Bu konunun nesinin geyik oldugunu anlamadım.. bu konu çok derin sosyal bi problem ve dalga geçilecek geyik yapılacak bişey degil..
11 Haziran 2007 22:15
aex
bu ne biçim başlık yaw direkt olupta vermeyenin diyor :)
11 Haziran 2007 22:19
*elfida*
ya burda da herkes bakire olanı namussuz ilan etmeye ne meraklı yaa...bakire ama her haltı yiyo gibi imaj ile bakirelere karsı savas ilan edilmiş nedir bu :D
11 Haziran 2007 22:37
aex
bakire olsun da çamurdan olsun :):):)
11 Haziran 2007 22:54
*elfida*
yok yok hayır.burda herkes bakirelerin oral ve anal yolla birleştiğini idda ederek bakire olmamaya kılıf giydiriolar(bu baslıkta olmasada baska baslıkta okudum).bu komiğime gitti:Dbi de bişi daha var tabi madem bu kadar önemsiz bu knu niçin bu kadar kamuoyunun nabzı tutuluo her ne hikmetse...eger önemsizse önemsizdir..di mi amaa:D yoksa yaramız mı var da kendimizi avutuoruz bakireler böledir şöledir diyerek..:Dgenel yargılar yanlışş çok yanlışşşşşşşşşşşşşşş...
11 Haziran 2007 22:59
amoresdoolor
arkaaslar o**spudan dost olur ama çocugundan olmaz???????
12 Haziran 2007 00:24
off the record
bakireler parmak kaldırsında şu olay kapansın artık
212 Haziran 2007 15:18
luca leotardo
Ya bu ne terbiyesiz ada haiz basliktir. Acan da kiz ha...
12 Haziran 2007 21:36
wimax
çağrına katılmakla beraber katılımın düşük olacağını düşünüyorum:)
off the record demis ki:
bakireler parmak kaldırsında şu olay kapansın artık
12 Haziran 2007 21:41
*yvaine*
üffffffffffffffffffffffffffffffffff :S
yazmıyım diyorum ama harbiden baydı artık; yeter yaaa....
kime nee, millet vermiş vermemiş....
12 Haziran 2007 21:45
blue_dream
bu nasıl bir başlıktır anlamadım ki....yani ne anlamda soruluyor..nasıl bir paylaşım bekleniyor aklım almadı gitti yani :!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11911
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.