geldik o malum şarkıya arkadaşlar, bilmeyenler varsa bilenlerden örensinler. bu şarkıyı söylemeyi çok seviyorsunuz biliyoruz, hepimizin kuyruk acısı var onu da biliyoruz. Dün programdayken bir şey söylemiştim arkadaşlar köpekler için üzülmeye değmez, köpekler burunlarının ucunda bile olsa renk körü oldukları için gökkuşağının o güzel renklerini göremezler, biz de zamanında biz de zamanında bi köpeğe gökkuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama hiç bir köpeği inandıramadık arkadaşlar sizi üzenin sizi üzeninn sizi üzeninn taaaaaa amınaa koyayım
doktor demis ki: köpekler nasılaşık oluyor ki? ya da oluyorlar mı?
1 Mayıs 2008 00:12
ist@syon®
bir ermeni teyze demişti aşk bir elma şekeri gibidir yersin kazığı elinde kalır yavruzum:{D
bana ne bana ne bana ne bana ne
bugün kendimden
tutamam tutamam tutamam tutamam
kimseye sözüm
sana ne sana ne sana ne sana ne
benim halimden
gidemem gidemem gidemem gidemem
cesaretim yookk
yüzüme bi bak o bana yeter
yalan söyle ne fark eder
önüme yem at biraz bekle
aç bir köpek kadar değerim yok yine yine
1 Mayıs 2008 00:29
gscadde
hiç bişi diil ondan bilmiosndur
1 Mayıs 2008 00:32
gscadde
ii ki bilmiomussun ne oldunu:D
bilsen way halimize:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11910
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!