
açtıı başlıklara kendi dönüp bi daha bakmıyodur bile
yani milletin fikrini merak etmiyosun niye başlık açıyosun...
amaaan nese ne..
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.

aex
aex
akıllılardan biri senmi oluyorsun , belli oluyor .

daydreamer06
daydreamer06
kesinlikle katılıyorum ...Biraz empati yapmak lazım ... valla üst üste 5 kez başlık açma hakkı olsa onu da kullanan olur ...

iy@z demis ki:

teşekkür ederiz o zmn böyle düşünüyorsanız ! tabi ki herkes şu kadar başlık açabilir die bi kural yok ama her şeyin de bir yakışığı var bence.
hayatımızda yazılı olmayan kurallar da mevcuttur
unutmamak lazm !

daydreamer06
daydreamer06
Birde şu etken var : Birisi tutuyo 3 başlık açıyor diğeri kişide 1 başlık açıyo sonrada fakat tek başlık açan kişi konu hakkında gerçekten aydınlanmak tartışmak istiyor ama açtığı foruma olan ilgi azalıo çünkü üyeler diğer 3 foruma yazmakla meşgul. O arada yeni başlıklarda açıldığı için o forum yok olup gidiyor...işte bahsetmek istediğimde bu illaki kurallar bir yerde yazılı olmak zorunda değil insan biraz düşünmeli ya diğerinin özgürlüğünü ne kadar kısıtlıyorum diye

stabil
stabil
isim verip rencinde etmiim dedim :D
sen çıkageldin ...

aex demis ki:

akıllılardan biri senmi oluyorsun , belli oluyor .

tane® ©an
tane® ©an
işte bahsetmek istediğimde bu illaki kurallar bir yerde yazılı olmak zorunda değil insan biraz düşünmeli ya diğerinin özgürlüğünü ne kadar kısıtlıyorum diye
iyi de istediği kadar başlık acmak da bir özgürlük:) ayrıca herkes anasayfadan girmio forumlara. gerçekten bir şeyler paylaşmak isteyen forumlar sayfasından girip ilgilendiği forumu buluyor zaten. can sıkıntıısnı gidermek için acılmış bir günlük başlıklar belli ediyor kendini zaten bir gazla ilk iki gün yazılıp sora bi köşe de kalıyorlar,yazan kişi sayısı da sınırlı kalıyor. takılmamak lazım böyle şeylere, yeni renkler güseldir
~ 441 gün   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
peki ya ben durmadan günde 12432423745398 tane başlık açarsam ne olur? yine birşey diyemez kimse sanırım. herkes zorunlu benim başlıklarımla karşı karşıya kalır. bir süre sonra da siteye kimse girmez. bunun bir şekilde bir yola oturtulması gerekiyor.
~ 430 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
taksim meydanı'nda sallandıracaksın bunlardan birkaç tanesini bak bir daha yapabiliyorlar mı bakayım?
~ 180 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
tekrarlamak gerekiyor sanırım :)

arkadaşlar içeriği düzgün olduğu sürece herkes istediği kadar başlığı üst üste açmak hakkına sahiptir. üst üste en fazla 3 başlık açılır veya birisi başlık açınca bir sonraki başlığı başkası açar diye bir kural yoktur

fakat birisi üst üste başlıklar açıyor diye girip onun müzikle ilgili başlığına yeter artıkkkk kaç tane başlık açtınnn ıyyyy vs. yazmamalısınız

birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen

ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir

bu konuda şikayeti olanlar buraya yazsınlar. diğer başlıkları kirletmesinler lütfen

bir kişinin üst üste başlık açması sizi neden rahatsız ediyor buraya yazın, diğer başlıkları kirletmeyin, unutmayalım ki burası bir chat odası değildir. yazılanlar kayıtlı kalıyor: o yüzden müzikle, sporla ilgili başlıklara girip konuyla alakasız şeyler yazmayın lütfen
~ 134 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
en çok başlık açanlar diye bi istatistik varsa iyi bişeydir demekki :):)

o değilde en fotojenik diye istatistik olsa ya :):) fotoğrafları sayardık hehe

kretzsche
kretzsche
hayır adam siteye güzel güzel başlıklar açıyor .. okuyup bilgileneceklerine veya konuyla ilgili yorum yapacaklarına, veya kapatıp başka bir şeyle ilgileneceklerine 'niye başlık açıyorsun bır bır bır' .. yahu site forum sitesi insanlar okusun bir şeyler yazsın diye açıyor eğleniyorlar. .

kretzsche
kretzsche
birisinin sitede üst üste başlık açması siteye katkıda bulunurken, konu çeşitliliğini arttırırken, başka birisinin gelip başlığın içine konu ile ilgisiz şeyler yazması başlık sahibinin keyfini kaçırmaktadır ve sitenin de içeriğini bozmaktadır. forumu kirletmektedir. bu yüzden başlıklara girip konuyla alakasız tepkiler verilmemelidir.

sitenin ana sayfasında bir sürü kategoriye kolayca ulaşma imkanı mevcut.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008