şu kızlarımızn giydiği sırtı açık bluzlar var ya..sırtı açık giymiolar tabi.. içne başka bi bluz giyiolar.. neo.. yeni bi işkence çeşidimi.. bu sıcakta.. estetik dedurmuo..anlamadım gitti..
26 Ağustos 2006 20:06
biyolokum
integrali alırken başına koydugumuz işaretler çok gereksizler.. unuttugum anlarda bütün sorum gidiyordu herneyse artık hayatımda yok...
26 Ağustos 2006 20:07
smirnoff
al işte haklısın dıo sonrada iki tane noktamızı harcıo
aysennn naabtın yaa
26 Ağustos 2006 20:08
abbas
Papyon.. Uyuzumdur papyona. Papyon.. Kıl da bi adı var. Sırf papyonu işe yarar bi hale getirmek için, smokoni icat ettiler. Belki smokin, papyondan önce icat olmuştur. Daha beter!
bi de sunnet yatagına asılan bisuıru ıvır zıvır vardır... çocugun baktıkça başı donsun içi bayılsın die...
(tum noktalar 2 noktaydı.birer tane ekledim ferhat yuzunden.)
26 Ağustos 2006 20:11
smirnoff
kıbrıt
cakmak warken kıbrıtte neymıs
26 Ağustos 2006 20:12
denizhan
yoo gayet de kullanışlı kullanışlı kullanıyorum ben gözlüğümü :)
26 Ağustos 2006 20:16
abbas
Kibrit bi de çakmaktan sonra icat edilmiş.. Ama kibrit güzeldir, iyidir. 10 yenikuruş verip, milletten otlanmayı kurtarır. Malazlar var bi de, zippo kibrit, sönmezdi arkadaş o. Ama iflas ediyormuş, yazık.. Bir yıldız daha kayıyor.
26 Ağustos 2006 20:16
smirnoff
=))
masamda duran kum saatıı
26 Ağustos 2006 20:17
smirnoff
abı tımm ogrendım kıbrıtın cakmak tan sonra icat edıldıını
ama kıbrıt bı ıcatmıdır acaba guselım agaclarımızı kesıolar kıbrıt yapıorlarr :(
26 Ağustos 2006 20:21
abbas
Hani oo, kapılarda olur ya. Tokmak diyesim var. Hani ev kapılarının üstünde olur, tak tak tak eder, demirdendir.. Ne anlamı var onun ? Ya zili çal, ya da elinle kapıya vur kardeşim, sktir git. Hava mı, ne yani ?
26 Ağustos 2006 20:22
alice kendi aleminde
kimriti fotograf filmi kutusuna koyarsın.. kara da düşse bişi olmaz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1192
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.