ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > tuncay birmingham'da
sus fenerbahce tuncay
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mallory knox..
mallory knox..
tuncay birmingham a gitti sonunda..walla tuncayı severm ama gitmek istiosada iyi bi takıma gidip kendini geliştirecebileceği daha iyi bi takıma gitmesini isterdm..kendi kararıdırr nihat gibi bir düşüncesi olablr ama hayırlı olsun tuncay her fenerlinin benimsediği gitse de destekleyeceğği bi adamdır..
seni özlicezz
12 Haziran 2007 18:08   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
kaynak yok
12 Haziran 2007 18:09   mesajın adresini al  

_erniko_
_erniko_
zannetmem fb bırakıp gitmez diye düşünüyürom :P
12 Haziran 2007 18:12   mesajın adresini al  

mallory knox..
mallory knox..
bende kaynağı aradım bulamadım ama açıklama yaptı aziz bugün 'tuncay'ın kararı saygı duyuyoruz'demişş..yarn olr artk kaynak..

wlla eminimmdeee inşş yanlş kaynaktırr bendee yani şu başlıı açtıım içn göt olmaya razıyım:):)
12 Haziran 2007 18:15   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
sen başlığı açınca bende hemen baktım spor haberlerine ama öyle bir haber göremedim hayırlısı tuncay için ne diyelim giderse de kalırsa da
12 Haziran 2007 18:16   mesajın adresini al  

jigsaw
jigsaw
bari reading'e gitseydi...birmingham nedir tuncay işte ne beklersin:))
12 Haziran 2007 18:16   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
gitsin avrupaya herhangi bi avrupa takımına gitsin; alsın o futbol mentalitesini ve sonra 2 sene sonra türk futbolu bir dünya yıldızı kazansın.. bir galatasaraylı olarak böyle düşünüyorum tuncay hakkında
12 Haziran 2007 18:44   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
12 Haziran 2007 18:49   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
fason haber, gozumle gormeden inanmam...
12 Haziran 2007 19:12   mesajın adresini al  

geronimo
geronimo
Yıldırım, İstanbul Erkek Lisesi'nde katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Tuncay ile ilgili bir soru üzerine Başkan Yıldırım, ''Tuncay 5 yıldır Fenerbahçe'de oynuyor ve kaptanlık mertebesine ulaşan bir oyuncumuz. Sizler de biz de çok seviyoruz. Kalması için de Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri menajeri ve kendisiyle yaptıkları görüşmelerde ekonomik olarak da şartları zorlayarak gerekeni yapmıştır. Ama Tuncay'ın düşüncesi Avrupa'da futbol oynamaktır'' diye konuştu.

İlk başlarda Milan'dan, Real Madrid'den, Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler geldiği şeklinde basında haberler okuduklarını anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

''Kendi menajeri de bunları ifade ediyordu. Geçen hafta kendisiyle görüştüm. Menajeri de vardı toplantıda. Gayet medeni şekilde büyüğü olarak neler yapması gerektiğini anlattım. 5 yıl sonra Fenerbahçe'de belki de Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Can Bartu, Lefter gibi idol olacağını söyledim. 5 yıl sonraki futbol hayatında da hep Fenerbahçeli Tuncay olarak anılacağını anlattım. İyi düşünmesi gerektiğini söyledim. Ama o Avrupaya gitmek istediğini söyledi. (Hangi takıma gideceksin?) dedim. (Birmingham'a gitmek istiyorum)dedi. (Avrupa'da oynuyor mu, UEFA'da oynuyor mu, yok. O zaman nasıl Avrupa bu? İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir. Fenerbahçe bu şehrin takımı, Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da oynama şansı var. 1 sene daha kal. Daha sonra hep birlikte senin daha büyük bir kulüpte oynamanı sağlarız) dedim. 2 gün düşünmek istedi. Pazartesi cevap vereceğini ifade etti.

Ama bu 2 günlük gelişmelerin neticesinde aynı fikirde olduğunu anlıyorum. Kendisi çalışmalarını yapıyor. Birmingham ve Manchester City ile görüşüyor. Onlarla yaptığı görüşmelerden netice alamazsa burası onun yuvasıdır. Kalabilir diyeceğiz ve kalacaktır. Ama ilk düşüncesi Avrupa'ya gitmek.''

Kaynak : AA
12 Haziran 2007 19:30   mesajın adresini al  

polater
polater
gidiyosa gitsin. bi fenerli olarak tuncay'ın futbolunda yıllardır bi gelişme görmedim. Eğer kendini geliştirebilecegine inanıyosa gitsin. Ben birminghama gitmek istemesini de anlıyorum. Eger çok iyi bir klube gitse buyuk ihtimalle forma şansı bulamıycak . Tuncay 90 dakkika oynayıp kendini gösterebilecegi bi klup istiyo sanırım.
12 Haziran 2007 20:01   mesajın adresini al  

mallory knox..
mallory knox..

kesin onu düşünmüştür zatenn..oda mantklı yani bi milana gidip yedekte kalmaktansa gider orda kendini gösterir 1 numaralı adam olu ozaman adam gibi transfer yapar..

polater demis ki:

gidiyosa gitsin. bi fenerli olarak tuncay'ın futbolunda yıllardır bi gelişme görmedim. Eğer kendini geliştirebilecegine inanıyosa gitsin. Ben birminghama gitmek istemesini de anlıyorum. Eger çok iyi bir klube gitse buyuk ihtimalle forma şansı bulamıycak . Tuncay 90 dakkika oynayıp kendini gösterebilecegi bi klup istiyo sanırım.

12 Haziran 2007 20:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008