| |
kretzsche
|
arkadaşlar içeriği düzgün olduğu sürece herkes istediği kadar başlığı üst üste açmak hakkına sahiptir. üst üste en fazla 3 başlık açılır veya birisi başlık açınca bir sonraki başlığı başkası açar diye bir kural yoktur
fakat birisi üst üste başlıklar açıyor diye girip onun müzikle ilgili başlığına yeter artıkkkk kaç tane başlık açtınnn ıyyyy vs. yazmamalısınız
birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa konusunun dışında yorum yazmayın lütfen
ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir
bu konuda şikayeti olanlar buraya yazsınlar. diğer başlıkları kirletmesinler lütfen
bir kişinin üst üste başlık açması sizi neden rahatsız ediyor buraya yazın, diğer başlıkları kirletmeyin, unutmayalım ki burası bir chat odası değildir. yazılanlar kayıtlı kalıyor: o yüzden müzikle, sporla ilgili başlıklara girip konuyla alakasız şeyler yazmayın lütfen
|
|
10 ~ 452 gün
|
|
| |
dogujan
|
tepkimiz kişisel olmasına başlıkların
|
|
1 ~ 452 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ben kişisel başlık göremiyorum hepsi ilgisi olanların yorum yapabileceği başlıklar
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
berdan maldini
|
sadece muhalefetlik yapmak için yazmışsın
kretzsche demis ki:
arkadaşlar içeriği düzgün olduğu sürece herkes istediği kadar başlığı üst üste açmak hakkına sahiptir. üst üste en fazla 3 başlık açılır veya birisi başlık açınca bir sonraki başlığı başkası açar diye bir kural yoktur
fakat birisi üst üste başlıklar açıyor diye girip onun müzikle ilgili başlığına yeter artıkkkk kaç tane başlık açtınnn ıyyyy vs. yazmamalısınız
birisinin açtığı başlığı beğenmiyorsanız o başlığa yorum yazmayın lütfen
ayrıca başlığı beğenmediyseniz bunu belirtebilirsiniz ama başlığı açan kişinin üst üste başlıklar açıyor olması o başlığın konusu değildir
bu konuda şikayeti olanlar buraya yazsınlar. diğer başlıkları kirletmesinler lütfen
bir kişinin üst üste başlık açması sizi neden rahatsız ediyor buraya yazın, diğer başlıkları kirletmeyin, unutmayalım ki burası bir chat odası değildir. yazılanlar kayıtlı kalıyor: o yüzden müzikle, sporla ilgili başlıklara girip konuyla alakasız şeyler yazmayın lütfen
|
|
|
5 ~ 452 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
bence sorun sureklı baslık acıo olmaları degıl sureklı aynı ıcerıklı konulardan açıp sıkmaları
|
|
1 ~ 452 gün
|
|
| |
iy@z
|
teşekkür ederiz o zmn böyle düşünüyorsanız ! tabi ki herkes şu kadar başlık açabilir die bi kural yok ama her şeyin de bir yakışığı var bence.
hayatımızda yazılı olmayan kurallar da mevcuttur
unutmamak lazm !
|
|
2 ~ 452 gün
|
|
| |
dogujan
|
bu kimseyi ilgilendirmez ister olumsuz msj atarım ister olumlu
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
bad religion
|
fazla başlıktan zarar gelmez.. açılsın, açılmalı.. forum kurallarına uygun olmayan başlıklar zaten silinmektedir..
|
|
1 ~ 452 gün
|
|
| |
kretzsche
|
hayır ben şu anda ana sayfadaki başlıkları kastediyorum
başlıkları copy paste ediyorum hiçbirisi kişisel değil, ve hepsi farklı konularda:
kaç kişiyiz biz (2)
deneme türü
en sevdiğiniz video klip
tuncay birmingham'da
gala
İan brown
gipsy kings
kantinde en gıcık kaptığınız üye
şarkı sözleri (lyric 's)
filminizin vurucu repliği?
15 haziran-istanbul buluşması
oscar de la hoya
youtube kritikleri
insan iklimi
santana
verano del 98
fireworks çalışmalarınız buraya
teknolojik çiçek
yaz aşkları
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
böcekk
|
verılen tepkıyı bende anlayamıyorum yuhh , ıyy falan yanlıs tepkıler bence
hatta daha cok baslık acılması konusacak yenı seylerın olması anlamına gelıyo ayrıca acılan baslıklar cok da sacma sayılmaz, tepkıler yersız bence
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
cereyan
|
bence olmali günlük başlik açma sinirlamasi çünkü sürekli ayni insanin ayni tarzda açtigi başliklar bi taraftan insanlari baymakla birlikte öbür taraftan hizli forum tüketmi saglio...her 100 mesaji dolduran doldurdugu gün forumlara abanip her aklina gelenle ilgili başlik açsa bence pekte hoş olmaz çok istiosa o konularda konuşmak fikir almak farkli günlerde açsin neen hepsi bi anda ne geek var ki???? bu da benim fikrim....
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
kretzsche
|
başlığın konusu dışında yorum yazamazsın
başlığı açan kişinin hareketlerini, karakterini ancak o kişiyle ilgili bir başlıkta eleştirebilirsin
oscar de la hoya hakkındaki bir başlığa gidip de başlık sahibini eleştiren bir şeyler yazamazsın. sadece oscar de la hoya hakkında olumlu veya olumsuz şeyler yazabilirsin yazının içeriği sana kalmış ama konusu başlığın konusu ile sınırlıdır
doğujan demis ki:
bu kimseyi ilgilendirmez ister olumsuz msj atarım ister olumlu
|
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
hımm pardon ben genel olarak bu konudan bahsedıyosunuz sanmıstım..
|
|
~ 452 gün
|
|
| |
bad religion
|
madem öyle tepkinizi belli ediniz, gereksiz bulduğunuz başlıklara hiç mesaj atmayınız.. tek mesajla kalsın.. ama oraya olumlu veya olumsuz şeyler yazarak doldurmuş oluyorsunuz o başlığı.. yazılı olmayan kurallar kişiden kişiye göre değişirler.. forum kurallarına uygun olduğu zararı yok bence.. beğenmediğim yüzlerce başlık var benim de ama beğenmediklerime yazmadım, açıp okumadım.. size de öneririm.. =)
iy@z demis ki:
teşekkür ederiz o zmn böyle düşünüyorsanız ! tabi ki herkes şu kadar başlık açabilir die bi kural yok ama her şeyin de bir yakışığı var bence.
hayatımızda yazılı olmayan kurallar da mevcuttur
unutmamak lazm !
|
|
|
1 ~ 452 gün
|
|
| |
tlyy
|
en sevdiğiniz video klip
bu başlık en sevdiğim video clip
şeklindeydi.benim tepkim de bunaydı.böyle bir başlıkta tartışılacak ya da yorum yapılacak bişey bulamadığım için..
|
|
~ 452 gün
|
|
| |